>

Tjänade en timme, eller inte...

Idag var det farmors tur att ha barnbarnsabstinens och ville mer än gärna vara barnvakt. Vilket passade oss perfekt då J skulle på sin thaiboxning och jag gärna ville fortsätta min skojakt. Så, så blev det…


Förutom att jag inte hitta några ”praktiska” skor förstås. Jag ser ju inte klok ut utan kackar!

För att stilla shoppingbehovet blev det istället ett nytt soffbord, efter ett spontant infall, och en svart jordglob (som jag inte riktigt vet var eller till vad jag ska ha den till). Och så en massa kläder till kidsen såklart.


Felix


Mitt i shoppandet ringde J och påminde mig att han skulle till träningen klockan 16 och att det är idag man ställer om klockan, så att jag inte skulle undra vart han tagit vägen.

”Ja, ja, jag vet!” sa jag.


Men tydligen vet jag inte alls. I alla fall igenting om vintertid. För när min klocka var 16 tyckte jag att jag fått nog av att springa i affärer och lika gärna kunde gå till J’s träningslokal och möta upp honom. Perfekt timat till att han skulle vara klar och så att jag kunde få skjuts hem. Jäkla bra grej det här med vintertid tänkte jag nöjt.


Bara det att när jag klev in i den bastuvarma och inte så diskret luktande träningslokalen så stod J där pigg, snygg och fräsch. Det vill säga allt det han inte brukar vara efter sina pass.
Då insåg jag att hans träning inte allas var slut utan precis skulle sätta igång.
Jäkla grej det här med vintertid, tänkte jag surt och slog mig ned på åskådarbänken.


Men det visade sig vara ganska kul att sitta och titta på när de kämpade och fightades som galningar. Blev faktiskt riktigt imponerad av J! Tror till och med att Angie kanske behöver börja oroa sig för sin titel som västerorts slagskämpe… Eller? Kanske ska ta och köra en ultimate fight för att reda ut det hela..?


Veckans Blogg Vinnare v43!


Visst vill vi ha fler killbloggar att läsa?
Därför vill vi gärna uppmuntra de killarbloggare som faktiskt redan finns!
Veckans blogg tilldelar vi därför Niklas C, vars intressen är att umgås med vänner, titta på film, lyssna på musik, shopping och resor. I bloggen skriver han om allt som händer i hans liv och om den stora drömmen om att bli skådespelare. Så check it out!


TILL BLOGGEN


Hello Helloween..?

Helt plötsligt var det Halloween. Jag och Angelica hade ju tänkt styra upp en riktigt stor fest och tvinga alla vi känner att klä ut sig. Men sedan hände det en massa tråkiga saker i min familj som gjorde att jag helt tappade orken och Angie bokade en resa med Zandra. Så det rann liksom ut i sanden…

Hallo Helloween helgen blev istället hallo what to do?


Så idag när mamma ringde och frågade om de fick bjuda oss på middag tackade jag ja direkt, fast med vissa krav förstås.

”Det måste vara en trerättersmiddag, men löjrom till förrätt och oxfilé till huvudrätten!” skojade jag.

Mamma skrattade. Men vad tror du hon och pappa står och gör när vi kommer dit..?

Jo just det, de lagar en trerättersmiddag med men löjrom till förrätt och oxfilé till huvudrätt. Dessutom tog de på sig att baka både bröd och bullar samtidigt som de passade kidsen. Så att jag och J, syrran och hennes kille kunde slappa i vardagsrummet och spela Wii.

Ibland har man de rätt bra ändå!


Eftersom det inte blev någon maskerad i år bjuder jag på en gammal bild sedan 5-6år tillbaka.
Jag och Angie var originella och klädde ut oss till djävul och ängel.


Trippa eller klampa, det är frågan...

Det blev faktiskt en jacka! En brun dunjacka som är en aning figursydd. 
Nu var det bara ett par varmare skor som behövdes...

Men som alltid när jag ska leta efter några ”praktiska” skor så hittar jag ett par andra snygga ”opraktiska” som jag heller vill ha. Å det är just detta som gör att jag aldrig har några bra slit och släng skor utan alltid trippar runt i högklackat i alla väder.

Så efter att ha stått med beslutångest med ett par i vardera hand bestämde jag mig tillslut för att inte ta några alls och istället gå hem och fundera lite. Otroligt moget tycker jag såhär efteråt, men önskar samtidigt att jag skulle ha gett efter och köpt det där snygga… Fast det var ju ett par praktiska jag skulle ha!
Usch, blir så trött på mig själv..!


What to do??

      


Thailand!!

Ok nu har vi varit i Thailand i två dagar.. Första dagen sov vi, idag har vi varit på stranden, lite mulet, men ända fett fett nice! Zandra har gjort helkropps scrub, och jag pedikyr =)
Nu är vi på väg från vårt hotell mitt i bushen för att förhoppningsvis möta någon slags befolkning..
We get back to you on that, men jag har i alla druckit min första bortlovade drink, Parisa den här var för dig!

Over and out!






Stackars mig...

Jag har blivit sjuk..! Tror jag i alla fall…
Känner mig helt slut och orkar inte göra någonting alls!

Så förlåt att det inte blev något blogginlägg igår och förlåt ni söta som frösökte få tag på mig, jag låg nedbäddad i sängen och tyckte synd
om mig själv.

 

Idag mår jag lite bättre, men bara lite. Måste ta och skaffa mig en varmare jacka nu när det blivit så kallt. Så jag har nu efter två koppar kaffe tvingat mig ur min varma sköna säng för att ge mig iväg på jackjakt.

Ett knep för att må bättre när man känner sig som skit är att sätta på sig något fint. Så dagen till ära matchar jag och Noelle därför varandra i likadana leggings med detaljer i skin imitation.
Hot säger jag, not säger min mamma. Vad säger ni?



 


Stackars älsklingar som måste åka iväg...

Ja idag drar de alltså till Thailand, Angie och hennes andra hälft Zandra.

Där väntar sol, bad, drinkar, shopping och sena nätter… Usch! Tur att man inte kunde följa med...

Känns extra bra när man får en glimt av sitt bleka fejs i spegeln och inser att det kommer se ännu blekare ut i jämförelse när de två sedan kommer hem!

Så även om ni bara kommer längta hem till kalla och gråa Sverige under hela resan, så försök att ha lite kul där borta bejbs ;)


Listen up! ♦ Shakira ft. Dizzee Rascal - Loca

En shout out till Angie-loca ;)




Kill Cupid or just kill me...

Minns ni när jag berättade om Angielocas SMS-terror för några nätter sedan?

Ja, i natt hände det på nytt och igen handlade det om ”Kill Cupid” målningen.

Så för att få lite sömn framöver har jag nu faktiskt tagit och gjort ett försök.

Så svårt kan det väl inte vara tänkte jag som börjar bli ganska van att måla porträtt och avbildningar.

Men sen fick jag reda på att den skulle vara Manga inspirerad?!

Jag som tränat och tränat för att få mina målningar att se så ”verkliga” ut som möjligt skulle nu försöka mig på tecknat...? Humm…

Men jag Googla i alla fall efter Manga för att få lite inspiration och satte sedan igång att måla. Bara att måla på datorn istället för med penslar på duk var ju också galet svårt. Men efter några försök tyckte jag ändå att det började se ganska okej ut. Tills J såg den och total sågade den!

”Vad är det där? Det är ju inte Manga i alla fall!” sa han med rynkad näsa.

Jahapp. tack för den…

Så jag antar att det är jag som blev dödad istället för Cupid…




Miss Foppa

Som alla kanske vet är jag galen i skor, men det finns i alla fall ett tillfälle där skor har fått mig att önska att jag hellre gått barfota!
Ok förra sommaren hade jag ett jobb på pressbyrån på centralen.
För det första har vi på oss uniform, och den är inte het någonstans! Det värsta med uniformen är att du måste ha keps på dig! Och eftersom jag inte vanligtvis jobbade där då så hade jag inga arbetsskor, och kan bli lite jobbigt att jobba i high heels. Så, man tager det man haver. Dom ökända foppatofflorna!!
Just denna dag måste jag även tillägga att jag var väldigt bakis, hade druckit ett antal koppar kaffe utan att piggna till. Jag kommer ihåg att Filippa kom förbi och hälsade på. Jag droppade kommentaren; "hoppas verkligen verkligen inte någon ser mig idag!
Jag fäljer med henne en bit på väg mot tunnelbanan, och på vägen tillbaka mot jobbet..
Vad händer! Jo killen jag diggade under den perioden kommer gående, och han ser mig!
WTF hur kan man ha sån otur! Och just för att jag kände mig så keff, så betedde jag mig skit skumt!
Jag kom chockad tillbaka till jobbet och Eva som jag jobbar med frågar vad som har hänt!
Jag berättar min tragiska upplevelse, och förklarar att allt hade varit ok, om jag inte hade haft på mig Foppatofflorna!
Än idag kallar Eva mig Miss Foppa =)


Otrohet

Det snackas mycket om otrohet i media nu och sedan en bra tid tillbaka.  Alla kändispar vars historier beskrivs in i minsta detalj. Antigen har han varit med prostituerade, eller hundratals, eller med en man…


Men hon då? Varför står det aldrig om då kvinnan i förhållandet har varit otrogen?


För jag skulle nog gissa att det är minst lika vanligt. Jag har i och för sig ingen statistik på det, men varför skulle män ha svårare att vara trogna än oss?

Blir vi inte precis lika attraherade, smickrade, hämndlystna… Fulla?? Eller vad nu än det finns för anledning till att man är otrogen…

Skillnaden tror jag är att kvinnor är bättre på att dölja sina snedsteg och att det därför inte kommer fram i samma utsträckning.


Sedan är ju ”otrohet” i sig en definitionsfråga. Var går gränsen? Vid sex, vid en kyss eller redan vid en flirt?


Mitt motto är ”var mot andra så som du själv vill bli behandlad”. En oskyldig flirt kan jag tåla, men ingen beröring eller utbyte av telefonnummer etc, för det är som att bädda för ett misstag.

För personligen tycker jag att det är själva lögnen, sveket, som är värre än det faktum att han attraheras av någon annan. För attraktion kan man inte hjälpa, däremot kan man välja att respektera den man älskar och hålla sitt löfte.



Are you in..?

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Gårdagen...

Efter att ha laddad med Red bull hela söndagen för att orka med kvällen, sprungit och stress shoppat kläder och kämpat för att få kidsen att sova tidigt… Då säger plötsligt Angie att hon inte ”pallar”!


Hell no..!


Men med lite list och charm fick vi tillslut med henne i alla fall, och det tror jag att hon var glad för sen, för det blev ju som sagt en grym kväll ;)


Zandra hade styrt upp en massa sköna människor, många som jag aldrig träffat förr. Å ni vet hur det kan vara då… Det finns alltid någon som man inte går ihop med eller stör sig på. Men inte denna kväll! Det var verkligen bara sköna människor på plats…

Det slog mig just att det kanske var så att jag var den som ALLA störde sig på…! Haha, I hope not… ;)















Bakis snygg?

Ok jag har nu kommit fram till att det inte är en tillfällighet. Jag får helt enkelt mer ragg på jobbet, när jag är bakis, och känner mig som minst attraktiv! En sådan dag när man bara vill gömma sig hemma och hoppas att ingen ska se en!!
Men då händer det grejer =) får fett med komplimanger, killar frågar efter mitt nummer.. WTF! Vad beror det på? Utstrålar jag något speciellt, ser jag extra sårbar ut, misstolkar dom min totala frånvaro som intresse? Eller är jag bara jävligt het när jag är bakis? ;)


Digga eller ligga?

Söndag brukar kallas vilodagen. Men eftersom jag är född på en måndag, ingen chans!
Efter en jävligt lång och hård dag på jobbet, efter en jävligt lång och hård helg, så övertalade tjejerna mig att gå ut! Snacka om vilken makt mina ladies har över mig ibland!
Det blev i alla fall en FET kväll, as always! Och jag får alltid nytt material att skriva om!
Så.. Ladies.. And gentlemens.. Ligga eller digga?
Min vän har två män i sitt liv just nu. En som hon diggar, och en som hon vill ligga med!
Problemet är bara att de två dudes som har birollerna i denna såpa råkar känna varandra. Och båda diggar, och vill ligga med min underbara vän.
Men den eviga frågan, kan man både ha kakan och äta den?
Allt handlar ju i och för sig mycket om hur slick man är ;)
Men vad tycker ni? Ska man ligga eller digga? Eller kan man faktiskt göra både och?
Suck it and feel it, and answer my question =)



Zandra och Filippa =)

Over and out!


       
        Digga eller ligga?

Digga!
Ligga!
Varför välja? Ta båda!

Se resultat

Paranormal Activity 2

Saturday night fever.. Eller så kändes det i alla fall efter fredagens kväll med Filippa..
skulle bara snällt ta en drink men en vän efter jobbet innan han började jobba..  Men efter två glas kände jag att kvällen inte var klar än. Mötte upp Filippa på hennes jobb, och eftet det blev det East. Och kvällen slutade väldigt sent!
Så igår kan jag säga att jag var rätt död! Hade planerat en lugn hemma kväll med Me Myself and I.
Men syter Jessiaca ringer, hon har såklart bokat nattbio för oss. Paranormal Activity 2.
Ni som sett den frsta vet, Creepy as hell!!! Just därför var film nr 2 inte lika scary, men jag svär, är fortfarande lite skakis! Så ni som gillar att känna hjärtat i halsgropen, Enjoy =)


Veckans Blogg Vinnare v42!

