>

Som sagt, fullt ös medvetslös!

Som sagt, det blev mycket roligt denna vecka!
Förutom poolpartyt hos Mormor blev det ju även en biljardkväll med grabbarna för min del!
Och vi vet nog alla vem som var the man på att spela biljard! Eller ska jag kanske säga The Woman ;)
Kulorna sattes i hög hastighet, och ölen dracks lika snabbt!
Så det var två jävligt fulla men glada varelser som rullade hem till Sofia senare på kvällen.
Bevis på att det var hög standard på både fullheten och roligheten stod Mr J garanterat för!
Nästa gång blir det bildbevis!!

 

 


Middag hos Maggan

Ja, Magda är back in town, vår sakande fjärde musketör. Så för att fira att hon flyttat tillbaka (från en tid som hockeyfru i Leksand) till Stockholm och oss drog jag, Angelica och Natalie hem till deras nya hus i Enskede där vi blev bjudna på middag och drinkar.

 

Medan Magda och Johan höll på att duka och göra i ordning lekte jag med deras söta dotter Emilia och lärde henne samma saker jag präntat in hos mina egna kids, hur man säger peace och smilar för kameran, vilket hon snabbt snappade upp. Sedan var vi best buddys för kvällen och jag fick ett nytt smeknamn av henne; ”momor Fia”.

Jag tar det som en komplimang(?).


Efter middag och lite tjejsnack tog vi på oss våra klackar och åkte mot staden. Det som skulle bli en drink på stan blev, som det oftast blir, en helkväll på stan. Vi började i Gamla Stan men avverkade sedan både East, Berns och Spyan innan vi gav upp, ungefär samtidigt som solen steg upp.Natalie, Magdalena, Sofia & Angelica.


Samantha? Miranda? Charlotte? Carrie?Polare i poolen

Så har det gått ännu en vecka av semestern. Tiden går som alltid alldeles för fort när man är ledig, men vi kör på, fullt ös medvetslös.

Hur kvällen från mitt senaste inlägg slutade vet säkert ni alla som har Mr J på Facebook – med en nakenchock. Så jag ska inte tjata om det, Angie har återhämtat sig.

Men mycket annat har hunnit hända också… I torsdags bjöd jag in mig själv och min galna familj hem till Angies mormor och deras galna familj, vilket resulterade i ett mindre poolparty.

Jonas och Angie bevisade att de var lika smärta som för tio år sedan och fortfarande kunde dyka genom badringar och Anton fick bevisat att han visserligen kunde dyka, men inte simma. Tur att farsan var snabbt i efter. Men förutom den lilla olyckan blev det en riktigt lyckad varm dag, så varm att till och med jag nästan badade ;)Dykutmaningen…Jonas menar att jag alltid ska larva mig och ”göra mig till” på bilder (?!)…Skönt att jag inte är den enda…Gudmor och Gudson.


There's a new Love in town!! =) =)

Jag har alltid sagt att jag skulle vilja åka tillbaka i tiden, typ 1600-talet, eller främst av allt skulle jag vilja leva under indianernas storhetstid!
Men nu, när jag varit utan dator i två veckor börjar jag tvivla på om jag verkligen skulle klara av det!
Så idag gick jag, mamma Claes och Jessie och fixade en ny dator och en ny lur till mig!
Så nu har jag snabbt fått två nya kärlekar i mitt liv =)
Min Mac och min Iphone 4!
Så nu jävlar är det att bara blogga skiten ur mig själv!

Gammal, oteknisk och ensam...

Ja, årets bloggare lär vi ju inte bli. Men för att ha börjat som ett skämt tycker jag att vi varit ganska duktiga med våra inlägg. Fast så hamnar vi i svackor. Angies dator kraschar och jag flyr ut till landet och bort från allt som har med www att göra. Jag har försökt blogga från mobilen, men jag kan inte. Är för gammal, eller oteknisk. Eller kanske både och…


Istället har jag njutit av solen, legat på bryggan, åkte på båtturer och ätit massor av god mat.

Inte helt fel!


Men så kommer vi tillbaka till staden och vad händer då, jo Angie drar ut till staden med min man för att spela biljard med några homies. Jo, jag vet någon måste ju vara hemma med kidsen, inte mig emot, men då de sover sedan några timmar tillbaka blir det lätt lite ensamt.

Ska nog försöka få hit homiesarna istället. Kanske locka med lite drinkar och dra fram projektorn och någon bra film. Nä, de vill nog hellre dra vidare och vimla bland stadens krogar. Å här sitter jag, helt själv. Å nya skor har jag också utan att ha någon att visa upp dem för…

Nä, nu får det vara slut på självömkan! Drömmer mig istället tillbaka till landet, solen och bryggan. Vi höres!
Vällingby är stället där jag bor!

Dagens låt!

Enjoy!
Love hurts, but true love last...

En av mina när vänner visade den här låten för mig härom dagen..

Vi pratade om kärlek. Kärlek som berört en, kärlek som förändrat en..
Kärlek som aldrig kommer försvinna, men som kanske aldrig kommer övervinna..
Och hon berättade sin historia, historian som förändrade henne, och som har gjort henne till den hon är idag, och som ledde henne till sin man, mannen som övervann, mannen som tog henne med storm.
Så, kärlek gör ont, men sann kärlek kommer alltid leva vidare.
Dagens låt people!
Enjoy!

Hur definieras sexberoende?

Av nån anledning kom sexaddict upp i mitt huvud igår. Så hur funkar det undrar jag?

Enda gångerna jag i princip hört om själva begreppet är när man typ läser om Charlie Sheens bravader i skvallerblaskorna, eller när Halle Berry tog ut skilsmässa från Eric Benet.

Jag undrar bara hur mycket sex måste man egentligen ha för att få kalla sig sexberoende?

Jag menar finns det nån slags statistik på det, eller handlar det om att man känner tvång till att ha så mycket sex som möjligt?

Eller är det bara en jävlgt bra grej att skylla på bara för att man gillar att ta sig en titt på hur gräset ser ut på andra sidan.. Ofta!

Jag ska självklart googla det här, men ville bara kolla vad ni tycker...

Min åsikt är ju att mycket vill ha mer, absolut. Och ibland kanske det inte är bra att få för mycket av det goda..

Men too much of everything är lite av min grej!
Varför snåla på the good stuff lixom ;)

What a drunk week! On to the next!

Förra veckan skulle bli lugn.. Men man vet ju alltid hur det brukar sluta!

Blev ju som sagt en grillning, middag hos mormor, middag och champagne hos Lotta, och två utgångar för att fira att babe blivit ett år äldre och visare =)
Veckan slutade med en blöt kväll på cafet! Och en stor bemärkelse på blöt för vissa som avslutade kvällen hoppandes genom vatten sprinters!
Jag var dock klok och drog hem, och avslutade med en vild dans med Julia i DJ båset!
Så kan det som sagt gå!
Och ikväll blir det en utekväll med min darling Marie!
Vi får väl se hur den slutar!
Jag och Marty

Listen up! ♦ David Guetta ft. Nicki Minaj, Flo Rida - Where Them Girls AtCarpe rumpus och andra rövarhistorier!

