After Work

Igår var jag som sagt på After Work med jobbet. Det blev dock väldigt lite snack om jobbet och desto mer om snusk – som alltid när Eva är med. Ewelina är i och för sig också väldigt duktig på att dra upp det som samtalsämne, men hon gick hem tidigt. Så Eva körde på för dem båda.

Kvällens snackis blev min handväska, som tydligen ansågs vara väldigt pornografisk (?!).

Ja, ni får väl avgöra själva…

Efter några kannor öl drog vi vidare till Sopebar (heter det fortfarande så?), jag har i alla fall inte varit där sedan jag var 16år och stod och dansa på bardisken. Jag säger bara tack gode Gud att folk inte hade mobilkameror på den tiden.


Dansen igår var i alla fall något mer kontrollerad, i alla fall för min del. (Fast om det är någon som är intresserad av att se kvällens turturduvor bugga loss har jag det på film. Så just let me know…!)

Vid midnatt lämnade jag AW:n för att möta upp Filippa och Angie med flera, vid Berns. Med mig fick jag Adam som hamnade i mitten på dansgolvet omringad av mina snygga tjejer och gratis drinkar. Att döma av leendet på hans läppar skulle jag gissa att han trivdes han ganska bra ;)

Extra kul var det att det visade sig att eventet på Berns hostades Arthur och en tjej som jag och Angie gick i grundskolan tillsammans med. Emmy som hon heter, är några år äldre och var min stora idol på grund av att hon var, och är, en helt galet grym dansare. Back in the days tog hon mig under sina vingar och lärde upp mig och lät mig vara med då de äldre tjejerna hade olika dansföreställningar. Man hade ju hoppats att lite av hennes talang skulle smitta av sig, men kul var det i alla fall.




WORD!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0