 

Frida är en 19årig tjej som tagit klivet och flyttade hemifrån Linköping till Stockholm för att jobba inom media. 
Hennes motto är "alla kan göra allt om de vill" vilket hon försöker eftersträva.
Följ henne i både lycka och motgångar på hennes fina blogg...

TILL BLOGGEN


Kvällens outfit

Detta blev resultatet av min sista-minuten-speed-shopping och alltså kvällens outfit ;)




Utgång med hoodens hetaste ;)

Ja, det kanske är söndag och ja, jag kanske måste gå upp klockan sex imorgon.
Men det spelar ingen roll, är det utgång med hoodens hetaste så är det ;)

Kvällens dresscode är rött och svart, så i sista minuten tänkte jag nu dra ut på en snabb shoppingrunda…
Wish me luck!!


B-boy Lilou - min nya idol!

Har ni sett den här killens moves? Gaaaaalet!!
Tänk om man hade bara en smula av hans talang, oj, oj, oj...




Vista baby ;)

Nämen tack Maddiis, såg just att vi blev utsedda till dagens blogg ;)



En skön tjej med så bra smak får ni ju bara inte ta och missa, så checka bloggen dudes ;)


Insomnia

Äntligen var J’s jour slut. Men min slitiga vecka då jag fått pröva på hur det känns att vara singelmamma, avslutades med en stor final, en riktig kaos kväll.

Då kidsen turats om att hålla mig vaken till halv ett, kunde jag tillslut krypa i säng.

J var då och lämnade tillbaka jourbilen på jobbet och som vanligt kunde jag inte somnade förrän han var tillbaka. Men så fort han var det somnade jag på stört. Dock hann jag inte slumra många minuter innan J skakade om mig.

”Shit, jag glömde låsa på jobbet, så jag måste tillbaka”, sa han.

Jaja, så låg man på nytt vaken och väntade på att få ro.

Så när han väl var tillbaka var jag helt utmattad och väldigt lättad över att äntligen få blunda. Men på nytt hann jag inte mer än att precis somna in förrän det plötsligt ringde på dörren. Jag och J tittade yrvaket på varandra men skyndade oss sedan till dörren. Där står vår granne som bor en våning över oss, en äldre herre på snart 90år.

”Jaha, vems påhitt är det här?” sa han, rufsig i håret och iklädd pyjamas.

”Vad menar du?” sa J.

”Ja, jag bor ju i Söderberga!” sa han.

”Ja, du bor här i huset men en våning upp”, sa J.

”Jaha, men vems påhitt är det här då?” upprepade han uppenbarligen förvirrad.

Efter att ha försökt prata honom till rätta utan framgång erbjöd jag mig att följa med honom upp. Där stod dörren vidöppen så jag ledde in honom.

”Här bor du!” sa jag.

”Jaha när flyttade jag hit då?” frågade han.

”Ja, jag vet inte riktigt, jag vet bara att vi är grannar”, sa jag.

”Ja, jag känner igen dig, men den där andra han är ny!” sa han och syftade på J.

Jag försökte sedan övertyga honom att han gjorde bäst i att gå och lägga sig, så skulle han se att allt säkert var mindre förvirrande i morgon bitti.

Han nickade och stapplade iväg mot sovrummet, så jag önskade honom godnatt och gick ned till mig.

Jag var vid det är laget mer död än levande, men fick ingen ro att sova. Å lika bra var väl det för vid fyra ringde det på dörren igen. Gubben.

”Jaha, vems påhitt är det här?” sa han.

Vi försökte förklara att han gått fel och att det var andra gången för i natt. Men han verkade inte minnas och började istället prata om sin fru som tydligen satt fast någonstans. Han berättade sedan en osammanhängande historia som syftade på att hans fru skulle vara handikappad och bo i lägenheten mitt emot.

”Ja, och nu är hon fast på scenen!” avslutade han.

”Scenen?” sa jag frågande.

”Ja, scenen!” sa han och började nu bli en aning irriterad på oss.

Ja, och såhär fortsatte alltså natten med påringningar och förvirrade samtal. Totalt skulle jag uppskatta att jag hann få mig cirka en timmes sömn innan det var morgon och dags att få iväg Kingston till dagis. Så en aning sliten är man idag…




Dagens hjälte!

Härmed presenterar jag dagens, eller varför inte veckans hjälte!
Anna-Maria Johnsson =) Mötte upp min kära Anniz efter jobbet för att gå och träna!
Anniz röst var helt förstörd men hon var skit glad ändå! Den blev nämligen förstör när hon sprang efter en rånare!
And here is the true story, jag varken lägger till eller ändrar något!

Närr Anniz hör att det är något som händer på guldbutiken brevid hennes jobb, gör hon först det enda rätta, larmar polisen, grejen är bara den att nu tror polisen att det är hennes jobb brottet begås på, men men.
Ho går sedan ut för att kolla va fan som händer! Då ser hon hur rånaren försöker slå sönder rutan för att komma ut, men en konstig liten batong som ändå är rätt tjock.
När rånaren till slut lyckas och ska ta sig ut märkes Anniz till sin häpnad att även rånaren är liten och tjock, men med ett väldigt snällt, kanske till och med lite gulligt utseende!
På grund av att han är tjock så fastnar han i sitt lilla hål! Anniz står och kollar på ett tag, ganska faschinerad av snubben!
När han till slut kommer loss och börjar gå mot närmaste utgång så tänker Anniz "What da fuck!" och springer efter! Snabb som blixten är hon! Och när rånaren vänder sig om och ser henne komma springande så börjar han också springa! Anniz tänker att han tar jag!
Men rånaren är snabbaren än vad hon tror, kanske springer han mycket på sin fritid, eller vad vet jag..
Anniz ger i alla fall till slut upp och går tillbaka mot jobbet.

Polisen är där och det visar sig att rånaren egentligen är en inbrottstjuv som har glömt alla sina verktyg och även sin plånbok, så han kommer nog till rätta ändå, även fast Anniz inte lyckades fånga honom, men det är ju tanken som räknas =)

Jag frågade sedan vad Anniz skulle gjort om hon hade lyckats fånga honom. Och hon hade faktiskt redan tänkt ut det.
Det skulle vara två väldgt stora män där som skulle hålla fast honom tills polisen kom, och sedan skulle hon få ett samtal frrån typ Hasse Aro som skulle bjuda in henne till efterlyst!
Fast hon skulle helst vilja ha ett suddigt ansikte och en sån där förvräng röst.. Jag menar man måste ju vara lite anonym när man blivit dagens, eller till och med veckans hjälte ;)

när vi sedan kom till gymet var vår avdelning stängd, så vi gick hem. Men än en gång, det är ju tanken som räknas!

Over and out!


Kloka ord från världes finaste Eva ♥

En sak jag vet om intimitet är att det finns vissa naturlagar som styr två människors sexuella upplevelse av varandra, och att dessa lagar inte går att rucka på, precis som tyngdlagen inte är förhandlingsbar.
Att trivas med en annan människas kropp är inget man kan bestämma sig för. Det har väldigt svagt samband med hur de båda personerna tänker eller beter sig eller pratar - till och med hur de ser ut.
Antingen finns den mystiska magneten där, gömd någonstans djupt innanför bröstbenet, eller också inte.
När den inte finns kan man inte tvinga fram den (det har jag fått klart för mig med hjärtslitande tydlighet)
- det är lika omöjligt som att tvinga en människokropp att acceptera en njure från fel donator. 
Min vän säger att det handlar om en enda enkel fråga:
"Vill man ha magen tryckt mot den här personens mage i hela sitt liv.. eller inte?"   

 

♥ Evas blogg!    
             


Make Up by Filippa ♦ Marilyn Monroe



(Gud)mor Beyoncé ;)

Imorse när jag höll på att lämna Kingston på dagis ringde J mig. Han brukar aldrig ringa vid den tiden, för att han vet vilket kaos det brukar vara att lämna vår minigangster. Så det här måste vara väldigt viktigt, tänkte jag. Det var det också…

”Jay-Z och Beyoncé ska få barn!” sa han uppspelt.

”Ska de få barn? Va roligt!” sa jag.

Sedan ser jag att Kingston klättrat upp på dagisgårdens staket och format händerna i position redo att dyka, så jag är tvungen att lägga på för att stoppa Evel Knievel.

”Är det några ni känner som ska få barn?” frågade en dagisfröken som hört samtalet.

”Ja, Beyoncé är gravid!” sa jag.

”Jaha, är det Kingstons Gudmor?”


Jag vet att det är fult att ljuga, men jag kunde inte missa denna chans. Vore det inte fantastiskt om ryktet spred sig att Beyoncé är Kingstons gudmor…

 

Så jag känner mig härmed mycket nöjd med att inte bara ha ”outat” att två av vår tids största artister ska ha barn ihop, utan att även att J läser skvaller och sist men inte minst att de på dagis tror att Beyoncé är Kingstons gudmor. Eller möjligtvis att de tror att Angelica är Beyoncé..?




Shop til you drop!

Såg att Filippa hittat en sida på Facebook! Utförsäljning på Loubotin skor!
Och dom jag spanat in i brunt är på rea i svart! Fan asså lön om några dagar, låt den vara bättre än aldrig förr!


Alla som vill handla skor och eventuellt köpa en extra fin julklapp till moi i år ;)
Check it out!


En liten kärleksförklaring..

Stället är maxat, har svårt att komma fram genom folkmassan. Men plötsligt händer något, jag känner det med hela min kropp. Jag vänder mig om, och där står du. Jag ser dig, och du ser mig.. Jag kan inte slita mig loss.
Och det är som allt omkring oss försvinner! Det är bara du och jag och musiken.
Jag är som hypnotiserad, har svårt att andas, men har aldrig känt mig så levande!
I nästa sekund står jag brevid dig, det är som att du ser rakt in i mitt hjärta. Jag tappar allt, och från det ögonblicket är jag för alltid din..
 
Jag tänker för mig själv att det är en jävligt bra låt det där, The music sounds better with you med Alexandra Burke!
Fast det kunde ju faktiskt varit mig det handlade om ;)




CAKEBOY - NOTHING ON ME (OFFICIAL VIDEO) PROD. BY GAMEBOII




Direktbiljett tillbaka till verkligheten

Ibland ser man eller hör något som helt enkelt breaks your heart!
Man får svårt att andas, och en direktbiljett tillbaka till verkligheten..
Idag försöker jag bota det med att gå och sova.. Hoppas jag drömmer något roligt!

Over and out


Ännu en kärlek! Eller två!

Dessa skor! dom här två paren från Christian Loubotin bara avgudar jag!
Och dom skulle passa så bra nu till hösten, jag skulle kunna gå i en sopsäck och ändå känna mig snyggast på stan!



Pälsjackor och äggkastare.

Efter en fett lång och jobbig dag på jobbet, mötte jag upp Sofia och kidsen, mormor och Veronica i Vällingby.
Efter en mycket trevligt middag, gick jag med Sofia hem en stund för lite girltalk.
Innan jag skulle gå hem tvingade jag med Sofia ut på balkongen för att avnjuta en efterlängad ciggarett!
Jag håller nämligen på att sluta röka, men ibland är begäret för starkt!
FAN,vad det är kallt ute och vi kom snabbt in på årets vinterjacka, what to wear?
Pälsjackan är ju både snygg och varm. Vi gick snäppet vidare och kom in på äkta eller oäkta päls!
Jag måste faktikst erkänna att jag har både och! Hate it or Love it? Vi har redan ställt frågan men jag frågar igen! 
Jag menar, man vill ju inte gå på stan och bli attackerad av crazy people som kastar ägg på en!
Fast egentligen,. hur många går runt med en tolvpack ägg i handväskan?!
Så jag antar att jag inte bara kommer låta den hänga och förfalla, så alla äggkastare där ute, denna vinter kommer jag gå runt på stan... Med två tolvpack ägg!!!







Bjud(en) på middag?!

För att gottgöra mig för nattens trakasserier skulle Angie bjuda mig och kidsen på middag.

Men snart visade det sig att damen hade tappat sitt kreditkort (igen). Så det blev big mama som fick ta notan i slutet i alla fall. Men som man säger; Det är tanken som räknas!

Fast jag vet inte om det räknas när det är Angelica själv som säger det ;)

Men, men…

Till sällskap fick vi mormor Eiwy och Veronica och det blev i alla fall en god, mysig och en aning stökig middag. Som vanligt alltså…



Kingston beställde pizza och bärs(?)


Mormor vill inte vara med på kort...


Noelle är nöjd med det mesta i livet och njuter av ett torrt kex...


Vi har tydligen väldigt roligt...


För att sedan bli väldigt seriösa...


Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco?

Angie och Filippa var på Ryan Leslies konsert på Berns igår och jag hade gärna hakat om jag kunde. Men jag har kidsen själv denna vecka, så ingen utgång för min del…


Man skulle ju kunna tro att det är så värst farligt att ta hand om två småttingar, varav den ena inte är större än att hon faktiskt ryms i min handväska. Men det här med att de är små är bara en smart förklädnad de kör med för att dölja att de egentligen är galna, dreglande, godiskrävande, diktatorer som aldrig vill sova.


Så när jag äntligen fått kidsen att somna efter mycket lirkande och cirka två timmar efter den vanliga nattningstiden var jag helt slut. Jag som alltid har svårt att somna kände för en gångs skull att det inte skulle vara något problem. Så jag praktiskt taget däckar, men sover sedan riktigt gott, inga mardrömmar, vilket också är otroligt ovanligt. Men vad tror ni händer då? Jo någon jävel skickar ett SMS mitt i natten och väcker oss alla.