Som sagt, en grillkväll som började barnvänligt och som då kidsen somnat bara eskalerade (- Ja just det, jag sa ju att man visst kan få in det ordet i en vettig mening).

 

De djupa filosofiska diskussionerna avlöste snart varandra och kloka ord och råd flödade. Helt klart att det var en grupp väldigt intelligenta och djupsinniga personer som satt samlade.

 

Som vår egen upplysta Buddah hade vi Bubba (Bubbe?) som lärde oss om vikten av att flörta – ur ett kvinnligt perspektiv – tillexempel genom att få sexistiska kommentarer av okända byggarbetare skrikna till sig för att väcka sexlusten.

Roddan fick oss att inse att hatt bara kan bäras upp av en riktig man och insåg själv det fina med rosé.

Själv höll jag hårt fast vid att jag kan förstå alla världens språk och briljerade med vetskapen om att ”klämma en bärs” inte är något man gör tillsammans med polarna på en äng en sommarkväll i Norge.

Eller?

Vilket osökt leder oss in på Angies expertis inom Carpe rumpus och andra ”rövarhistorier”.

 

Så tack för en rolig kväll alla ni som kom och förgyllde den!Grillning á la Veronica!


Mums!


Städat och barnvänligt innan klockan åtta...


Roddan & jag, långt efter klockan åtta...Grillpartaj med mycket snusk!

Igår var det grillning hos Sofia och Jonas, och dom flesta lyckades faktiskt ta sig dit, bara några jävlar som saknades!

Och som vanligt började det hela lugnt och sansat, men efter god grillning a la Veronica blev det vin och lite små snack.

Och som vanligt spårade det ut totalt, och snusksnacket var igång, och om jag inte minns helt fel var det Mr J som startade det, som vanligt =)

Men vi lämnade faktiskt aldrig ämnet mat! Det var allt från makaroner, pajer, chokladpennor, och vad man gillade och definitvt inte gillade att smaka på!!

Men det slutade faktiskt lugnt och sansat på värdparets balkong med en varsin glass!

Så, en väldigt lyckad kväll, slutet gott, allting gott!

Nu ska jag iväg på champagneprovning och inviging av en annan balkong!

Men först en dagens låt, och den sista låten jag hörde det talades om igår får det bli!

Enjoy(ride)!! =)

              


Oskyldigt snusk?

När jag och Angie gick på mellanstadiet, jag tror det var fyran, stod högläsning på schemat.

Alla kids hade själva valt ut en bok att läsa och under lektionen fick alla sedan i tur och ordning läsa upp en sida ur sin bok. De flesta hade valt Sune, Tvillingarna på Sweet Valley High eller något annat liknande.

 

Men inte jag och Angelica. Vi hade både plöjt igenom Jean M. Auel’s vuxenroman Grottbjörnens folk på cirka åtta hundra sidor. Den första boken i en serie om stenåldersflickan Ayla.

 

Vår fröken höjde lite på ögonbrynen när Angelica sa vilken bok vi båda valt, men lät henne börja.

”Hon tog hans styva lem i munnen…” läste Angelica högt och tydligt.

Fröken hostade plötsligt till. Men Angelica fortsatte högtidligt att recitera hela sidan ned. Sedan tog jag över och läste ytterligare ett blad medan klasskompisarna lyssnade med blandade rektioner, samtidigt som fröken blev allt rödare i ansiktet.

När vi var klara harklade hon sig och tittade på oss genom sina tjocka glasögon.

”Så, ni läser båda väldigt bra. Men var det något med texten ni skulle vilja förklara eller ha förklaring på?” frågade hon oss, precis som hon frågat alla tidigare läsare.

”Ja!” sa jag och tittade på Angelica.

Hon nickade.

”Ja, vad är en lem?” frågade tioåriga Angelica.

 

Det var alltså så vi båda introducerades för Auel’s snuskböcker och sedan maniskt fortsatte läsa de fyra följande lika snuskiga och lika tjocka böckerna i serien.

 

Så idag när jag var och handlade såg jag plötsligt att den sjätte och avslutande boken kommit;
De målade grottornas land.

 

Så Angie, my partner in crime, nu har jag köpt sommarens strandbok!
Landet = sol och bad!

Så jävla bra!

Jag kan inte hjälpa det, för trots att låten lika gärna kunde vara något av Ronny och Ragge - om de börjat med anabola och just dumpat Anna från korvkioskkön… Så kan jag inte låta bli att tycka att den här låten är
Så jävla bra!
Lyssna på min egen favorit sommar plåga! Love!

Enjoy!

            


Dröm från Marchesa!!

Kolla in den här vackra skapelsen från Marchesa!
Årets sommarplåga?

Förr årets sommarplåga, enligt min mening, måste ha varit Hold you, We no speak americano eller Billionaire.

Frågan är nu tar Bruno hem titeln i år igen med Lazy song..?

Eller är det kanske någon av dessa tre som kommer spelas sönder på stranden, i bilen och på uteserveringen?Han får mig alltid knäsvag!

Den här låten från Ne-Yo har jag såklart också fastnat för! Jag kan bara inte undvika att bli som lite nykär varje gång jag hör den!

Fast det är ju tur att det bara är hans musik som gör mig kär, och att jag inte är kär i honom!

Dagens låt i alla fall! Enjoy!

          


Thats whats up!

Ok, ni som känner mig vet ju att jag är lite konstig i mitt tankesätt ibland och har lätt för att dra lite konstiga paraleller..

Och nu ska jag ge er ett jävligt bra exempel om vad som ibland snurrar runt i mitt snurriga men rätt söta huvud ;)

Som alla även vet är jag lite av en last minute girl, så som vanligt måste jag halvsprimga till bussen, för att inte komma mer försent än mina standard 10 minuter.

Och idag var det riktigt bråttom men jag kom i alla fall ihåg att ta med mig mina örhängen, som jag självklart var tvungen att ta på mig i farten, och självklart när jag är på en stor jävla gräsmatta!

Så det som självklart händer är att jag tappar ploppen!

WTF! Att leta efter en plopp på en gräsmatta är ju som att leta eften en nål i en höstack!

MEN...! Mot alla odds lyckades jag hitta den innan bussen kom in =)

Och slutsatsen jag då drog utav den här lilla händeslen var att om jag kunde hitta ploppen på gräsmattan, så kan ju det inte vara helt omöljigt att faktiskt hitta en bra man!

För det har på senaste känts lite som att leta efter en nål i en höstack!

Men hoppet är åter uppe, allt tack vare en liten plopp!

Och det, mina damer och herrar är en av dom konstiga slutsatserna jag kommer fram till ibland!

Sofia.. Du förstår mig eller hur??

 Gamla vänner och nya upptäckter

Ja, som sagt en riktig grym kväll, natt och ända fram till på morgonen…

Många ”intressanta” nya bekantskaper, nya uttryck som myntades och nya upptäckter om vandra.


Visste ni tillexempel att Tommi är thailändska, eller att Angie är den enda av oss som inte är efterbliven (enligt en opålitlig källa) eller att Magda gillar hård, HÅRD rock..?!


