Superkraft eller superpsyko?!

Efter en shoppingtur i centrum med Angie och kidsen drog vi hem till mig. Vi var vid det laget ganska trötta, kanske inte så mycket efter att springa och jaga kläder utan mer efter att ha jagat barn.

Vi lyckades i alla fall genom effektivt teamwork få kidsen matade, badade och i sängs.


Nate kom sedan över och joinade oss på mat och vin. Efter att ha betat av det senaste inom var och ens kärleksliv, jobb och familj (och självklart lite allmänt skvaller) började vi bli filosofiska. Som vanligt var Angie den som droppade kvällens samtalsämne.


Denna kväll blev det en favorit i repris, nämligen; om du hade en superkraft vilken skulle det vara?


Denna gång var också kriteriet att det skulle passa in på ens personlighet. Hur flummigt det än låter ledde det till djupare frågor som handlade om hur man upplever sig själv respektive hur andra upplever en. Så summan av kardemumman blev att man istället för att själv få välja en superkraft blev tilldelad en av de andra. Gemensamt kom vi tillslut fram till att:


Angelicas superkraft
skulle vara att kunna hypnotisera och fascinera folk så att de blev till hennes slavar. Utan att veta om det skulle det därmed villigt göra minsta lilla för hennes skull.


Natalies superkraft
skulle vara att kunna förvandla folk till sten. Så vid minsta antydan av illvilja skulle hon genom en enda blick kunna förstena dig på en sekund.


Min superkraft
skulle vara att kunna manipulera folk att tro på vad jag än säger. Att kunna måla upp precis vilken bild som helst för folk och få dem att tro att det var verklighet.


Nu såhär en stund senare vet jag inte om våra personligheter verkligen antyder på dessa potentiella superkrafter eller om det bara antyder på att vi alla tre är superpsyko.





WORD!


Postat av: Tessiiee

Haha ;)

2010-12-05 @ 00:19:28
URL: http://tessiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0