Såhär lyder SMS’et:

”Kan du måla någon i kostym med rakat hår som mördar Cupid! Om du gör det bra får du cash för det!”

What?! Va är det här för loco som skriver tänker jag och svarar följande, menat som en pik;

”Just nu sover jag, men i vaket tillstånd kan jag nog göra det!!”


Sedan lägger mig ned för att sova vidare, men tror ni inte galningen bakom SMS-attacken faktiskt svarar på det och väcker alla på nytt..!


Thanks a lot Angie!





Grym kväll!

Klockan är nu 01.39, and its time to hit the bed!
Denna vecka började grymt! Ryan Leslie körde som sagt på Berns ikväll, och vi var där! Och med oss menar jag Mig själv och Filippa. Men vägen dit var lång! Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten, även denna Måndag!
Hur skulle vi fixa biljetter?! Det är några dagar innan löning och jag är så broke man kan bli!
But it was meant to be =) Filippa fixade och Berns blev det!
Showen var grym, och sällskapet snäppet grymmare! Som vanligt blev det lite drama, men det hör ju till!
Nu är det dags och sova, och den sista tanken som snurrar runt är hur ska jag palla jobba imorgon, och fuck va mycket lättare det vore om man vore.. A Billionaire...
Sweet dreams =)

Over and out

Travie McCoy feat. Bruno Mars - "Billionaire"




Tattoos on girls - hot or not?

Läste precis att det kommit en ny tatueringsmetod som gör att det är lättare att ta bort tatueringen med laser om man skulle ånga sig i framtiden.

Fast om man redan innan man gör en tatuering har tanken att man kanske vill ta bort den senare i livet, kanske man inte ska låta sig tatueras överhuvudtaget kan jag tycka. Själva syftet med att plåga igenom sig en tatuering ät väl att den ska sitta där for life… Eller?

 

Fast å andra sidan är jag själv inte helt nöjd med min tatuering på handleden. Så det är klart att man kan ångra sig och då skulle det ju vara skönt om de gick att ta bort dem lättare.

 

Vad tycker ni om tatueringar egentligen?
Personligen tycker jag att det är hett på killar, medans det krävs en speciell tjej för att kunna bära upp en full sleeve tillexempel.
Jag själv är inte den tjejen...

 
Tattoos on girls - Hot or not?

Ja, love it! Ju mer desto bättre!
Nej usch, trashigt!
Nja, någon enstaka kan vara hett om det passar tjejen i fråga!


Se resultat


Då kör vi igång igen med...

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Make Up by Filippa ♦ More Catwalk




Koko idag

Jag har världens bästa svärföräldrar, så kärleksfulla och alltid hjälpsamma.

Men ibland glömmer de nog bort att deras svärdotter är en överanalyserande neurotiker.


Så när jag på Kingstons kalas skryter om att lilla Noelle är en så snäll bebis och aldrig gör ett ljud ifrån sig då gör man bäst i att bara nicka instämmande. Men istället sa farfar (som också råkar vara läkare) att anledningen till att en del små barn är tysta kan bero på att de inte hör och därmed inte har något ”språk”.


Detta resulterade i att jag spenderade hela gårdagen med att utföra en rad egenpåhittade hörseltest. Jag prövade att göra olika ljud i olika ljudnivåer och från olika håll för att se om och hur hon reagerade. När jag för tusende gången kröp runt Noelle och hoade som en uggla kom Kingston och klappade mig på axeln.

”Mamma, du är koko tokig?” frågade han med en oroad blick.

”Ja, jag är rädd för det!” sa jag.

”Okej…” sa han och strök mig tröstande på huvudet.

Sedan vände han sig till Noelle.

”Mamma koko idag!”

Genast började Noelle jollrandes prata tillbaka.


Då slog det mig. Hon är inte döv, hon är bara jäkligt smart. Varför ödsla tid att prata med idioter som mig när man kan vänta tills en vettig person som brorsan kommer…

                                            


Listen up! ♦ Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza


Veckans Blogg Vinnare v41!

Följ med söta Amanda på hennes blogg där hon uppmuntrar sina läsare att följa sina drömmar. Själv lever hon varje dag för att uppfylla sina egna. I veckan tar hon tillexempel ett stort steg och spontant flyttar till London.
Så gör som vi och följ med henne dit…


TILL BLOGGEN


STOR - Allt Vi Gjort ft. Danjah Prod. Masse

Fan asså, kom att tänka på att sommaren verkligen är över.. Man fryser fan ihjäl!
Och när jag kommer hem från Thailand har det säkert redan kommit snö =(
Fuck vad jag hatar vintern! Önskar att sommaren i Sverige kunde vara lite längre i alla fall..
Men men, här kommer en låt som det lyssnades på flitigt hela våren och sommaren 2010. =)



Svarta hål och Superkrafter!

Så var det söndag igen! Shit va tiden går snabbt! Igår blev det utgång med miss Filippa!
Verkade som att the "Real party" ägde rum i en helt annan stad denna lördag =), men eftersom vi inte var där fick vi göra det bästa av kvällen!
Efter några glas på hennes jobb satte vi oss i en taxi mot Berns! Tydligen var det lista där ikväll, och vi var inte med!
Men genom att låtsas lite brukar allt funka, så vi kom in enkelt och smidigt!
Smockat med folk var det, och musiken var sådär, men blev en ganska intressant kväll ändå!
Tyvärr så blev jag full på den här nivån när man gör saker man tycker verkar skit bra just då, men inte alls lika bra dagen efter! Som att bli onödigt arg på folk, och ringa till folk mitt i natten. Sådana pinsamheter pratar jag om! Men men, man kan ju inte alltid vara perfekt ;)

Nu är jag hemma hos mamma och resten av packet, och har kommit in i jävligt intressanta samtalsämnen,
som år 2012. Året då vi enligt min bror och Mayaindianerna kommer sugas in i ett svart hål och dö!
Och sedan förde jag in oss på nya grejer, nämligen superkrafter!
Vilka superkrafter skulle ni ha om ni fick välja? Min skulle nog vara att styra folks känslor, eller byta skepnad!
Och självklart skulle jag ha en fett sexig superhero outfit också ;)




101016 lördag ♦ Happy B-Day!

Ja idag är det alltså Anton Kingstons B-day! Tre år!!


För att fira styrde vi upp kalas med massa paket, bullar och tårta. (Jag vet att jag sagt att jag och Angie skulle baka, men så här efteråt är nog alla ganska glada att de slapp den upplevelsen).


Kingston hade i alla fall kul. Hög på socker av all saft och godis festade han hårdare än någon annan jag festat med. Det känns en aning oroväckande inför framtiden...


Men nu är i alla fall kalaset slut, födelsedagsbarnet sover och jag är redo för att gå och lägga mig så trött som jag är. Ingen utgång för mig alltså, därför får AK vara min representant för dagens outfit och så får vi se vad Gudmor Angie kontrar med då hon drar ut på äventyr ikväll.


Kingston rockar i rutigt, fluga och kavaj som Dagens Outfit!


Happy Birthday Kingston =)


Kingston och hans pappa, waaay back =)

Nu ska jag iväg till Sofia och gänget för att fira lilla Kingston! Först ska jag försöka hitta en grym present, han fyller ju trots allt tre! Tänkte igår att jag skulle hålla mig vaken till kl 00.00 och därmed bli den första att gratta mitt gudbarn! Ehh bara det att han inte har någon mobiltelefon, Thank God! Och treåringar brukar nog ligga och sova vid den tiden.. Men tanken var god i alla fall brukar min mormor säga!
 Ikväll blir det förmodligen utgång!
Och tydligen har jag lärt mig av mina misstag, för jag har redan valt en outfit!
Hur den känns på idag är ju en annan sak.. Men men stress mode som vanligt!
Grattis ännu en gång! Gudmor älskar dig!



Underbart men kort

Känns som att jag inte var här igår! Kom till jobbet och fick veta att alla var sjuka, så fick jobba dubbelt istället, nu känner nästan jag mig lite sjuk =(
Men torsdagen var lyckad i alla fall. Underbar men kort skulle jag vilja säga!
Vi alla möttes upp runt halv ett, och vid halv tre var vi redan på väg hem. Men Berns gav oss ett varmt välkomnande, i form av en massa drinkar! So it was all good ;)




Make Up by Filippa ♦ Idol Make Up

Ni tittar väl på idol ikväll? Ja, bra där!

Ikväll finns det en extra anledning till att du inte får missa det. Vår Filippa kommer nämligen vara med att fixa idolernas make up.
Bara för att ni ska förstå hur grym hon är tänkte jag lägga upp några av hennes tidigare sminkningar.



















After Work

Igår var jag som sagt på After Work med jobbet. Det blev dock väldigt lite snack om jobbet och desto mer om snusk – som alltid när Eva är med. Ewelina är i och för sig också väldigt duktig på att dra upp det som samtalsämne, men hon gick hem tidigt. Så Eva körde på för dem båda.

Kvällens snackis blev min handväska, som tydligen ansågs vara väldigt pornografisk (?!).

Ja, ni får väl avgöra själva…

Efter några kannor öl drog vi vidare till Sopebar (heter det fortfarande så?), jag har i alla fall inte varit där sedan jag var 16år och stod och dansa på bardisken. Jag säger bara tack gode Gud att folk inte hade mobilkameror på den tiden.


Dansen igår var i alla fall något mer kontrollerad, i alla fall för min del. (Fast om det är någon som är intresserad av att se kvällens turturduvor bugga loss har jag det på film. Så just let me know…!)

Vid midnatt lämnade jag AW:n för att möta upp Filippa och Angie med flera, vid Berns. Med mig fick jag Adam som hamnade i mitten på dansgolvet omringad av mina snygga tjejer och gratis drinkar. Att döma av leendet på hans läppar skulle jag gissa att han trivdes han ganska bra ;)

Extra kul var det att det visade sig att eventet på Berns hostades Arthur och en tjej som jag och Angie gick i grundskolan tillsammans med. Emmy som hon heter, är några år äldre och var min stora idol på grund av att hon var, och är, en helt galet grym dansare. Back in the days tog hon mig under sina vingar och lärde upp mig och lät mig vara med då de äldre tjejerna hade olika dansföreställningar. Man hade ju hoppats att lite av hennes talang skulle smitta av sig, men kul var det i alla fall.




Min väska med (snuskiga?) detaljer...


Eva gillar min "snuskiga" väska...


Charlies änglar?


Pusssss!


Homies


Tripp, trapp, trull...


Lägger endast upp denna bild eftersom Eva var MYCKET nöjd med den!


Och Adam var MYCKET nöjd över denna bild...


När Sandra kommer börjar festen på riktigt!


??!!


Kisses ;-*


Naaaw... ;)


Konstnärligt eller bara lite konstigt...?


Söta Sandra


Björn fattar inte riktigt...


Men så fattar han..!


Efter tre öl tror alla att de är hiphop....


Sandra med!


Å tydligen jag med...


Oscar hade bara en sak i sina tankar under kvällen...


Bara en enda sak...


Bara en sak...


To-do-list!

Har egentligen inte tid att blogga just nu, har så mycket att göra...
Ikväll ska jag möta upp mina fina kollegor och haka med ut på After Work.
Men innan dess är det massor som måste bli gjort. Måste handla mat och grejer inför Kingstons kalas på lördag. Behöver något att ha på mig ikväll också så det betyder att det blir att springa något extra varv i centrum.
Sedan ska jag hämta Kingston, laga mat och förhoppningsvis hinna tona håret och ta ett bad innan jag drar iväg. Pust...
Så som ni förstår måste jag dra nu.

Peace out!


Booriiiing!!

Jaha så blev det ingen utgång ikväll.. Houman Sebghati skulle köra sin grej ikväll på O-baren så om ni ska till stan ikväll gå förbi och checka läget! Själv glömde jag mitt jävla visakort hemma idag! känns lite halvtråkigt att vara ute utan en krona på fickan!
Så hade tänkt att gå och träna istället, men även det blev inställt!
Så nu sitter jag bara här och är fett uttråkad!!! Inte ens röka kan jag göra eftersom jag håller på och slutar, annars brukar det vara ett rätt avslappnande nöje =)
Får trösta mig med att det kommer bli roligare imorgon, för då är det Berns som gäller!
Så dags att fundera ut en rolig outfit tills imorgon, se där nu blev kvällen genast mer intressant!
Och nu fick jag precis samtal från kvällens grej, verkar som dom hade skit kul =(
Well well, you cant have it all..


Cooler then me..

Jag undrar, om någon skulle skriva en låt om mig.. Vad skulle den då handla om? Eller rättare sagt skulle det vara en positiv text eller jävligt deprimerande? Beror i och för sig helt på vem som skriver den haha.
Här kommer en låt om just det av Mike Posner. Hittade ingen bra video till, så varför inte ta en remix med Lazee ;)

Enjoy!




Sex och vänskap, good or bad?

Eftersom det inte blev någon powerwalk för oss igår, så tog vi nattlig sådan idag =)
Blev som vanligt det vanliga kill snacket, i alla fall från min sida.. Har nämligen funderat på en sak ett tag nu.
Och det är hur bra eller dåligt vänskap och sex passar ihop. Kan man till exempel gå från att ha ett "1 night stand" till att sedan bli kompisar? Och om man som vänner råkar ha sex, kan man forftarande vara vänner då, eller är det ett jävligt bra sätt att avsluta en vänskap på?
Visst det finns det som kallas "KK" men jag vet inte riktigt om jag tror på det.