Fast att Anniz var den som drog igång snusksnacket och att jag under kvällen hade svar på alla frågor även de som jag inte uppfatta eller fatta, eller att Björn på efterfesten var en grym värd som förhöjde stämningen med både humör och skön musik, var ingen nytt utan en självklarhet.


Inte heller att Jonas var den som blev trött först var något nytt, fast att jag och han orkade hålla igång hela natten ända fram tills en timme innan kidsen vanligtvis väcker oss tycker jag är en ganska bra bedrift av oss gamlingar.En otroligt skön bild på otroligt sköna dudes av en otroligt skicklig fotograf!


Jonas med hatten – som han hävda kom från hans tid som pimp, vi säger så farsan…Joakim Yngve som läst Spelet och som tycker att det är helt okej att bajsa på andras hundar, om du verkligen måste. Å så Angie med ringen som uttryckte Bad men som vanligt lyckades look so Good.Tommi lärde oss alla att se det fina med Yoga.Shade's döptes snabbt om till Shame's. Men varför jag förtjänade att ha på mig tre stycken har jag glömt…Gamla vänner...


Och nya..?Johnny it was a very good night!

Igår invigdes min sommar ordentligt! Musik, solnedgång, goda vänner, några mindre goda vänner, men som visade sig vara rätt goda ändå! Massa alkohol, mindre ciggaretter, en hel del dans, mängder mängder av solglajjor och mönster.

Ja ni hör det kan ju inte bli bättre än så! Och det var tre trötta men glada vänner som entrade vårat egna hood runt femtiden i morse!

 Ghetto girl

            


Time to be Gangsta!

Snart är det dags att möta upp Söderbergas andra G! Och som ni ser har vi varit länge i branchen ;)
Im Gansgta!

För några dagar sen stod vi tjejer på jobbet utanför och tog en cigg. Och av vana så lutade jag mig tillbaka mot väggen och lyfte upp ena foten, inget märkvärdigt med det tänkte väl jag..

Tills Nor utbrister; "Asså kolla på Angie, hon är så jävla gangster! Kolla bara på hur hon står!"

Visste inte riktigt om hon försökte göra narr av mig eller inte,  men hon kom snabbt på ett nytt passande smeknamn! Ett riktigt gansgternamn!

Så från och med nu Ladies and Gents, så kallas jag inte Angie längre, utan An-G!

Ja, vad ska man säga, är man gansgter så är man, eller som Jessica skulle säga!

Jag är KUNG!

               


Bästa!!

                


Ett namn men inget nummer.. Johnny, Whata fuuuck

Vilken kväll det blev igår då! Jag fick äran att hooka upp med Fröken Nor, och mina kära föredetta arbetskollegor Natalie och Jazz =)

Det blev en liten reunion med massa drinks dans, ja en fett lyckad kväll måste jag säga!

Det enda som stör mig lite är att jag tog en killes nr igår, för att sen idag upptäcka att det enda jag lyckats skriva upp är hans namn!!! Och med bara ett  namn kommer man inte långt..

Well well, guess it was NOT meant to be, och om, så ser jag väl han igen.

Ikväll blir det en annan slags reunion! Maggan is back in town, for good! Så ikväll blir det chill och antagligen barhäng på söder el nåt liknande!

Sen får vi väl se hur även denna kväll slutar ;)


Jazz och Fröken Nor


Me & Jazz


Nor och Natalie =)


Hur gör man för att hålla gnistan vid liv?

Jag och Sofia har precis varit ute på en länge planerad powerwalk, men det känns som att vi varit lite lite lata dom senaste månaderna ;)

Så länge sen att vi blev chockade när vi såg alla djur hoppa fram! Grodor, fjärilar, råttor som sprang förbi.
Det var då vi insåg att det hunnit blivit sommar sen vi sist rörde på fläsket, eller så måste vi ha sänt ut nån jävligt skum odör..

Sen kom vi som vanligt in på sex och samlevnad. Och idag gällde det distansförhållanden.

Hur klarar man av det, och i vad är knepen?
Hur gör man för att hålla gnistan vid liv??

Jag har gjort lite research, en del får det bara att funka, en del kör med öppna förhållanden, vilket får mig att tänka; Then whats the point? 

Men det verkar som att det mest av allt bygger på förtroende. Vilket jag absolut tycker är viktigt, men jag skulle nog tycka att just bristen på riktg närhet skulle vara jobbigast, och jag skulle nog därför inte hålla ut så länge..

Visst det finns skype, det finns mail. Man kan skicka bilder, till och med telefonsex funkar för många.
Men det är ju fortfarande inte äkta vara! En bild är bara en bild, ett mail är bara ord, telefonsex är bara telefonsex.

Så vad är knepen? Eller finns det inga mer knep än dem jag just beskrivit?

Eller ska man bara lita på det gamla ordsråket, "Kärleken övervinner allt"?
Listen up! ♦ Katy Perry - Last Friday

Rihanna och Katy Perry är BFF’s  - jaaarå det är så kidsen pratar nu för tiden.

Kanske en otippad duo för en del, men ganska klockren kan jag tycka.

Jag och Angie har också länge sagt att deras relation och respektive personlighet påminner en del om min och hennes.

Ja, det är förstås Angie som uppdaterar mig med skvallret eftersom hon har the inside information. Men bara genom att kolla in deras videos kan man ju se likheterna. Tycker ni inte?

 

Angie som Rihanna och jag som Katy Perry, såklart!

 

För se bara senaste videon med Katy Perry – den är ju jag!

 

Förutom att jag aldrig någonsin kan bli lika het och (tyvärr!) saknar tandställning så är det ju precis samma process jag går igenom varje gång jag går ut på stan (ni vet, vaxar mustaschen och lämnar glasögonen hemma) för att ens komma i närheten av den nivå Angie and the girls är på.

 

Att Katy i videon flirtar med 80’ talet (som jag älskar!) genom att ha med Kenny G på saxofon och inte nog med det slänger in poppluttarna Hanson att spela band på festen är ju också exakt vad jag själv hade velat göra i min video (om jag kunde sjunga).

Efter Katy’s egna uppenbarelse i en neonchock var jag dessutom tvungen att direkt gå och köpa mig nagellack i både neongult och rosa.

Så om hon någonsin behöver en stand-in kan jag bara låna Angies olikfärgade skor á la Katy och så är jag good to go!

Så Katy, hör av dig! Å du med Rihanna, du börjar bli lite dålig på att kommentera här på bloggen tycker jag…
Listen up! ♦ Britney Spears - I wanna go

Vilken tur att jag fått en dotter som redan nu diggar Britney Spears, så att jag kan låssas att det är för hennes skull jag höjer volymen till max varje gång någon av hennes låtar från senaste plattan spelas.
Så tyck vad ni vill om fröken Spears, men försök att låta bli att vissla med till hennes senaste singel I wanna go.


Fast den hyllade musikvideon tycker jag mest känns som en repris av tidigare videos. För har vi inte redan sett videos där hon himlar med ögonen medan hon sjunger, dissar paparazzi och flashar sig?


Så mitt tips till dig Brittan, jag vet att du läser, är att skippa tonårsoutfiten och öva upp dansen så att vi får se några moves á la I’m a slave for you i nästa video istället. Då får du full poäng från mig!Grått är flott..

Bara för att grått och trist väder gör en deprimerad behöver inte allt grått ha den inverkan.

som den här outfiten, allt annat än deprimerande för mig =)

Klänning: Herve Leger
Skor: Jimmy Choo
En knäppskalles drömåk

Jag kanske har fått solsting, men nu vill jag ha en cykel. Jag vill verkligen, verkligen ha en cykel.

Men inte vilken cykel som helst, en riktig stylish. Nä, inte någon sådan där dyr värsting cykel.
Som fungerar…


Jag vill ha en gammal skruttig damcykel som jag kan pimpa. Kanske måla den i guld eller i rosa och smycka den med en ringklocka i form av en nyckelpiga (jag har sett att de finns!) och en färgglad flätad cykelkorg med pärlor.


Mr J var helt med på att även jag borde få mig en cykel. Tills jag nämnde min just hur min drömride såg ut.

”Men ska du cykla runt så? Folk kommer ju tro att du är en knäppskalle!” var hans spontana respons.


Men jag antar att jag är en knäppskalle, för jag vill verkligen, verkligen ha en sådan cykel.

Någon annan knäppskalle som vet vart man kan införskaffa sig en sådan?Snodd bild, som ni säkert förstår...


Du och jag hjärtat!

Vad glad jag blir att jag får jobba med Nate my Mate idag =) Vi ska rocka FETT!
Can i have it?

Vet i nte riktigt när hur och OM jag nånsin skulle ha på mig denne kreation.. Eller jo det skulle jag nog!
Den är så fulsnygg att jag bara måste ha den! Kolla bara in detaljerna i ryggen!

Från: One Vintage
Nja, inte så gulligt!!

Lilla T i Spidermandräkt, trodde inte det kunde finnas nåt gulligare än så... Och det fanns det inte heller!!

Men dagens låt tycker väl en del kan vara gullig..

Enjoy!

               


Vilka coola systrar man har va =)

Inte många som lyckas se såhär FAB ut bak i en bil utan tak mitt i midsommar natten =)
Superbrud

De skönaste brudarna är de som kan göra precis samma sak som en dude, fast med lite mera stil…

Lilla T är helt klart en skön brud!Efter att T kämpat själv i tjugo minuter med att få på sig dräkten hjälpte vi till.
Helt klart veckans snyggaste outfit!


Vem fan har jag bjudit hem?!!

Kvällen på Cafet igår skulle bli lugn och sansad, Filiippa ville gå dit tidigt så att vi kunde gå därifrån tidigt...
Var det nån som trodde på det där? Nej!

Festen höll på ända till morgonen, och själv var jag inte hemma förrän halv sju!

Så det var bara att slänga sig i säng, och måste somnat på stört!
Så jag var väldigt väldigt förbryllad när det sen ringde på dörren! Wtf, drömmer jag fortfarande eller vad fan är det frågan om?

Jag smög försiktigt upp och kollade i nyckelhålet, och visst stod det en Dude där! Då började jag bli lite nojjig!

Så mycket kan jag inte ha druckit igår att jag glömt bort att jag bjudit hem någon.. Eller??!!

Efter några minuters tänkande kom jag på det, jag hade faktiskt bjudit hem en snubbe...
Men från Comhem för att kolla mitt internet =)

Och dum som jag var så hade jag glömt att avboka! Så Jävla Comhem, och jävla mig!
Listen up! ♦ Eric Saade feat. J-Son - Hearts In The AirEn bortgång, en födsel en förening..

Igår var det dagen då Kim och Marco blev förenade, med andra ord deras Bröllops dag =)
Solen sken, alla var glada, bruden var vacker som en dag, och dom enda tårar som fälldes var av glädje!

Och jag fällde nästan en tår jag med, allt var perfekt!

Sen blev det bröllopsmiddag och brudparet hade skojat till det lite genom att ge utvalda gäster små uppdrag som delades ut i små hemliga kuvert!

Jag var omgiven av männiksor jag knappt pratat med förut, och mitt uppdrag var att prata svengelska a la Victoria Silvsdedt! Mycket pinsamt men mycket roligt!

Under kvällen satt jag om min trogna vän, min date för kvällen, eller jag var väl snarare hennes date eftersom det var hennes syster som gängade sig, men vi kom i alla fall in på hur konstigt livet är ibland, men ämdå antagligen precis som det ska vara.

Under en månads tid har jag förlorat en vän, välkomnat en ny liten flicka i min närmaste krets, och varit med om att två fina människor har enats.

Som sagt, livet är märkligt ibland.. Men antagligen precis som det ska..This one is for you Nate!

Lyssnar vanligtvis på SR Metropol, men så var Mr J där och fibbla med frekvensen och så blev det 107,5. Men, han gör en del bra saker också visar det sig ;)
För medans vi satt där och jäste på balkongen i solen strömmade den enda danslåten efter den andra ur högtalarna. Å då Sunset Strippers spelades tog det mig genast tillbaka till för några somrar sedan då jag och Nate var på turné genom stadens dansgolv och röjde järnet – varje kväll!

Så Nate – den här är till dig! ♥Blogg awards 2011


Oh yes, babes, då var det dags att nominera en blogg du diggar *blink, blink* till Blogg awards 2011.
Det kan du göra här!


Blackjack baby!

Sedan första gången jag spelade Blackjack så fastnade jag för det! Spänningen, vinsten, spänningen, hoppet om den stora vinsten!
Men jag måste väl erkänna att jag aldrig drog hem den stora vinsten, kanske för att jag aldrig vågat satsa några stora summor. Men det skulle vara kul att någon gång sätta sig på Casinot, och bara köra All in!

Fast dom få gångerna jag faktiskt varit på ett Casino så har jag backat ur.

När jag gled in där på Tropcana i Atlantic city, och såg alla spelare.  Sittandes vid samma bord, timme efter timme, satsandes tusenlappar på rouletten, utan att ens visa en min att det berör dem, då kände jag bara att jag vill gå hem igen.
Men vem vet, man kanske går där ifrån med en full plånbok, och ett stort leende på läpparna.

Så nästa gång ska jag nog ta mod till mig och sätta mig där bland storspelarana, och utan att röra en min satsa min pengar.
Kanske slår jag till och med på stort och drar till Las Vegas och blir drottningen av Blackjack!
Men tills dess, får jag väl gå till vårt Stockholms Casino och öva upp mig lite!Kommer ni ihåg den här?

Dagens låt! Enjoy!

         


Inte vitt, inte svart, inte rött WTF??!!

Ok imorgon gäller det! Det är Bröllop och jag fick precis höra att vitt svart eller rött är helt uteslutet!
Så jag har lite smått panik! Jag menar innebär det att man inte ens får ha svarta skor på sig??

Well well, jag har inte riktigt tid med det här just nu, har en date med farsan och brorsan i stan om mindre än en timme!!!

Så det blir helt enkelt att slänga ner alla färgglada plagg och skor i en väska och åka hem till syrran ikväll för smakråd!RSS 2.0
Kategori ♦ Vista Fashionhood -
>

Som sagt, fullt ös medvetslös!