Sen finns ju dom som har varit tillsammans, men som  fortfarande kan träffas och ha sex. Fast den här "sex med sitt ex" grejen har aldrig riktigt funkat för mig. Visst man ju precis vad man får men det blir alltid komplicerat, man säger att man ska vara vänner och att allt är lugnt, tills någon flippar ur när den inser att det inte alls är lugnt, utan att känslorna är allt annat än vänskapliga!
Så jag antar att mitt svar är ett starkt nej, vänskap och sex hör inte ihop!
Vad tycker ni?



You see me driving down the street...

Ett stort grattis till lill’syrran Maja som tog körkort idag!!

Jag räknar med att detta betyder att jag aldrig mer behöver ringa efter en taxi ;)




Listen up! ♦ Mohombi feat Nicki Minaj & Gyptian - Hold Yuh (Remix)


Sex in the Hood

Angie pratade om Sex in the City i sitt inlägg så jag tänkte dra en parallell.

Vem är du av de fyra??

För visst är det så att vartenda tjejgäng som sett serien (dvs. alla) jämför sig med karaktärerna och delar ut roller till varandra.

Den killgalna singeltjejen blir Samantha, medan ”the good girl” i gruppen blir Charlotte. Fast egentligen vill vi alla vara Carrie...

Själv tilldelades jag rollen som Miranda, enkelt med tanke på att vi delar hårfärg.


Fast helst skulle jag nog vilja vara en Samantha, bara för att jag tycker att hon är så cool.

Men problemet är att jag är väldigt kräsen när det gäller killar och trivs bättre som flickvän än singel så har jag en alldeles för kort ”lista” för att kunna tilldelas hennes roll.

Dessutom har jag ju hittat min ”Steve” och vi har barn och jag kan nog vara ganska sarkastisk ibland. Så kanske är jag en Miranda ändå..?


Att vår Angelica är en Carrie är det i alla fall ingen tvekan om. Lika skogalen, neurotisk och kär i kärleken. Och nu har hon ju till och med sin lilla ”spalt” som hon skriver här!

Hon kanske inte hittat sin ”Mr Big” ännu eller kanske han funnits där hela tiden?

Jag vet inte… Kanske är du han?

(Ja, för om du tror du att du är Angies ”Mr Big” kan du väl höra av dig till mig så styr jag upp en blidedate ;)

 

Ni som läser detta och undrar vem fan Carrie, Miranda, Steve och Mr Big är ni går genast och köper er Sex in the City boxen och pluggar på, detta hör till allmänbildningen!


Ett bra slut på en bra dag!

Kvällen powerwalk med Sofia blev inställd, rätt skönt då jag inte heller riktigt pallade.
Jag har för säkert hundrade gången börjat om med Sex and the City boxen. Så jag tänkte nog ägna min kväll åt det, är bara inne på säsong två, så det kan bli en lång kväll =)
Fattar inte att jag aldrig tröttnar! Eller jo det vet jag, för dom är så jävla grymma!

 


Over and out ;)


Paradise Hotel

Jaa.. Vad ska man säga.. Blev för det första lite besviken på att alla var så unga, eller det kanske inte är menat att människor i min ålder ska kolla på sånt haha.
Erkänner ju att det var rätt underhållande, men både jag och min syster Jessica satt i princip och skämdes.
Och jag säger bara Thank God att jag inte sökte till det här när jag var 20!!
Hade säkert varit lika eh "underhållande" som den här säsongens deltagare!
Så Sofia jag tar tillbaka mitt val av dokusåpa, jag tar nog Hollywood Fruar istället ;)


Make Up by Filippa ♦ Modevisning på Berns


En av modellerna som blev sminkad av Filippa.


Repetion för modellerna.


Make up Institute var ocksa på plats.


Dominikas dotter var självklart grymmaste modellen och blev kvällens Stjärna!


En av modellerna.


Miss Inga o com.


Värdinnan intar scenen.


Norska designern för Märket ONE PIECE fick stående ovationer.


Dom mysiga och underbara dräkterna från ONE PIECE!





Ny hårfärg =)

Blev att vakna tidigt på sin lediga dag, och stressa iväg till frisören!
Mycket nöjd över resultatet, är numera lite mer åt det röda hållet. Tyckte det passade bra nu till hösten!
Stress mode igen! Ska till Kista med mags och lilla Emilia, hon står säkert redan utanför och väntar!
Men man kallas ju inte för mañana mañana för ingenting ;)



New tattoo

Checka J’s nya tatuering för baby Noelle ♥



Var med och tävla!!

Så var det måndag och ny vecka.
Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Baby got talent

Det finns många olika typer av föräldrar. Dels verkar det finnas de föräldrar som av någon konstig anledning aldrig tycks vara nöjda över sina barn. Men också den typens motsatser, det vill säga de föräldrar som alltid tycker att deras barn är något ut över det vanliga. De föräldrar som ser talang i den mest talanglösa ungen.

Jag tror jag har tendenser att bli utav den sistnämnda typen.

 

Bara i dagarna har jag sett flera tecken hos Noelle på att hon är en oerhört försigkommen femmånaders baby.

Häromdagen, när Max och Linnea var över, låg Noelle på mage i soffan mellan mig och Linnea. Då hon efter ett tag kurade ihop sig genom att dra in benen under sig, för att sedan skjuta ifrån. Ungefär som en säl som hasar sig fram. Det hela resulterade i alla att hon förflyttade sig cirka 3cm framåt.

Detta var ju helt otroligt tyckte jag. Linnea som är en väldigt sympatisk person log, vilket var som vatten till kvarn i min övertygelse om att Noelle gjort något helt fantastiskt.

Så igår när tjejerna var över var jag tvungen att skryta om detta på nytt.

”Mmm…” sa Angelica och verkade mer intresserad av någons Facebooksstatus och tittade inte ens upp från min laptop.

Så idag när jag lämnade Kingston på dagis och en av fröknarna kom fram och frågade hur det stod till så såg jag min chans.

”Jo, det är bra, men det är mycket som händer nu och så har ju Noelle börjat krypa också!” sa jag.

”Oj!” sa fröken och såg uppriktigt imponerad ut.

Jag log stolt.

”Det var väldigt tidigt att ha så bra motorik” fortsatte fröken.

”Ja, hon har väldigt bra motorik!” sa jag och betonade det hela för att verkligen understryka det.

Samtidigt greppar Noelle nappen som ligger bredvid henne i vagnen och gör ett försök att stoppa den i munnen. Missar, träffar ögat. Missar, träffar andra ögat. Missar en tredje gång och tappar den.

Dagisfröken tittar upp från vagnen och på mig. Plötsligt är det som om det gått ett hål i min fantasibubbla.

Kanske var det så, bara kanske, att jag sett något hos Noelle som inte riktigt var så fantastiskt som jag tolkat det.

 

Det finns en risk att jag slutar som mamman till den ökända kandidaten "Sex" till So you think you can dance.




En sneak peak in i framtiden tack =)

Den här helgen har handlat mycket om relationer för mig. Och hur stor roll har ödet egentligen?
Vissa relationer man har är bara så självklara, som den man har med sina vänner och familj.
Man vet sin plats, oftast väldigt enkelt och okomplicerat.
Sen finns det ju vissa relationer man har som är allt annat än okomplicerade.
Och jag undrar, handlar allt om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Som när det kommer till kärlek, hur vet man vad som är rätt och vad som är fel? Vad är värt att kämpa för och när vet man att det är dags att gå vidare?
Man tror att man har koll på läget, och då händer något helt oväntat, och så var man tillbaka på noll igen.
På ett sätt är det rätt spännande, att inte veta vad som kommer hända, vart ens öde kommer föra en.
Men ibland skulle det vara så jävla skönt att få en liten snabbtitt in i framtiden. Eller hur?


Pink Beauty.

Definitivt drömskorna för mig den här veckan. Hur kan man inte bli kär??

                                                         Från Yves Saint Laurent.

Kärlek på Norska!

Efter Sofia fick jag skjuts upp till Vällingby av Mags. Där väntade mormor, Gerd, syster Veronica och hennes snubbe Pärlan. It was dinner time. Eftersom jag var upptagen tidigare och Veronica hade jobbat, så hade mormor och Pärlan hängt själva ett tag och bestämde sig för att ta en öl medans dom väntade.
När jag kom hade nog Pärlan redan fått i sig 5-6 öl! Jag som trodde jag va grym!
Och det bästa, han är helt cool lugn som att han va hur nykter som helst! Hmm jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Men jag diggar han fett och han ger min syster mycket kärlek, ibland tycker man väl kanske bara att dom kan spara på vissa detaljer.
Men en fett bra söndag har jag haft i alla fall!




Veckans Blogg Vinnare v40!

Gör som vi och låt dig inspireras av Louise’s sköna klädstil och förkärlek för accessoarer.

TILL BLOGGEN


Analytiker eller psykopat?

Först och främst vill jag bara säga att jag inte förstår varför Angie är så fördomsfull?!

Varför skulle det vara så chockerande om jag bakat ihop en tårta?!

Inte för att jag någonsin tidigare har gjort det… Och så inte heller denna gång…

I själv verket bjöd jag på den tårta som Max och Linnea tagit med sig igår, men som vi då var för mätta efter all pizza för att äta.

Men ändå! Jag skulle kunna ha bakat en tårta om jag ville… Kan väl inte vara så svårt?

Försten tror jag inte miss Angie är bättre själv! Kanske får styra upp ett bakbattle..?

 

Hur som helst smakade tårtan mycket bra (tack Max och Linnea!), så jag, Magda, Angie och kidsen skyndade att slänga i oss den medan mr J var och tränade.

Kingston passade på att ta flera portioner (på eget initiativ under snabba obevakade sekunder). Men det hade bara en positiv inverkan då han blev på stålande humör. Eller kanske var det Magdas dotter Emilia som påverkade honom..?

För han tittade på henne med stora ögon och delade mer än gärna med sig av sina leksaker.

Han till och med lät henne köra hans stora heliga sparkbil. Han som aldrig leker med tjejer!

Vad säger du Magdish om ett arrangerat bröllop mellan dem om sådär 20år?

På så sätt vet vi ju garanterat att vi får söta barnbarn!

 


Emilia och Kingston.


Medan kidsen lekte ägnade vi oss åt det ökända tjejsnacket.
Vi är mitt uppe i att analysera ett SMS som Angie fått då mr J plötsligt kliver in genom dörren.

”Alltså Angelica du är ju typ psykopat som håller på med dina strategier!” säger han.

Varför ska han alltid ta oss på bar gärning när vi gör sånt som ALLA tjejer gör?!

För kom igen tjejer, vem har inte fått ett meddelande av en kille som man sedan läst upp för bästisen i hopp om att få hjälp med att tyda vad det är killen egentligen vill ha sagt?!



Listen up! ♦ Mohombi ft. Nelly - Miss Me




Mags e i stan!

Fan vad skönt det är att vakna upp och må skit bra! Kom ju hem rätt sent igår, och var nog inte i topp form heller, men lite vitaminer och massa vatten innan man somnar gjorde tydligen susen =)
Kanske min frukost bestående av chips och dip och två avsnitt av Sex and the City också hjälpte till.
Nu ska jag snart möta Magda och Sofia, för lite tårta och skvaller. Är väldigt nyfiken på den där tårtan Sofia ska bjuda på. Undra om hon gjort den själv, haha tror inte det, men folk kan ju chocka ibland.




The Maxson's

Igår kom ”The Maxsons” över till oss, Max, Linnea och Izak.

Plötsligt ser tiny Tilde Noelle inte så liten ut längre jämfört med mini mannen Izak. Tänk vad fort det går!
Hon är ju trots allt inte ens ett halvår!

Fast som Max sa, om ett halvår är det sommar igen och när man tänker så känns det ju som en väldigt lång tid…

 

Det blev i alla fall en mysig kväll med pizza och lite filmgluttande.


 
Denna söta bild av Izak förgyller nu vår bokhylla ;)


I keep dancing on my own.

Kom precis hem från en mycket mycket hemlig kväll. Men jävligt kul har jag haft!
Innan den hemliga kvällen hängde jag med pappa brorsan och farmor. Pappa hade med sig en massa gamla kort. Fy fan asså, jag va riktigt cool när jag var liten =)
Men åter till den hemliga kvällen som utspelades någonstans i Stockholm stad.
Jag kan säga att förutom en rolig kväll med underbart sällskap så har den även varit en ständig fight med mig själv. Och jag vann! Tolka det som ni vill!
Nu säger jag god natt och langar en grym låt!

Over and good night =)




Hämnden är ljuv!

Jag har ju tidigare berättat hur mina dåliga skämt gör att jag hamnar i pinsamma situationer.

Ja, den här gången är det min dåliga humor och EVA som försatt mig i en pinsam situation.

Eva är en av alla mina fina kollegor och sist vi sågs sa jag att de skulle vara kul och haka på en After Work.

”Visst, maila mig ett datum som du kan!” sa Eva.

Så det gjorde jag. Självklart var jag tvungen att i mitt mail försöka vara rolig och bifogade en ”kravlista” för att jag skulle följa med.

Det skulle jag inte ha gjort.

Idag fick jag nämligen detta mail från Eva som även gått ut till ALLA på företaget.