Som sagt, det blev mycket roligt denna vecka!
Förutom poolpartyt hos Mormor blev det ju även en biljardkväll med grabbarna för min del!
Och vi vet nog alla vem som var the man på att spela biljard! Eller ska jag kanske säga The Woman ;)
Kulorna sattes i hög hastighet, och ölen dracks lika snabbt!
Så det var två jävligt fulla men glada varelser som rullade hem till Sofia senare på kvällen.
Bevis på att det var hög standard på både fullheten och roligheten stod Mr J garanterat för!
Nästa gång blir det bildbevis!!

 

 


Middag hos Maggan

Ja, Magda är back in town, vår sakande fjärde musketör. Så för att fira att hon flyttat tillbaka (från en tid som hockeyfru i Leksand) till Stockholm och oss drog jag, Angelica och Natalie hem till deras nya hus i Enskede där vi blev bjudna på middag och drinkar.

 

Medan Magda och Johan höll på att duka och göra i ordning lekte jag med deras söta dotter Emilia och lärde henne samma saker jag präntat in hos mina egna kids, hur man säger peace och smilar för kameran, vilket hon snabbt snappade upp. Sedan var vi best buddys för kvällen och jag fick ett nytt smeknamn av henne; ”momor Fia”.

Jag tar det som en komplimang(?).


Efter middag och lite tjejsnack tog vi på oss våra klackar och åkte mot staden. Det som skulle bli en drink på stan blev, som det oftast blir, en helkväll på stan. Vi började i Gamla Stan men avverkade sedan både East, Berns och Spyan innan vi gav upp, ungefär samtidigt som solen steg upp.Natalie, Magdalena, Sofia & Angelica.


Samantha? Miranda? Charlotte? Carrie?Polare i poolen

Så har det gått ännu en vecka av semestern. Tiden går som alltid alldeles för fort när man är ledig, men vi kör på, fullt ös medvetslös.

Hur kvällen från mitt senaste inlägg slutade vet säkert ni alla som har Mr J på Facebook – med en nakenchock. Så jag ska inte tjata om det, Angie har återhämtat sig.

Men mycket annat har hunnit hända också… I torsdags bjöd jag in mig själv och min galna familj hem till Angies mormor och deras galna familj, vilket resulterade i ett mindre poolparty.

Jonas och Angie bevisade att de var lika smärta som för tio år sedan och fortfarande kunde dyka genom badringar och Anton fick bevisat att han visserligen kunde dyka, men inte simma. Tur att farsan var snabbt i efter. Men förutom den lilla olyckan blev det en riktigt lyckad varm dag, så varm att till och med jag nästan badade ;)Dykutmaningen…Jonas menar att jag alltid ska larva mig och ”göra mig till” på bilder (?!)…Skönt att jag inte är den enda…Gudmor och Gudson.


There's a new Love in town!! =) =)

Jag har alltid sagt att jag skulle vilja åka tillbaka i tiden, typ 1600-talet, eller främst av allt skulle jag vilja leva under indianernas storhetstid!
Men nu, när jag varit utan dator i två veckor börjar jag tvivla på om jag verkligen skulle klara av det!
Så idag gick jag, mamma Claes och Jessie och fixade en ny dator och en ny lur till mig!
Så nu har jag snabbt fått två nya kärlekar i mitt liv =)
Min Mac och min Iphone 4!
Så nu jävlar är det att bara blogga skiten ur mig själv!

Gammal, oteknisk och ensam...

Ja, årets bloggare lär vi ju inte bli. Men för att ha börjat som ett skämt tycker jag att vi varit ganska duktiga med våra inlägg. Fast så hamnar vi i svackor. Angies dator kraschar och jag flyr ut till landet och bort från allt som har med www att göra. Jag har försökt blogga från mobilen, men jag kan inte. Är för gammal, eller oteknisk. Eller kanske både och…


Istället har jag njutit av solen, legat på bryggan, åkte på båtturer och ätit massor av god mat.

Inte helt fel!


Men så kommer vi tillbaka till staden och vad händer då, jo Angie drar ut till staden med min man för att spela biljard med några homies. Jo, jag vet någon måste ju vara hemma med kidsen, inte mig emot, men då de sover sedan några timmar tillbaka blir det lätt lite ensamt.

Ska nog försöka få hit homiesarna istället. Kanske locka med lite drinkar och dra fram projektorn och någon bra film. Nä, de vill nog hellre dra vidare och vimla bland stadens krogar. Å här sitter jag, helt själv. Å nya skor har jag också utan att ha någon att visa upp dem för…

Nä, nu får det vara slut på självömkan! Drömmer mig istället tillbaka till landet, solen och bryggan. Vi höres!
Vällingby är stället där jag bor!

Dagens låt!

Enjoy!
Love hurts, but true love last...

En av mina när vänner visade den här låten för mig härom dagen..

Vi pratade om kärlek. Kärlek som berört en, kärlek som förändrat en..
Kärlek som aldrig kommer försvinna, men som kanske aldrig kommer övervinna..
Och hon berättade sin historia, historian som förändrade henne, och som har gjort henne till den hon är idag, och som ledde henne till sin man, mannen som övervann, mannen som tog henne med storm.
Så, kärlek gör ont, men sann kärlek kommer alltid leva vidare.
Dagens låt people!
Enjoy!

Hur definieras sexberoende?

Av nån anledning kom sexaddict upp i mitt huvud igår. Så hur funkar det undrar jag?

Enda gångerna jag i princip hört om själva begreppet är när man typ läser om Charlie Sheens bravader i skvallerblaskorna, eller när Halle Berry tog ut skilsmässa från Eric Benet.

Jag undrar bara hur mycket sex måste man egentligen ha för att få kalla sig sexberoende?

Jag menar finns det nån slags statistik på det, eller handlar det om att man känner tvång till att ha så mycket sex som möjligt?

Eller är det bara en jävlgt bra grej att skylla på bara för att man gillar att ta sig en titt på hur gräset ser ut på andra sidan.. Ofta!

Jag ska självklart googla det här, men ville bara kolla vad ni tycker...

Min åsikt är ju att mycket vill ha mer, absolut. Och ibland kanske det inte är bra att få för mycket av det goda..

Men too much of everything är lite av min grej!
Varför snåla på the good stuff lixom ;)

What a drunk week! On to the next!

Förra veckan skulle bli lugn.. Men man vet ju alltid hur det brukar sluta!

Blev ju som sagt en grillning, middag hos mormor, middag och champagne hos Lotta, och två utgångar för att fira att babe blivit ett år äldre och visare =)
Veckan slutade med en blöt kväll på cafet! Och en stor bemärkelse på blöt för vissa som avslutade kvällen hoppandes genom vatten sprinters!
Jag var dock klok och drog hem, och avslutade med en vild dans med Julia i DJ båset!
Så kan det som sagt gå!
Och ikväll blir det en utekväll med min darling Marie!
Vi får väl se hur den slutar!
Jag och Marty

Listen up! ♦ David Guetta ft. Nicki Minaj, Flo Rida - Where Them Girls AtCarpe rumpus och andra rövarhistorier!

Som sagt, en grillkväll som började barnvänligt och som då kidsen somnat bara eskalerade (- Ja just det, jag sa ju att man visst kan få in det ordet i en vettig mening).

 

De djupa filosofiska diskussionerna avlöste snart varandra och kloka ord och råd flödade. Helt klart att det var en grupp väldigt intelligenta och djupsinniga personer som satt samlade.

 

Som vår egen upplysta Buddah hade vi Bubba (Bubbe?) som lärde oss om vikten av att flörta – ur ett kvinnligt perspektiv – tillexempel genom att få sexistiska kommentarer av okända byggarbetare skrikna till sig för att väcka sexlusten.

Roddan fick oss att inse att hatt bara kan bäras upp av en riktig man och insåg själv det fina med rosé.

Själv höll jag hårt fast vid att jag kan förstå alla världens språk och briljerade med vetskapen om att ”klämma en bärs” inte är något man gör tillsammans med polarna på en äng en sommarkväll i Norge.

Eller?

Vilket osökt leder oss in på Angies expertis inom Carpe rumpus och andra ”rövarhistorier”.

 

Så tack för en rolig kväll alla ni som kom och förgyllde den!Grillning á la Veronica!


Mums!


Städat och barnvänligt innan klockan åtta...


Roddan & jag, långt efter klockan åtta...Grillpartaj med mycket snusk!

Igår var det grillning hos Sofia och Jonas, och dom flesta lyckades faktiskt ta sig dit, bara några jävlar som saknades!

Och som vanligt började det hela lugnt och sansat, men efter god grillning a la Veronica blev det vin och lite små snack.

Och som vanligt spårade det ut totalt, och snusksnacket var igång, och om jag inte minns helt fel var det Mr J som startade det, som vanligt =)

Men vi lämnade faktiskt aldrig ämnet mat! Det var allt från makaroner, pajer, chokladpennor, och vad man gillade och definitvt inte gillade att smaka på!!

Men det slutade faktiskt lugnt och sansat på värdparets balkong med en varsin glass!

Så, en väldigt lyckad kväll, slutet gott, allting gott!

Nu ska jag iväg på champagneprovning och inviging av en annan balkong!

Men först en dagens låt, och den sista låten jag hörde det talades om igår får det bli!

Enjoy(ride)!! =)

              


Oskyldigt snusk?

När jag och Angie gick på mellanstadiet, jag tror det var fyran, stod högläsning på schemat.

Alla kids hade själva valt ut en bok att läsa och under lektionen fick alla sedan i tur och ordning läsa upp en sida ur sin bok. De flesta hade valt Sune, Tvillingarna på Sweet Valley High eller något annat liknande.

 

Men inte jag och Angelica. Vi hade både plöjt igenom Jean M. Auel’s vuxenroman Grottbjörnens folk på cirka åtta hundra sidor. Den första boken i en serie om stenåldersflickan Ayla.

 

Vår fröken höjde lite på ögonbrynen när Angelica sa vilken bok vi båda valt, men lät henne börja.

”Hon tog hans styva lem i munnen…” läste Angelica högt och tydligt.

Fröken hostade plötsligt till. Men Angelica fortsatte högtidligt att recitera hela sidan ned. Sedan tog jag över och läste ytterligare ett blad medan klasskompisarna lyssnade med blandade rektioner, samtidigt som fröken blev allt rödare i ansiktet.

När vi var klara harklade hon sig och tittade på oss genom sina tjocka glasögon.

”Så, ni läser båda väldigt bra. Men var det något med texten ni skulle vilja förklara eller ha förklaring på?” frågade hon oss, precis som hon frågat alla tidigare läsare.

”Ja!” sa jag och tittade på Angelica.

Hon nickade.

”Ja, vad är en lem?” frågade tioåriga Angelica.

 

Det var alltså så vi båda introducerades för Auel’s snuskböcker och sedan maniskt fortsatte läsa de fyra följande lika snuskiga och lika tjocka böckerna i serien.

 

Så idag när jag var och handlade såg jag plötsligt att den sjätte och avslutande boken kommit;
De målade grottornas land.

 

Så Angie, my partner in crime, nu har jag köpt sommarens strandbok!
Landet = sol och bad!

Så jävla bra!

Jag kan inte hjälpa det, för trots att låten lika gärna kunde vara något av Ronny och Ragge - om de börjat med anabola och just dumpat Anna från korvkioskkön… Så kan jag inte låta bli att tycka att den här låten är
Så jävla bra!
Lyssna på min egen favorit sommar plåga! Love!

Enjoy!

            


Dröm från Marchesa!!

Kolla in den här vackra skapelsen från Marchesa!
Årets sommarplåga?

Förr årets sommarplåga, enligt min mening, måste ha varit Hold you, We no speak americano eller Billionaire.

Frågan är nu tar Bruno hem titeln i år igen med Lazy song..?

Eller är det kanske någon av dessa tre som kommer spelas sönder på stranden, i bilen och på uteserveringen?Han får mig alltid knäsvag!

Den här låten från Ne-Yo har jag såklart också fastnat för! Jag kan bara inte undvika att bli som lite nykär varje gång jag hör den!

Fast det är ju tur att det bara är hans musik som gör mig kär, och att jag inte är kär i honom!

Dagens låt i alla fall! Enjoy!

          


Thats whats up!

Ok, ni som känner mig vet ju att jag är lite konstig i mitt tankesätt ibland och har lätt för att dra lite konstiga paraleller..

Och nu ska jag ge er ett jävligt bra exempel om vad som ibland snurrar runt i mitt snurriga men rätt söta huvud ;)

Som alla även vet är jag lite av en last minute girl, så som vanligt måste jag halvsprimga till bussen, för att inte komma mer försent än mina standard 10 minuter.

Och idag var det riktigt bråttom men jag kom i alla fall ihåg att ta med mig mina örhängen, som jag självklart var tvungen att ta på mig i farten, och självklart när jag är på en stor jävla gräsmatta!

Så det som självklart händer är att jag tappar ploppen!

WTF! Att leta efter en plopp på en gräsmatta är ju som att leta eften en nål i en höstack!

MEN...! Mot alla odds lyckades jag hitta den innan bussen kom in =)

Och slutsatsen jag då drog utav den här lilla händeslen var att om jag kunde hitta ploppen på gräsmattan, så kan ju det inte vara helt omöljigt att faktiskt hitta en bra man!

För det har på senaste känts lite som att leta efter en nål i en höstack!

Men hoppet är åter uppe, allt tack vare en liten plopp!

Och det, mina damer och herrar är en av dom konstiga slutsatserna jag kommer fram till ibland!

Sofia.. Du förstår mig eller hur??

 Gamla vänner och nya upptäckter

Ja, som sagt en riktig grym kväll, natt och ända fram till på morgonen…

Många ”intressanta” nya bekantskaper, nya uttryck som myntades och nya upptäckter om vandra.


Visste ni tillexempel att Tommi är thailändska, eller att Angie är den enda av oss som inte är efterbliven (enligt en opålitlig källa) eller att Magda gillar hård, HÅRD rock..?!