Från: Eva Broman
Till: [email protected]
Ämne: After Work av och med Sofia aka. SSX-Tricky

Förlåt! Va inte jättearg för alla andra blev jätteglada å skicka massa smileys å sånt! Ajajaj!
 

Från: Eva Broman
Till: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ämne: After Work av och med Sofia aka. SSX-Tricky    

Hej!

 

Vi tycker att det börjar bli dags för en riktig after work!

Efter lagom mycket stök och bök tänkte vi oss torsdag den 14:e oktober.

Vi samlas i receptionen kl 17.15 så hittar vi dit vi ska med gemensamma krafter.

 

Sprid gärna vidare till era egna favoriter så hyllar vi varandra med fina beats, eller några öl ialla fall.

 



Plats är inte bestämt än, men om ni har något roligt förslag är det mer än välkommet!! 

Nä, nu är det nog dags att överlåta ordet till Sofia J


(Här har alltså Eva klistrat in mitt skämt-mail till henne)

”Jag har inga förväntningar, men det vore kul om alla mina favoriter följde med.

Å det är helt okej om alla har övat in denna replik;
- Oj, man kan verkligen inte tro att du just fött ditt andra barn!
(Här ska man sedan se väldigt imponerad och övertygande ut, så se till att öva innan).

Något annat som vore trevligt vore ju om ni spontant föll in i en hyllningssång.

Inget avancerat, lite olika stämmer med ett parti i falsett och med någon känd rapartist som gästar. Det räcker…

Jag vet att jag nämnt Jay Z tidigare men om du lyckas fixa brännan ock raka skallen går det som sagt också bra ;)

Be för Guds skull inte Jocke bara, för då vill han bara dissa mig med en massa mamma-rim. Å då måste jag ta upp vår gamla battle och då vet vi alla att jag kommer knäcka honom och han kommer gå hem gråtandes (igen). Det vore inge kul…

Inte för att jag tänkt på det här mycket eller så, men jag tänker att sången borde börja typ såhär;

Alla:
Inget är sig likt när du inte är här
Vi vill bara vara där du är
Åååå SOFIA!

Jay Z:
Uhh, uhh that’s whats up!
Yo put your number on this paper cause I would love to date ya.
Holla at ya when I come off tour…

(Här dissar jag honom genom att skaka på huvudet och han går besviket hem till Beyoncé)

Alla:
Ååå SOFIA!

Snoop dogg (som bestämt sig för att droppa förbi när han hört att jag kommer);
Fo shizzle ma nizzle!

Om ni hade tryck upp några T-shirts med mig på som alla bar vore det ju också najs. Men det måste vara ett foto där jag är sjukt snygg så det blir en utmaning till någon som är grym på att redigera. Men det går också bra att klippa in mitt huvud till Carmen Electras kropp, ingen som kommer ana något =P

Så som sagt, inga förväntningar…

Fast en god drink uppkallad efter mig vore ju uppskattat. ;)"

 

Jag säger bara en sak Eva; Hämden är ljuv ;)


Hang with me =)

Läste i tidningen idag att Kate Perry skrivit på sin twitter att hon stod hemma framför spegeln som ett barn med en hårspray som mic och digga till "Hang with me" med Robyn.
Ville bara visa att vi också gillar Robyn =)




Congratz Babygirl!

Min kära vän Marie fyller år idag =) Så grattis på din dag! ♥




If i was a star.

En rolig grej igår, under kvällen, innan själv spelningen, stod vi och hängde i hiphop baren.
Och även självaste Adam själv står där och hänger ett tag. Och vad händer, Dj:n spelar hans låt, Its my cool.
Han avlägsnar sig väldigt snabbt.
Tänk dig själv, hur skulle man reagera, folk står och diggar, till din musik, what to do?
Måste va en väldigt konstig känsla, ego som jag är hade jag nog stått kvar med ett stort smile ;)
Eller inte.. hmm tur att jag inte är musikaliskt lagd, även fast jag vill tro det ibland.
Hur skulle ni gjort tror ni?


Kodord Lejon

När jag idag på bussen på väg hem satt och reflektera över gårdagen kom jag på det, Kodord Lejon!
Vi var lite osäkra på hur vi skulle bete oss om vi hamnade i en viss situation, så Sofia droppa kodords grejen, och kod ordet blev lejon.
Hur jävla töntigt som helst egentligen, men sådär har jag och Sofia hållt på i alla år, vi hade till och med ett eget kodspråk ett tag!
Och det roliga är att Filippa också bara va helt med på noterna haha.
Det fick mig att tänka på att vilket hood man än kommer ifrån så verkar alla tjejgäng vara mer eller mindre lika!
Fast om man kommer från Vällingby eller Handen kanske man var liiite coolare än dom andra ;)
Och skillnaden är väl att man hade lite olika intressen, vissa kanske brann för sin bokklubb, medans andra var ute och slogs, eller vad vet jag..
Men jag kan tänka mig att just kodordet är något som alla tjejer använder.
Undra hur det är mellans dudes, håller dom också på med kodord?

Over and Out



La Spyan

Jaaa, vad ska man säga om gårdagens kväll.. Intressant är nog ordet.Det hemliga eventet verkade väldigt hemligt till och börja med. Jag Sofia och Filippa dök upp lite innan ett snåret och trodde att vi kanske var lite sena, men det visade sig att vi var väldigt tidigt ute! Stället var tomt och vi kände oss nästan lite dumma när vi satt där, omgivna av ingenting. Men allt eftersom så dök mer och mer folk upp. Jävligt mycket skumt folk måste jag säga, men det vägdes upp av Pato och Jeff =) Och såklart kvällens stjärnor. Och då menar jag inte oss tre tjejer, för vi va fan fly as hell igår ;)
Nej jag menar Adam Tensta och Michel Dida såklart. Som Sofia redan sagt var dom grymma som alltid, så fett besviken blev jag över att filmen blev så dålig, men men, det kommer fler tillfällen för det..
Som sagt en intressant och rolig kväll var det i alla fall! Men det har jag alltid med mina girls!


Over and out



Me or Pato Pooh, dude..?!

Det finns så många skumma människor i detta land, på gott och ont!
Och igår tror jag de alla hade bestämt möte på Spy Bar...
Tillexempel cirkulerade det en skum dude med slips runt oss hela kvällen. Han kom och sa skumma saker, komplimanger och bjöd på dricka. Såhär efteråt vet jag inte riktigt vem det var han försökte få hem, mig eller Pato..?



Gameboii Jeff & Playboii Angie


Filippa, Sofia & Pato


Who's in da house - no one knows...

Så det ”hemliga” gästuppträdandet bestod av inga mindre än Adam Tensta och Michel Dida.

Men tekniken var verkligen inte med dem, varken ljus eller ljudmässigt.

Som tur var bjöd Tensta och Dida själva på rå talang och sköna beats som vägde upp.

Men verkligen, kunde ni åtminstone fixat lite spotlight på grabbarna?!

Filmkameran åkte i alla fall upp men lyckades inte fånga mer än några glimtar av en vevande raphand då stroben flasha förbi då och då.

Men jag bjuder på en snutt ändå… Varsågoda!





Da girls


Dida rockar


Mr Tensta


Det är jobbigt när man bli kissnödig å står på scen, men att fejka en MJ funkar ;)


Grabbarna shares a moment


Do da Dida dance


Rapattack


Filippa & George Scott


Angie baxar brillor och gör det snyggt!


Filippa & Sofia


Nya och gamla vänner ;)


Adam Tensta My cool, Over and out!




Ny tid ny strid!

Har fått helt nya krafter på senaste tiden! Vet inte varför men känns som att inget är omöjligt för mig just nu!
När det kommer till jobb pengar kärlek! Det har året har varit väldigt tråkigt, speciellt på den sista fronten.. =(
Men det känns som att något stort väntar runt hörnet, något som kommer få mig helt ur balans fast på ett bra sätt!
Om inte annat så har jag ju Thailand om tre veckor!! Sweet!
Ikväll blir det en liten runda på stan med Filippa och Sofia. Filippa ska sminka mig, så om stan gör mig besviken ikväll så kommer jag i alla fall se jävligt snygg ut!
Nu ska jag välja kläder för ikväll, och skor såklart =)

Over and out!


Shoes I love you

Varför kan jag inte få allt jag vill ha? Well well efter Thailand då får jag shoppa igen, hittar bara mer och mer skor jag vill ha! Checka in dom här bara, me just LOVE!

Alla dessa skor och mycket mer kan ni hitta på Asos.com.
Tips till mina när och kära, det är julafton snart ;)

 


Min mormor kör som en biltjuv!!

Idag har jag varit helt ledig, hade ställt klockan tidigt men vaknade ändå inte förrän mobilen ringde klockan elva, det var en jätte trevlig polis som ringde. brukar alltid bli lite orolig när dom ringer, men som tur var var inte jag boven i det här dramat ;)
Efter det ringde jag mormor för en date i mitt kära Vällingby. Och eftersom jag inte skulle möta Sofia förrän klockan åtta så blev jag hembjuden på middag, min syster Veronica skulle joina oss också, och morfar såklart =)
Så vi bestämde oss för att överraska Veronica och hämta upp henne på jobbet. Hon blev alldeles till sig när hon såg oss komma och sa ; "jaha vad gör ni här?" Veronica har lite svårt att visa sina rätta känslor ibland men jag såg nog hur lycklig hon var!
Vi satte oss i bilen och allt var frid och fröjd tills en bil framför oss körde i 30km/h på en 50 väg! Vilket jävla liv det blev! För när man åker med mormor, då går det snabbt!
 Hon är väldigt lite min mormor men väldigt stor i munnen ibland, shit va vi garva!
När idioten framför oss till slut började gasa lite va hon snabb på att köra upp brevid och vi alla hånade den stackars mannen! Så kul har vi det en vanlig Onsdag, och kvällen med Sofia blev lika rolig den!

Over and out!


Här ligger vi å skedar…

Här ligger vi å skedar… Nä, inte riktigt, men nästan!

Kompisbloggar kan vi kalla det.

Har precis varit ute på veckans andra powerwalk (det låter mycket bra att skriva så tycker Angelica).



Angelica hade till och med köpt varsin Gainomax, väldigt generöst och seriöst tyckte Sofia.

Efter en timme kom vi stolta hem till J som under tiden skulle ha laddat hem en film att kolla på. Men så fort vi slog oss ned bredvid honom fick han plötsligt brottom att resa sig upp. Inga tvivel om att vi kört hårt, för tydligen luktade vi som faan. Det blev inte bättre när Sofia tog av sig strumporna (Ja, Sofia går med på att skriva det på bloggen). Och med det lämnade J oss och skyllde på att han var väldigt trött. Ingen film för oss alltså.

Istället valde vi att ägna oss åt bloggen. Dock upptäckte vi snabbt varandras ticks.
Angelica stönar (nöjt) varje gång hon gör en punkt!

Sofia däremot skriver fel (hela tiden) och utbrister som en liten tant ”Å nej!” var tredje sekund.

Dessa brister kommer dock göra oss starkare och mäktigare än något annat bloggpar i världen! (Alltså inte; Dessa britser kommer dock göra oss stakare och mäcktigare än något annat bloggpar i vrten! - Som Sofia ville stava det.)

(Angelica stönade inte en enda gång under den sista meningen!)

 

Over and out (stönar Angelica).


Var med och tävla!!

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Det går bra nu

Jag försöker hålla stilen under min mammaledighet, trots att två kids tar mycket av ens tid. Jag har till och med svurit eden ”Våga vägra Birkenstock” med mamma Carina.

Så jag kammar håret och sätter på mig fräscha kläder för att gå och hämta Kingston från dagis.
Men vad är vitsen med det när jag ändå går därifrån med de där jäkla blå plastöverdragen på fötterna?!

Åååh..! Det går bra nu!

 

Så om ni rör er i orten ikväll och plötsligt känner lukten av en otvättad kvinna och sedan ser två skumma figurer varav den ene ser ut att ha blå plastpåsar på fötterna. Då är det bara fröknarna Vista som är ute och tar en powerwalk.

 

Som sagt… Det går bra nu!





Hallo Halloween?!

Som Angie skrev tidigare så är det mycket som händer i oktober.

En tradition som bara blir större och större är ju Halloween, ett prefekt tillfälle att ha fest!

Men vad gör Angie då? Jo han drar på semester med frugan och lämnar mig och alla andra festsugna kvar i detta kalla land. Inte okej!

Jag tänker inte acceptera detta, antingen bjuder ni oss allihop eller så får vi ta och ha en fest innan eller efter er tripp?! Nå..?

Vad tycker ni andra??

                                       


Ännu mer skor, jag blir galen!

Hur kan man inte gilla dom här?? Fan att Topshop i Sverige har så dåligt utbud!
Hoppas verkligen på en trip till London snart, måste bara spara lite pengar först.
Sist jag var där så spenderade jag utan att överdriva minst fyra timmar på topshop, en av dagarna!



Thailand here i come!

Ok här är det snabba vändningar! Först var det meningen att vi skulle till Miami, sen gick det snabbt över till Egypten för att hälsa på Nate. Men det blev inte riktigt som planerat, priserna stiger och vi hitta inte ett shit!
Tills ikväll! Zandra har suttit hemma och krigat hela dagen medans jag stått på jobbet, och nu är allt bokat och betalat! And Thailand it is! Två veckor i paradiset, är fortfarande lite i chocktillstånd!
Det kommer bli så fucking fett!!
Plus att det rullar in fett med grejer! Fashoin shows, besök från Usa, release fester, oktober langar fett!
Vet bara inte hur man ska hinna med allt, men kul kommer det bli i alla fall!
Fuck sommaren år 2010! Det är hösten detta år som gäller!
Antar att det blir en del shoe shopping =) Me like!