Fast att Anniz var den som drog igång snusksnacket och att jag under kvällen hade svar på alla frågor även de som jag inte uppfatta eller fatta, eller att Björn på efterfesten var en grym värd som förhöjde stämningen med både humör och skön musik, var ingen nytt utan en självklarhet.


Inte heller att Jonas var den som blev trött först var något nytt, fast att jag och han orkade hålla igång hela natten ända fram tills en timme innan kidsen vanligtvis väcker oss tycker jag är en ganska bra bedrift av oss gamlingar.En otroligt skön bild på otroligt sköna dudes av en otroligt skicklig fotograf!


Jonas med hatten – som han hävda kom från hans tid som pimp, vi säger så farsan…Joakim Yngve som läst Spelet och som tycker att det är helt okej att bajsa på andras hundar, om du verkligen måste. Å så Angie med ringen som uttryckte Bad men som vanligt lyckades look so Good.Tommi lärde oss alla att se det fina med Yoga.Shade's döptes snabbt om till Shame's. Men varför jag förtjänade att ha på mig tre stycken har jag glömt…Gamla vänner...


Och nya..?Johnny it was a very good night!

Igår invigdes min sommar ordentligt! Musik, solnedgång, goda vänner, några mindre goda vänner, men som visade sig vara rätt goda ändå! Massa alkohol, mindre ciggaretter, en hel del dans, mängder mängder av solglajjor och mönster.

Ja ni hör det kan ju inte bli bättre än så! Och det var tre trötta men glada vänner som entrade vårat egna hood runt femtiden i morse!

 Ghetto girl

            


Time to be Gangsta!

Snart är det dags att möta upp Söderbergas andra G! Och som ni ser har vi varit länge i branchen ;)
Im Gansgta!

För några dagar sen stod vi tjejer på jobbet utanför och tog en cigg. Och av vana så lutade jag mig tillbaka mot väggen och lyfte upp ena foten, inget märkvärdigt med det tänkte väl jag..

Tills Nor utbrister; "Asså kolla på Angie, hon är så jävla gangster! Kolla bara på hur hon står!"

Visste inte riktigt om hon försökte göra narr av mig eller inte,  men hon kom snabbt på ett nytt passande smeknamn! Ett riktigt gansgternamn!

Så från och med nu Ladies and Gents, så kallas jag inte Angie längre, utan An-G!

Ja, vad ska man säga, är man gansgter så är man, eller som Jessica skulle säga!

Jag är KUNG!

               


Bästa!!

                


Ett namn men inget nummer.. Johnny, Whata fuuuck

Vilken kväll det blev igår då! Jag fick äran att hooka upp med Fröken Nor, och mina kära föredetta arbetskollegor Natalie och Jazz =)

Det blev en liten reunion med massa drinks dans, ja en fett lyckad kväll måste jag säga!

Det enda som stör mig lite är att jag tog en killes nr igår, för att sen idag upptäcka att det enda jag lyckats skriva upp är hans namn!!! Och med bara ett  namn kommer man inte långt..

Well well, guess it was NOT meant to be, och om, så ser jag väl han igen.

Ikväll blir det en annan slags reunion! Maggan is back in town, for good! Så ikväll blir det chill och antagligen barhäng på söder el nåt liknande!

Sen får vi väl se hur även denna kväll slutar ;)


Jazz och Fröken Nor


Me & Jazz


Nor och Natalie =)


Hur gör man för att hålla gnistan vid liv?

Jag och Sofia har precis varit ute på en länge planerad powerwalk, men det känns som att vi varit lite lite lata dom senaste månaderna ;)

Så länge sen att vi blev chockade när vi såg alla djur hoppa fram! Grodor, fjärilar, råttor som sprang förbi.
Det var då vi insåg att det hunnit blivit sommar sen vi sist rörde på fläsket, eller så måste vi ha sänt ut nån jävligt skum odör..

Sen kom vi som vanligt in på sex och samlevnad. Och idag gällde det distansförhållanden.

Hur klarar man av det, och i vad är knepen?
Hur gör man för att hålla gnistan vid liv??

Jag har gjort lite research, en del får det bara att funka, en del kör med öppna förhållanden, vilket får mig att tänka; Then whats the point? 

Men det verkar som att det mest av allt bygger på förtroende. Vilket jag absolut tycker är viktigt, men jag skulle nog tycka att just bristen på riktg närhet skulle vara jobbigast, och jag skulle nog därför inte hålla ut så länge..

Visst det finns skype, det finns mail. Man kan skicka bilder, till och med telefonsex funkar för många.
Men det är ju fortfarande inte äkta vara! En bild är bara en bild, ett mail är bara ord, telefonsex är bara telefonsex.

Så vad är knepen? Eller finns det inga mer knep än dem jag just beskrivit?

Eller ska man bara lita på det gamla ordsråket, "Kärleken övervinner allt"?
Listen up! ♦ Katy Perry - Last Friday

Rihanna och Katy Perry är BFF’s  - jaaarå det är så kidsen pratar nu för tiden.

Kanske en otippad duo för en del, men ganska klockren kan jag tycka.

Jag och Angie har också länge sagt att deras relation och respektive personlighet påminner en del om min och hennes.

Ja, det är förstås Angie som uppdaterar mig med skvallret eftersom hon har the inside information. Men bara genom att kolla in deras videos kan man ju se likheterna. Tycker ni inte?

 

Angie som Rihanna och jag som Katy Perry, såklart!

 

För se bara senaste videon med Katy Perry – den är ju jag!

 

Förutom att jag aldrig någonsin kan bli lika het och (tyvärr!) saknar tandställning så är det ju precis samma process jag går igenom varje gång jag går ut på stan (ni vet, vaxar mustaschen och lämnar glasögonen hemma) för att ens komma i närheten av den nivå Angie and the girls är på.

 

Att Katy i videon flirtar med 80’ talet (som jag älskar!) genom att ha med Kenny G på saxofon och inte nog med det slänger in poppluttarna Hanson att spela band på festen är ju också exakt vad jag själv hade velat göra i min video (om jag kunde sjunga).

Efter Katy’s egna uppenbarelse i en neonchock var jag dessutom tvungen att direkt gå och köpa mig nagellack i både neongult och rosa.

Så om hon någonsin behöver en stand-in kan jag bara låna Angies olikfärgade skor á la Katy och så är jag good to go!

Så Katy, hör av dig! Å du med Rihanna, du börjar bli lite dålig på att kommentera här på bloggen tycker jag…
Listen up! ♦ Britney Spears - I wanna go

Vilken tur att jag fått en dotter som redan nu diggar Britney Spears, så att jag kan låssas att det är för hennes skull jag höjer volymen till max varje gång någon av hennes låtar från senaste plattan spelas.
Så tyck vad ni vill om fröken Spears, men försök att låta bli att vissla med till hennes senaste singel I wanna go.


Fast den hyllade musikvideon tycker jag mest känns som en repris av tidigare videos. För har vi inte redan sett videos där hon himlar med ögonen medan hon sjunger, dissar paparazzi och flashar sig?


Så mitt tips till dig Brittan, jag vet att du läser, är att skippa tonårsoutfiten och öva upp dansen så att vi får se några moves á la I’m a slave for you i nästa video istället. Då får du full poäng från mig!Grått är flott..

Bara för att grått och trist väder gör en deprimerad behöver inte allt grått ha den inverkan.

som den här outfiten, allt annat än deprimerande för mig =)

Klänning: Herve Leger
Skor: Jimmy Choo
En knäppskalles drömåk

Jag kanske har fått solsting, men nu vill jag ha en cykel. Jag vill verkligen, verkligen ha en cykel.

Men inte vilken cykel som helst, en riktig stylish. Nä, inte någon sådan där dyr värsting cykel.
Som fungerar…


Jag vill ha en gammal skruttig damcykel som jag kan pimpa. Kanske måla den i guld eller i rosa och smycka den med en ringklocka i form av en nyckelpiga (jag har sett att de finns!) och en färgglad flätad cykelkorg med pärlor.


Mr J var helt med på att även jag borde få mig en cykel. Tills jag nämnde min just hur min drömride såg ut.

”Men ska du cykla runt så? Folk kommer ju tro att du är en knäppskalle!” var hans spontana respons.


Men jag antar att jag är en knäppskalle, för jag vill verkligen, verkligen ha en sådan cykel.

Någon annan knäppskalle som vet vart man kan införskaffa sig en sådan?Snodd bild, som ni säkert förstår...


Du och jag hjärtat!

Vad glad jag blir att jag får jobba med Nate my Mate idag =) Vi ska rocka FETT!
Can i have it?

Vet i nte riktigt när hur och OM jag nånsin skulle ha på mig denne kreation.. Eller jo det skulle jag nog!
Den är så fulsnygg att jag bara måste ha den! Kolla bara in detaljerna i ryggen!

Från: One Vintage
Nja, inte så gulligt!!

Lilla T i Spidermandräkt, trodde inte det kunde finnas nåt gulligare än så... Och det fanns det inte heller!!

Men dagens låt tycker väl en del kan vara gullig..

Enjoy!

               


Vilka coola systrar man har va =)

Inte många som lyckas se såhär FAB ut bak i en bil utan tak mitt i midsommar natten =)
Superbrud

De skönaste brudarna är de som kan göra precis samma sak som en dude, fast med lite mera stil…

Lilla T är helt klart en skön brud!Efter att T kämpat själv i tjugo minuter med att få på sig dräkten hjälpte vi till.
Helt klart veckans snyggaste outfit!


Vem fan har jag bjudit hem?!!

Kvällen på Cafet igår skulle bli lugn och sansad, Filiippa ville gå dit tidigt så att vi kunde gå därifrån tidigt...
Var det nån som trodde på det där? Nej!

Festen höll på ända till morgonen, och själv var jag inte hemma förrän halv sju!

Så det var bara att slänga sig i säng, och måste somnat på stört!
Så jag var väldigt väldigt förbryllad när det sen ringde på dörren! Wtf, drömmer jag fortfarande eller vad fan är det frågan om?

Jag smög försiktigt upp och kollade i nyckelhålet, och visst stod det en Dude där! Då började jag bli lite nojjig!

Så mycket kan jag inte ha druckit igår att jag glömt bort att jag bjudit hem någon.. Eller??!!

Efter några minuters tänkande kom jag på det, jag hade faktiskt bjudit hem en snubbe...
Men från Comhem för att kolla mitt internet =)

Och dum som jag var så hade jag glömt att avboka! Så Jävla Comhem, och jävla mig!
Listen up! ♦ Eric Saade feat. J-Son - Hearts In The AirEn bortgång, en födsel en förening..

Igår var det dagen då Kim och Marco blev förenade, med andra ord deras Bröllops dag =)
Solen sken, alla var glada, bruden var vacker som en dag, och dom enda tårar som fälldes var av glädje!

Och jag fällde nästan en tår jag med, allt var perfekt!

Sen blev det bröllopsmiddag och brudparet hade skojat till det lite genom att ge utvalda gäster små uppdrag som delades ut i små hemliga kuvert!

Jag var omgiven av männiksor jag knappt pratat med förut, och mitt uppdrag var att prata svengelska a la Victoria Silvsdedt! Mycket pinsamt men mycket roligt!

Under kvällen satt jag om min trogna vän, min date för kvällen, eller jag var väl snarare hennes date eftersom det var hennes syster som gängade sig, men vi kom i alla fall in på hur konstigt livet är ibland, men ämdå antagligen precis som det ska vara.

Under en månads tid har jag förlorat en vän, välkomnat en ny liten flicka i min närmaste krets, och varit med om att två fina människor har enats.

Som sagt, livet är märkligt ibland.. Men antagligen precis som det ska..This one is for you Nate!

Lyssnar vanligtvis på SR Metropol, men så var Mr J där och fibbla med frekvensen och så blev det 107,5. Men, han gör en del bra saker också visar det sig ;)
För medans vi satt där och jäste på balkongen i solen strömmade den enda danslåten efter den andra ur högtalarna. Å då Sunset Strippers spelades tog det mig genast tillbaka till för några somrar sedan då jag och Nate var på turné genom stadens dansgolv och röjde järnet – varje kväll!

Så Nate – den här är till dig! ♥Blogg awards 2011


Oh yes, babes, då var det dags att nominera en blogg du diggar *blink, blink* till Blogg awards 2011.
Det kan du göra här!


Blackjack baby!

Sedan första gången jag spelade Blackjack så fastnade jag för det! Spänningen, vinsten, spänningen, hoppet om den stora vinsten!
Men jag måste väl erkänna att jag aldrig drog hem den stora vinsten, kanske för att jag aldrig vågat satsa några stora summor. Men det skulle vara kul att någon gång sätta sig på Casinot, och bara köra All in!

Fast dom få gångerna jag faktiskt varit på ett Casino så har jag backat ur.

När jag gled in där på Tropcana i Atlantic city, och såg alla spelare.  Sittandes vid samma bord, timme efter timme, satsandes tusenlappar på rouletten, utan att ens visa en min att det berör dem, då kände jag bara att jag vill gå hem igen.
Men vem vet, man kanske går där ifrån med en full plånbok, och ett stort leende på läpparna.

Så nästa gång ska jag nog ta mod till mig och sätta mig där bland storspelarana, och utan att röra en min satsa min pengar.
Kanske slår jag till och med på stort och drar till Las Vegas och blir drottningen av Blackjack!
Men tills dess, får jag väl gå till vårt Stockholms Casino och öva upp mig lite!Kommer ni ihåg den här?

Dagens låt! Enjoy!

         


Inte vitt, inte svart, inte rött WTF??!!

Ok imorgon gäller det! Det är Bröllop och jag fick precis höra att vitt svart eller rött är helt uteslutet!
Så jag har lite smått panik! Jag menar innebär det att man inte ens får ha svarta skor på sig??

Well well, jag har inte riktigt tid med det här just nu, har en date med farsan och brorsan i stan om mindre än en timme!!!

Så det blir helt enkelt att slänga ner alla färgglada plagg och skor i en väska och åka hem till syrran ikväll för smakråd!RSS 2.0