Over and out!


En kvinnas rätt till att duscha!

Jag är i chocktillstånd! Det är tisdag, jag vaknar kollar klockan och ser att jag sovit alldeles för länge!
Kastar mig upp från sängen, går in  badrummet, ställer mig i duschen och väntar på, ja vattnet!
Men det kommer inte! Va fan är det som pågår??! Kranen funkar inte heller, ingenting funkar!
Jo toaletten, men nej jag kan fan inte och hur skulle det gå till, får huvudet ens plats i toaletten, någon som prövat??
Jag sätter på mig morgonrocken och smyger ner i porten, och mycket riktigt vattnet är avstängt till klockan 15.00 och jag börjar kl 14.00. HELVETE!!
Och jag lovar nästan att lappen inte satt där när jag kom hem igår kväll.
Jaja jag får väl vara skitig och för jävlig idag! Så om ni ser mig, keep the distance!!
Hoppas eran dag börjat bättre än min!

Over and out!




Drake ♥ Nicki Minaj

Drake rapar om kärlek(?) i kommande singeln Miss Me med orden…

”…I love Nicki Minaj, I told her, I’d admit it.

I hope one day we get married, just to say we fucking did it.

And girl I’m fucking serious I’m with it if you with it…”

Lil Wayne gästar och lyckas vara med både i låt och video samtidigt som han i dagarna flyttats till en isoleringscell i fängelset. Att flytten dröjt så länge beror helt enkelt på att det inte funnits några lediga celler sedan han bröt mot fängelsereglerna i Maj då han blev påkommen med en Mp3-spelare.

Så vad kan vi göra förutom att önskar båda grabbarna lycka till medans vi lyssnar in deras Miss Me.




Bjuder också på senaste släppet från hjärterdam herself Nicki Minaj - Right Through Me.



Cool baby

Hahaha hoppas jag var lika cool baby som Noelle är, och hoppas hon blir lika cool som mig och sin mamma när hon blir stor.
Jag tänker i alla fall jobba hårt på att lära henne allt jag kan ;)
Måndagen är snart över, har inte hänt ett shit idag, but its all good, har en känlsa av att något stort kommer hända snart Jag antar att det är bara att vänta och se..


Noelle ♥ St John's Dance & St John's Dance ♥ Noelle

Mycket roligt att Michel Dida (fr St John’s Dance) lagt upp denna video av vår Noelle,
som dansar loss till The Plot, på sin FB-sida ;)

 


Vad händer i oktober?

Vet du vad som händer i oktober?

Känner du till något roligt event? Planerar du en fest? Eller fyller du kanske år?

Let us know! Skriv en kommentar till det här inlägget och tipsa oss så postar vi det i bloggkalendern!




Age aint nothing but a number?

Jag tänkte på det Angie skrev i sitt senaste inlägg om Sean Connery – om hur han är den hetaste gubben hon sett.

Hur kommer det sig att män bara blir snyggare och snyggare med åren?

Eller ”stiligare” kanske är ett bättre ord.

Medan kvinnor tydligen måste operera sig för att på så sätt radera spår av ålderdom för att anses vara vackra…?

Varför är det så?!

”Age aint nothing but a number” brukar man ju säga. Men hur kommer du själv reagera när rynkorna börjar framträda??



   25 VS 75?


En sen stund med Mr Sean Connery

Om exakt tio minuter börjar "I sanningens tjänst" En film från 1995 med Sean Connery och även många andra stora namn såsom Ed Harris och Blair Underwood.
Såg filmen för flera flera år sen, mycket möjligt att det till och med var år 1995.
Fast då var jag ju bara elva år, coh jag kommer ihåg att jag tyckte den var rätt läskig.
Lät mamma mig verkligen se den då?
Vi får väl se om den är lika läskig idag, eller om den kanske bara var läskig då för att jag var just elva år =)
Finns bara ett sätt att ta reda på svaret! Och jag råder er alla att göra samma sak, för oavsett hur bra filmen är just idag, så innehåller den en massa Sean Connery, het för tjugo år sen, och idag måste jag få säga att han är den hetaste gubben jag sett!
Om inte han faller er i samken, checka in Blair Underwood, inte så dum han heller ;)



En medel gammal Sean Connery =)



Blair Underwood

Enjoy, kl 23.30 kanal 3


Heja A.I.K

Faaan asså! 2-1 till Djugården i kvällens match, nu ligger vi illa till =(
Men vi är bäst ändå! Och vi kommer igen!
Och vad är en blödande näsa? Är väl inget att klaga på, dom fick ju göra två mål och vi bara ett!
Jag röstar inte för avstänging! Heja heja heja A.I.K!
Jag är forft glad att vi vann i Hockeyn sist i alla fall, önskar jag vart där!





Rensa ut skiten!

Jobbet avklarat, barnkalaset avklarat! Snart dags för powerwalk med Sofia, och sen ska jag chilla som aldrig förr.
Lägga mig på soffan och bara va. Sweet oh so sweet!

På väg hem från jobbet idag mötte jag en gammal vän, Elise. Så jävla sjukt, jag och hon umgås knappt längre, och det känns som flera år sen vi egentligen sågs.
Men på senaste tiden ser jag henne överallt!! Och jag ser henne heela tiden! Ok inte hela tiden men minst en gång i veckan i alla fall!

Konstigt det där hur människor kommer och går i ens liv..
Man kanske borde börja tänka på vilka man har i sin omgivning, och känna efter vilka som verkligen betyder något för en, och vilka som INTE betyder något för en. Jag själv har märkt att jag ibland lägger ner alldeles för mycket tid och energi på människor som egentligen inte ger mig ett shit! Och sen lägger jag ner massa onödig tid på att irritera mig på att skiten jag inte borde bry mig om inte ger min det jag vill!
Hajjar ni grejen? Och när man sen vaknar upp och ser skiten för vad det är så kommer man på sig själv..
Man har glömt ett möte, man har glömt att svara på en väns sms, glömt att ringa mamma, pappa.
Och sen står jag där och skäms, och får stå till svars, för att jag förtjänar att skämmas!
Jag glömde till exempel en mycket nära väns födelsedag, men som tur var är hon en bra vän och förlät mig!

Så man kanske ska sätta sig ner, ta fram mobil, telefonbok, vad man nu än har, och ta bort all skit!
Så att allt det fina man har, verkligen syns =) Jag vet att jag kommer göra det ikväll i alla fall.
Undra hur många nr jag kommer få kvar, hmm...



Nate Elise och jag, way way back...

Time to go for a walk

Over and OUT =)


En utekväll på Lobby.

Efter Claes födelsedags middag igår mötte jag upp Nate i stan. Hon var ute för att fira sin syster Kim som fyllde år tidigare i veckan.
Sen bar det av mot Lobby. Vi mötte upp Filippa på vägen och sen bar det av.
Klubbkoll.se hade som sagt sitt 2-års jubileum och Lazee m.m skulle stå på scen.
Den första vi möter på stället är såklart Lazee himself =)
Vi önskade honom lycka till ikväll, och tog oss in i folkmassan.
Min kära Fredric hälsade oss välkomna och även massa andra bekanta var där för att kolla in kvällens show.
Pato och Stor rullade in senare, så ja det blev en del härliga bilder!
Men det blev en tidig kväll. Nates plan gick ju tidigt i morse och nu har hon lämnat oss för Egyptens hetta och förhoppningsvis en massa roliga äventyr!

Det var allt för ikväll, imorgon blir det jobb och sen ska jag på barnkalas och agera servitris utklädd till Jasmine från Aladdin!
Hoppas jag inte skrämmer slag på barnen haha.

Good night!


Lazee himself


Sandro, Jeff "GameBoii", Jaouli


Filippa och Nate


Sekou med vän


Angie och Jaouli


Angie och Stor


Angie


Pato och Sandro på scen Med Hitlåten Follow Me


Pato Pooh


Ännu mer från Scenen..


Angie och Lazee


Angie och Lazee och skum dude i bakgrunden =)


Listen up! ♦ Eminem ft. Lil Wayne - No Love


Walking down Memory Lane..

Nu sitter jag här.. klockan är 03.06 och Nate har precis gått och lagt sig för sista gången på ett bra tag här i Söderberga. Måste säga att jag känner mig jävligt sorgsen.
Hur ska jag klara mig utan mitt hjärta =(
Så jag avslutar med; Till vi ses igen! Och ha en grym resa, allt kommer gå skit bra!
Puss och god natt! Love you!

En jävligt rolig kväll



Klippte våra kredit kort =)



På tåget till Barca



En kväll på La Rambla



Grekland =)



Sommar hos Mormor



Utekväll på Stures



En kväll i vår kära förort



Det var allt för nu

Over and out




Friday night out.. Again..

Shit har varit så lost den här veckan att jag trodde det var söndag igår! Fattade inte varför folk messa om skola och jobb! Jag tänkte har folk blivit så flitiga att dom gör inbrott i skolan på en söndag? Damn..
Men visade sig bara att jag varit i någon slags koma den här veckan.

Men nu är det fredag och mammas fästman Claes fyller år! Just nu står han och lagar en riktig gourmet middag till oss andra medans vi latar oss, eller hänger vid datan!

Senare ikväll blir det Lobby. Klubbkoll.se har 2-års jubileum och gästas av ingen mindre än Lazee!
Så jag och Nate, Filippa tänkte gå dit, mingla lite med förhoppningsvis alla sköna människor.
Och hälsa på Fredric såklart =)
Den vanliga frågan är som vanligt..
WHAT TO WEAR?! Återkommer med det.

Tills vidare, så här ser det ut när Claes lagar mat och vi andra, ja vi gör något annat.







Och så här roar vi oss under tiden...


Supermario Time =)


Min bror Patric


Syskonkärlek?


Hmm...


Vi glömde köpa födelsedags kort så vi gjorde ett eget =)


Min bror med kläder på.

Over and out


Listen up! ♦ Zacke - Konsten att släppa taget


Buffalo soldier VS Nils Karlsson pyssling

Tänkte på en sak när jag satt på tuben på vägen hem från stan…

Hur trender kan komma och gå och hur alla, speciellt i högstadieåldern, hakar på det senaste som om det vore en obligatorisk skoluniform.

Har ni sett hur kidsen klär sig nu för tiden?

Med kids menar dem som är sådär en 14-15år gamla.

Satt nämligen bredvid ett gäng killar i den åldern som jag skulle gissa hörde till de ”populära” i sin skola.

Alla hade samma sak på sig. Långa jeans, men som de kavlat upp så att de slutade över vaden. Gigantika dunjackar, men som de hade öppna med bara en T-shirt eller linne under.

Lite klimat schizofrent, som om de inte kan bestämma sig om de tycker att det är galet varmt eller väldigt kallt ute.

För att toppa de hela hade de alla varsin mössa, á la Nils Karlsson pyssling. Små små mössor som satt alldeles för högt upp på grund av allt spretigt hår som stack ur där under. Som om de alla hade gigantiska huvuden eller snott dem på barnavdelningen.

 

Plötsligt blinkade en av killarna till mig och jag kom på mig själv med att sitta och glo. Jag blev genast röd om kinderna. Killen, som antagligen trodde att jag stirrat av andra anledningar än mitt herre-gud-vad-har-de-på-sig filosoferande, log mot mig. Rädd att uppfattas som en pedofil tog jag (min käpp och mina löständer) och bytte plats.

 

På min nya plats fortsatte jag mitt filosoferande.

Vad hade man själv på sig för ”skoluniform”?

Jag och Angie gick på högstadiet under Buffalo-eran. Kanske den värsta fjortis-trenden genom tiderna!

Till dem skulle man helst ha ett par Savannahbyxor nedstoppat i ett par tubsockor. Alfajackor eller stora sporttröjor (NIKE, Adidas eller Champion).
På ryggen skulle man ha en liten NIKE ’Just do it’ ryggsäck, som ofta var helt tom. Förutom på helgen då den gärna fylldes med en folköl och ett litet rött Marlboro.

Så jag kanske inte är den som ska snacka...?



Två små glada fjortisar.


"Såhär håller ni ju fortfrande på å posar, jag har väl sett helgens bilder" sa J när han såg dessa.


101001 fredag ♦ Eva i en ask

Kom just hem efter att ha varit och lunchat i stan med världens finaste Eva. Vilket verkligen var på tiden då det känns som det var evigheter sedan vi sågs.

”Jag har blivit så arg och bitter av mig!” sa Eva.

Det hade jag väldigt svårt att tro. Det har nog alla som känner Eva väldigt svårt att tro. Och för att göra det ännu svårare att tro log hon sedan stort och började på sitt eget bubblande sätt uppdatera mig på det senaste i hennes liv. Några minuter senare låg jag dubbelvikt av skratt medan Eva med stor inlevelse och flaxande handrörelser tog med mig till Eva-land.

 

Kunde jag så skulle jag vilja förminska Eva att ha i en liten ask som man kunde ha i väskan. Så att så fort man kände sig lite nedstämd bara kunde plocka fram henne och låta henne berätta om sin senaste dröm eller kreativa skapelse.

Nere i sin låda skulle hon kunna sitta och pyssla åt mig. Skriva små dikter, göra fina gratulationskort och modellera fram små tiger-rävar i lera. Det skulle jag gilla.

 

Till dess att jag listat ut hur detta ska fungera i praktiken får jag nöja mig med att läsa Evas blogg då jag saknar henne, gör det du med om du vill få en dos glädje.





Vad händer i oktober?

1/10 LAZEE på Lobby!


2/10


3/10


4/10


5/10


6/10


7/10 ST JOHNS DANCE Spy Bar


8/10 MARIE'S B-Day!


9/10 FORNARINA FASHION SHOW på Lobby


10/10


11/10


12/10 KELIS på Berns!


13/10


14/10


15/10 LABYRINT


16/10 KINGSTON'S B-Day ;)


17/10


18/10 RYAN LESLIE på Berns!


19/10


20/10


21/10


22/10


23/10


24/10


25/10


26/10


27/10


28/10


29/10


30/10


31/10


 


RSS 2.0
Kategori ♦ Vista Fashionhood -
>

Tjänade en timme, eller inte...

Idag var det farmors tur att ha barnbarnsabstinens och ville mer än gärna vara barnvakt. Vilket passade oss perfekt då J skulle på sin thaiboxning och jag gärna ville fortsätta min skojakt. Så, så blev det…


Förutom att jag inte hitta några ”praktiska” skor förstås. Jag ser ju inte klok ut utan kackar!

För att stilla shoppingbehovet blev det istället ett nytt soffbord, efter ett spontant infall, och en svart jordglob (som jag inte riktigt vet var eller till vad jag ska ha den till). Och så en massa kläder till kidsen såklart.


Felix


Mitt i shoppandet ringde J och påminde mig att han skulle till träningen klockan 16 och att det är idag man ställer om klockan, så att jag inte skulle undra vart han tagit vägen.

”Ja, ja, jag vet!” sa jag.


Men tydligen vet jag inte alls. I alla fall igenting om vintertid. För när min klocka var 16 tyckte jag att jag fått nog av att springa i affärer och lika gärna kunde gå till J’s träningslokal och möta upp honom. Perfekt timat till att han skulle vara klar och så att jag kunde få skjuts hem. Jäkla bra grej det här med vintertid tänkte jag nöjt.


Bara det att när jag klev in i den bastuvarma och inte så diskret luktande träningslokalen så stod J där pigg, snygg och fräsch. Det vill säga allt det han inte brukar vara efter sina pass.
Då insåg jag att hans träning inte allas var slut utan precis skulle sätta igång.
Jäkla grej det här med vintertid, tänkte jag surt och slog mig ned på åskådarbänken.


Men det visade sig vara ganska kul att sitta och titta på när de kämpade och fightades som galningar. Blev faktiskt riktigt imponerad av J! Tror till och med att Angie kanske behöver börja oroa sig för sin titel som västerorts slagskämpe… Eller? Kanske ska ta och köra en ultimate fight för att reda ut det hela..?


Veckans Blogg Vinnare v43!


Visst vill vi ha fler killbloggar att läsa?
Därför vill vi gärna uppmuntra de killarbloggare som faktiskt redan finns!
Veckans blogg tilldelar vi därför Niklas C, vars intressen är att umgås med vänner, titta på film, lyssna på musik, shopping och resor. I bloggen skriver han om allt som händer i hans liv och om den stora drömmen om att bli skådespelare. Så check it out!


TILL BLOGGEN


Hello Helloween..?

Helt plötsligt var det Halloween. Jag och Angelica hade ju tänkt styra upp en riktigt stor fest och tvinga alla vi känner att klä ut sig. Men sedan hände det en massa tråkiga saker i min familj som gjorde att jag helt tappade orken och Angie bokade en resa med Zandra. Så det rann liksom ut i sanden…

Hallo Helloween helgen blev istället hallo what to do?


Så idag när mamma ringde och frågade om de fick bjuda oss på middag tackade jag ja direkt, fast med vissa krav förstås.

”Det måste vara en trerättersmiddag, men löjrom till förrätt och oxfilé till huvudrätten!” skojade jag.

Mamma skrattade. Men vad tror du hon och pappa står och gör när vi kommer dit..?

Jo just det, de lagar en trerättersmiddag med men löjrom till förrätt och oxfilé till huvudrätt. Dessutom tog de på sig att baka både bröd och bullar samtidigt som de passade kidsen. Så att jag och J, syrran och hennes kille kunde slappa i vardagsrummet och spela Wii.

Ibland har man de rätt bra ändå!


Eftersom det inte blev någon maskerad i år bjuder jag på en gammal bild sedan 5-6år tillbaka.
Jag och Angie var originella och klädde ut oss till djävul och ängel.


Trippa eller klampa, det är frågan...

Det blev faktiskt en jacka! En brun dunjacka som är en aning figursydd. 
Nu var det bara ett par varmare skor som behövdes...

Men som alltid när jag ska leta efter några ”praktiska” skor så hittar jag ett par andra snygga ”opraktiska” som jag heller vill ha. Å det är just detta som gör att jag aldrig har några bra slit och släng skor utan alltid trippar runt i högklackat i alla väder.

Så efter att ha stått med beslutångest med ett par i vardera hand bestämde jag mig tillslut för att inte ta några alls och istället gå hem och fundera lite. Otroligt moget tycker jag såhär efteråt, men önskar samtidigt att jag skulle ha gett efter och köpt det där snygga… Fast det var ju ett par praktiska jag skulle ha!
Usch, blir så trött på mig själv..!


What to do??

      


Thailand!!

Ok nu har vi varit i Thailand i två dagar.. Första dagen sov vi, idag har vi varit på stranden, lite mulet, men ända fett fett nice! Zandra har gjort helkropps scrub, och jag pedikyr =)
Nu är vi på väg från vårt hotell mitt i bushen för att förhoppningsvis möta någon slags befolkning..
We get back to you on that, men jag har i alla druckit min första bortlovade drink, Parisa den här var för dig!

Over and out!






Stackars mig...

Jag har blivit sjuk..! Tror jag i alla fall…
Känner mig helt slut och orkar inte göra någonting alls!

Så förlåt att det inte blev något blogginlägg igår och förlåt ni söta som frösökte få tag på mig, jag låg nedbäddad i sängen och tyckte synd
om mig själv.

 

Idag mår jag lite bättre, men bara lite. Måste ta och skaffa mig en varmare jacka nu när det blivit så kallt. Så jag har nu efter två koppar kaffe tvingat mig ur min varma sköna säng för att ge mig iväg på jackjakt.

Ett knep för att må bättre när man känner sig som skit är att sätta på sig något fint. Så dagen till ära matchar jag och Noelle därför varandra i likadana leggings med detaljer i skin imitation.
Hot säger jag, not säger min mamma. Vad säger ni?



 


Stackars älsklingar som måste åka iväg...

Ja idag drar de alltså till Thailand, Angie och hennes andra hälft Zandra.

Där väntar sol, bad, drinkar, shopping och sena nätter… Usch! Tur att man inte kunde följa med...

Känns extra bra när man får en glimt av sitt bleka fejs i spegeln och inser att det kommer se ännu blekare ut i jämförelse när de två sedan kommer hem!

Så även om ni bara kommer längta hem till kalla och gråa Sverige under hela resan, så försök att ha lite kul där borta bejbs ;)


Listen up! ♦ Shakira ft. Dizzee Rascal - Loca

En shout out till Angie-loca ;)




Kill Cupid or just kill me...

Minns ni när jag berättade om Angielocas SMS-terror för några nätter sedan?

Ja, i natt hände det på nytt och igen handlade det om ”Kill Cupid” målningen.

Så för att få lite sömn framöver har jag nu faktiskt tagit och gjort ett försök.

Så svårt kan det väl inte vara tänkte jag som börjar bli ganska van att måla porträtt och avbildningar.

Men sen fick jag reda på att den skulle vara Manga inspirerad?!

Jag som tränat och tränat för att få mina målningar att se så ”verkliga” ut som möjligt skulle nu försöka mig på tecknat...? Humm…

Men jag Googla i alla fall efter Manga för att få lite inspiration och satte sedan igång att måla. Bara att måla på datorn istället för med penslar på duk var ju också galet svårt. Men efter några försök tyckte jag ändå att det började se ganska okej ut. Tills J såg den och total sågade den!

”Vad är det där? Det är ju inte Manga i alla fall!” sa han med rynkad näsa.

Jahapp. tack för den…

Så jag antar att det är jag som blev dödad istället för Cupid…




Miss Foppa

Som alla kanske vet är jag galen i skor, men det finns i alla fall ett tillfälle där skor har fått mig att önska att jag hellre gått barfota!
Ok förra sommaren hade jag ett jobb på pressbyrån på centralen.
För det första har vi på oss uniform, och den är inte het någonstans! Det värsta med uniformen är att du måste ha keps på dig! Och eftersom jag inte vanligtvis jobbade där då så hade jag inga arbetsskor, och kan bli lite jobbigt att jobba i high heels. Så, man tager det man haver. Dom ökända foppatofflorna!!
Just denna dag måste jag även tillägga att jag var väldigt bakis, hade druckit ett antal koppar kaffe utan att piggna till. Jag kommer ihåg att Filippa kom förbi och hälsade på. Jag droppade kommentaren; "hoppas verkligen verkligen inte någon ser mig idag!
Jag fäljer med henne en bit på väg mot tunnelbanan, och på vägen tillbaka mot jobbet..
Vad händer! Jo killen jag diggade under den perioden kommer gående, och han ser mig!
WTF hur kan man ha sån otur! Och just för att jag kände mig så keff, så betedde jag mig skit skumt!
Jag kom chockad tillbaka till jobbet och Eva som jag jobbar med frågar vad som har hänt!
Jag berättar min tragiska upplevelse, och förklarar att allt hade varit ok, om jag inte hade haft på mig Foppatofflorna!
Än idag kallar Eva mig Miss Foppa =)


Otrohet

Det snackas mycket om otrohet i media nu och sedan en bra tid tillbaka.  Alla kändispar vars historier beskrivs in i minsta detalj. Antigen har han varit med prostituerade, eller hundratals, eller med en man…


Men hon då? Varför står det aldrig om då kvinnan i förhållandet har varit otrogen?


För jag skulle nog gissa att det är minst lika vanligt. Jag har i och för sig ingen statistik på det, men varför skulle män ha svårare att vara trogna än oss?

Blir vi inte precis lika attraherade, smickrade, hämndlystna… Fulla?? Eller vad nu än det finns för anledning till att man är otrogen…

Skillnaden tror jag är att kvinnor är bättre på att dölja sina snedsteg och att det därför inte kommer fram i samma utsträckning.


Sedan är ju ”otrohet” i sig en definitionsfråga. Var går gränsen? Vid sex, vid en kyss eller redan vid en flirt?


Mitt motto är ”var mot andra så som du själv vill bli behandlad”. En oskyldig flirt kan jag tåla, men ingen beröring eller utbyte av telefonnummer etc, för det är som att bädda för ett misstag.

För personligen tycker jag att det är själva lögnen, sveket, som är värre än det faktum att han attraheras av någon annan. För attraktion kan man inte hjälpa, däremot kan man välja att respektera den man älskar och hålla sitt löfte.



Are you in..?

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Gårdagen...

Efter att ha laddad med Red bull hela söndagen för att orka med kvällen, sprungit och stress shoppat kläder och kämpat för att få kidsen att sova tidigt… Då säger plötsligt Angie att hon inte ”pallar”!


Hell no..!


Men med lite list och charm fick vi tillslut med henne i alla fall, och det tror jag att hon var glad för sen, för det blev ju som sagt en grym kväll ;)


Zandra hade styrt upp en massa sköna människor, många som jag aldrig träffat förr. Å ni vet hur det kan vara då… Det finns alltid någon som man inte går ihop med eller stör sig på. Men inte denna kväll! Det var verkligen bara sköna människor på plats…

Det slog mig just att det kanske var så att jag var den som ALLA störde sig på…! Haha, I hope not… ;)















Bakis snygg?

Ok jag har nu kommit fram till att det inte är en tillfällighet. Jag får helt enkelt mer ragg på jobbet, när jag är bakis, och känner mig som minst attraktiv! En sådan dag när man bara vill gömma sig hemma och hoppas att ingen ska se en!!
Men då händer det grejer =) får fett med komplimanger, killar frågar efter mitt nummer.. WTF! Vad beror det på? Utstrålar jag något speciellt, ser jag extra sårbar ut, misstolkar dom min totala frånvaro som intresse? Eller är jag bara jävligt het när jag är bakis? ;)


Digga eller ligga?

Söndag brukar kallas vilodagen. Men eftersom jag är född på en måndag, ingen chans!
Efter en jävligt lång och hård dag på jobbet, efter en jävligt lång och hård helg, så övertalade tjejerna mig att gå ut! Snacka om vilken makt mina ladies har över mig ibland!
Det blev i alla fall en FET kväll, as always! Och jag får alltid nytt material att skriva om!
Så.. Ladies.. And gentlemens.. Ligga eller digga?
Min vän har två män i sitt liv just nu. En som hon diggar, och en som hon vill ligga med!
Problemet är bara att de två dudes som har birollerna i denna såpa råkar känna varandra. Och båda diggar, och vill ligga med min underbara vän.
Men den eviga frågan, kan man både ha kakan och äta den?
Allt handlar ju i och för sig mycket om hur slick man är ;)
Men vad tycker ni? Ska man ligga eller digga? Eller kan man faktiskt göra både och?
Suck it and feel it, and answer my question =)



Zandra och Filippa =)

Over and out!


       
        Digga eller ligga?

Digga!
Ligga!
Varför välja? Ta båda!

Se resultat

Paranormal Activity 2

Saturday night fever.. Eller så kändes det i alla fall efter fredagens kväll med Filippa..
skulle bara snällt ta en drink men en vän efter jobbet innan han började jobba..  Men efter två glas kände jag att kvällen inte var klar än. Mötte upp Filippa på hennes jobb, och eftet det blev det East. Och kvällen slutade väldigt sent!
Så igår kan jag säga att jag var rätt död! Hade planerat en lugn hemma kväll med Me Myself and I.
Men syter Jessiaca ringer, hon har såklart bokat nattbio för oss. Paranormal Activity 2.
Ni som sett den frsta vet, Creepy as hell!!! Just därför var film nr 2 inte lika scary, men jag svär, är fortfarande lite skakis! Så ni som gillar att känna hjärtat i halsgropen, Enjoy =)


Veckans Blogg Vinnare v42!

 

Frida är en 19årig tjej som tagit klivet och flyttade hemifrån Linköping till Stockholm för att jobba inom media. 
Hennes motto är "alla kan göra allt om de vill" vilket hon försöker eftersträva.
Följ henne i både lycka och motgångar på hennes fina blogg...

TILL BLOGGEN


Kvällens outfit

Detta blev resultatet av min sista-minuten-speed-shopping och alltså kvällens outfit ;)




Utgång med hoodens hetaste ;)

Ja, det kanske är söndag och ja, jag kanske måste gå upp klockan sex imorgon.
Men det spelar ingen roll, är det utgång med hoodens hetaste så är det ;)

Kvällens dresscode är rött och svart, så i sista minuten tänkte jag nu dra ut på en snabb shoppingrunda…
Wish me luck!!


B-boy Lilou - min nya idol!

Har ni sett den här killens moves? Gaaaaalet!!
Tänk om man hade bara en smula av hans talang, oj, oj, oj...




Vista baby ;)

Nämen tack Maddiis, såg just att vi blev utsedda till dagens blogg ;)



En skön tjej med så bra smak får ni ju bara inte ta och missa, så checka bloggen dudes ;)


Insomnia

Äntligen var J’s jour slut. Men min slitiga vecka då jag fått pröva på hur det känns att vara singelmamma, avslutades med en stor final, en riktig kaos kväll.

Då kidsen turats om att hålla mig vaken till halv ett, kunde jag tillslut krypa i säng.

J var då och lämnade tillbaka jourbilen på jobbet och som vanligt kunde jag inte somnade förrän han var tillbaka. Men så fort han var det somnade jag på stört. Dock hann jag inte slumra många minuter innan J skakade om mig.

”Shit, jag glömde låsa på jobbet, så jag måste tillbaka”, sa han.

Jaja, så låg man på nytt vaken och väntade på att få ro.

Så när han väl var tillbaka var jag helt utmattad och väldigt lättad över att äntligen få blunda. Men på nytt hann jag inte mer än att precis somna in förrän det plötsligt ringde på dörren. Jag och J tittade yrvaket på varandra men skyndade oss sedan till dörren. Där står vår granne som bor en våning över oss, en äldre herre på snart 90år.

”Jaha, vems påhitt är det här?” sa han, rufsig i håret och iklädd pyjamas.

”Vad menar du?” sa J.

”Ja, jag bor ju i Söderberga!” sa han.

”Ja, du bor här i huset men en våning upp”, sa J.

”Jaha, men vems påhitt är det här då?” upprepade han uppenbarligen förvirrad.

Efter att ha försökt prata honom till rätta utan framgång erbjöd jag mig att följa med honom upp. Där stod dörren vidöppen så jag ledde in honom.

”Här bor du!” sa jag.

”Jaha när flyttade jag hit då?” frågade han.

”Ja, jag vet inte riktigt, jag vet bara att vi är grannar”, sa jag.

”Ja, jag känner igen dig, men den där andra han är ny!” sa han och syftade på J.

Jag försökte sedan övertyga honom att han gjorde bäst i att gå och lägga sig, så skulle han se att allt säkert var mindre förvirrande i morgon bitti.

Han nickade och stapplade iväg mot sovrummet, så jag önskade honom godnatt och gick ned till mig.

Jag var vid det är laget mer död än levande, men fick ingen ro att sova. Å lika bra var väl det för vid fyra ringde det på dörren igen. Gubben.

”Jaha, vems påhitt är det här?” sa han.

Vi försökte förklara att han gått fel och att det var andra gången för i natt. Men han verkade inte minnas och började istället prata om sin fru som tydligen satt fast någonstans. Han berättade sedan en osammanhängande historia som syftade på att hans fru skulle vara handikappad och bo i lägenheten mitt emot.

”Ja, och nu är hon fast på scenen!” avslutade han.

”Scenen?” sa jag frågande.

”Ja, scenen!” sa han och började nu bli en aning irriterad på oss.

Ja, och såhär fortsatte alltså natten med påringningar och förvirrade samtal. Totalt skulle jag uppskatta att jag hann få mig cirka en timmes sömn innan det var morgon och dags att få iväg Kingston till dagis. Så en aning sliten är man idag…




Dagens hjälte!

Härmed presenterar jag dagens, eller varför inte veckans hjälte!
Anna-Maria Johnsson =) Mötte upp min kära Anniz efter jobbet för att gå och träna!
Anniz röst var helt förstörd men hon var skit glad ändå! Den blev nämligen förstör när hon sprang efter en rånare!
And here is the true story, jag varken lägger till eller ändrar något!

Närr Anniz hör att det är något som händer på guldbutiken brevid hennes jobb, gör hon först det enda rätta, larmar polisen, grejen är bara den att nu tror polisen att det är hennes jobb brottet begås på, men men.
Ho går sedan ut för att kolla va fan som händer! Då ser hon hur rånaren försöker slå sönder rutan för att komma ut, men en konstig liten batong som ändå är rätt tjock.
När rånaren till slut lyckas och ska ta sig ut märkes Anniz till sin häpnad att även rånaren är liten och tjock, men med ett väldigt snällt, kanske till och med lite gulligt utseende!
På grund av att han är tjock så fastnar han i sitt lilla hål! Anniz står och kollar på ett tag, ganska faschinerad av snubben!
När han till slut kommer loss och börjar gå mot närmaste utgång så tänker Anniz "What da fuck!" och springer efter! Snabb som blixten är hon! Och när rånaren vänder sig om och ser henne komma springande så börjar han också springa! Anniz tänker att han tar jag!
Men rånaren är snabbaren än vad hon tror, kanske springer han mycket på sin fritid, eller vad vet jag..
Anniz ger i alla fall till slut upp och går tillbaka mot jobbet.

Polisen är där och det visar sig att rånaren egentligen är en inbrottstjuv som har glömt alla sina verktyg och även sin plånbok, så han kommer nog till rätta ändå, även fast Anniz inte lyckades fånga honom, men det är ju tanken som räknas =)

Jag frågade sedan vad Anniz skulle gjort om hon hade lyckats fånga honom. Och hon hade faktiskt redan tänkt ut det.
Det skulle vara två väldgt stora män där som skulle hålla fast honom tills polisen kom, och sedan skulle hon få ett samtal frrån typ Hasse Aro som skulle bjuda in henne till efterlyst!
Fast hon skulle helst vilja ha ett suddigt ansikte och en sån där förvräng röst.. Jag menar man måste ju vara lite anonym när man blivit dagens, eller till och med veckans hjälte ;)

när vi sedan kom till gymet var vår avdelning stängd, så vi gick hem. Men än en gång, det är ju tanken som räknas!

Over and out!


Kloka ord från världes finaste Eva ♥

En sak jag vet om intimitet är att det finns vissa naturlagar som styr två människors sexuella upplevelse av varandra, och att dessa lagar inte går att rucka på, precis som tyngdlagen inte är förhandlingsbar.
Att trivas med en annan människas kropp är inget man kan bestämma sig för. Det har väldigt svagt samband med hur de båda personerna tänker eller beter sig eller pratar - till och med hur de ser ut.
Antingen finns den mystiska magneten där, gömd någonstans djupt innanför bröstbenet, eller också inte.
När den inte finns kan man inte tvinga fram den (det har jag fått klart för mig med hjärtslitande tydlighet)
- det är lika omöjligt som att tvinga en människokropp att acceptera en njure från fel donator. 
Min vän säger att det handlar om en enda enkel fråga:
"Vill man ha magen tryckt mot den här personens mage i hela sitt liv.. eller inte?"   

 

♥ Evas blogg!    
             


Make Up by Filippa ♦ Marilyn Monroe



(Gud)mor Beyoncé ;)

Imorse när jag höll på att lämna Kingston på dagis ringde J mig. Han brukar aldrig ringa vid den tiden, för att han vet vilket kaos det brukar vara att lämna vår minigangster. Så det här måste vara väldigt viktigt, tänkte jag. Det var det också…

”Jay-Z och Beyoncé ska få barn!” sa han uppspelt.

”Ska de få barn? Va roligt!” sa jag.

Sedan ser jag att Kingston klättrat upp på dagisgårdens staket och format händerna i position redo att dyka, så jag är tvungen att lägga på för att stoppa Evel Knievel.

”Är det några ni känner som ska få barn?” frågade en dagisfröken som hört samtalet.

”Ja, Beyoncé är gravid!” sa jag.

”Jaha, är det Kingstons Gudmor?”


Jag vet att det är fult att ljuga, men jag kunde inte missa denna chans. Vore det inte fantastiskt om ryktet spred sig att Beyoncé är Kingstons gudmor…

 

Så jag känner mig härmed mycket nöjd med att inte bara ha ”outat” att två av vår tids största artister ska ha barn ihop, utan att även att J läser skvaller och sist men inte minst att de på dagis tror att Beyoncé är Kingstons gudmor. Eller möjligtvis att de tror att Angelica är Beyoncé..?




Shop til you drop!

Såg att Filippa hittat en sida på Facebook! Utförsäljning på Loubotin skor!
Och dom jag spanat in i brunt är på rea i svart! Fan asså lön om några dagar, låt den vara bättre än aldrig förr!


Alla som vill handla skor och eventuellt köpa en extra fin julklapp till moi i år ;)
Check it out!


En liten kärleksförklaring..

Stället är maxat, har svårt att komma fram genom folkmassan. Men plötsligt händer något, jag känner det med hela min kropp. Jag vänder mig om, och där står du. Jag ser dig, och du ser mig.. Jag kan inte slita mig loss.
Och det är som allt omkring oss försvinner! Det är bara du och jag och musiken.
Jag är som hypnotiserad, har svårt att andas, men har aldrig känt mig så levande!
I nästa sekund står jag brevid dig, det är som att du ser rakt in i mitt hjärta. Jag tappar allt, och från det ögonblicket är jag för alltid din..
 
Jag tänker för mig själv att det är en jävligt bra låt det där, The music sounds better with you med Alexandra Burke!
Fast det kunde ju faktiskt varit mig det handlade om ;)




CAKEBOY - NOTHING ON ME (OFFICIAL VIDEO) PROD. BY GAMEBOII




Direktbiljett tillbaka till verkligheten

Ibland ser man eller hör något som helt enkelt breaks your heart!
Man får svårt att andas, och en direktbiljett tillbaka till verkligheten..
Idag försöker jag bota det med att gå och sova.. Hoppas jag drömmer något roligt!

Over and out


Ännu en kärlek! Eller två!

Dessa skor! dom här två paren från Christian Loubotin bara avgudar jag!
Och dom skulle passa så bra nu till hösten, jag skulle kunna gå i en sopsäck och ändå känna mig snyggast på stan!



Pälsjackor och äggkastare.

Efter en fett lång och jobbig dag på jobbet, mötte jag upp Sofia och kidsen, mormor och Veronica i Vällingby.
Efter en mycket trevligt middag, gick jag med Sofia hem en stund för lite girltalk.
Innan jag skulle gå hem tvingade jag med Sofia ut på balkongen för att avnjuta en efterlängad ciggarett!
Jag håller nämligen på att sluta röka, men ibland är begäret för starkt!
FAN,vad det är kallt ute och vi kom snabbt in på årets vinterjacka, what to wear?
Pälsjackan är ju både snygg och varm. Vi gick snäppet vidare och kom in på äkta eller oäkta päls!
Jag måste faktikst erkänna att jag har både och! Hate it or Love it? Vi har redan ställt frågan men jag frågar igen! 
Jag menar, man vill ju inte gå på stan och bli attackerad av crazy people som kastar ägg på en!
Fast egentligen,. hur många går runt med en tolvpack ägg i handväskan?!
Så jag antar att jag inte bara kommer låta den hänga och förfalla, så alla äggkastare där ute, denna vinter kommer jag gå runt på stan... Med två tolvpack ägg!!!







Bjud(en) på middag?!

För att gottgöra mig för nattens trakasserier skulle Angie bjuda mig och kidsen på middag.

Men snart visade det sig att damen hade tappat sitt kreditkort (igen). Så det blev big mama som fick ta notan i slutet i alla fall. Men som man säger; Det är tanken som räknas!

Fast jag vet inte om det räknas när det är Angelica själv som säger det ;)

Men, men…

Till sällskap fick vi mormor Eiwy och Veronica och det blev i alla fall en god, mysig och en aning stökig middag. Som vanligt alltså…



Kingston beställde pizza och bärs(?)


Mormor vill inte vara med på kort...


Noelle är nöjd med det mesta i livet och njuter av ett torrt kex...


Vi har tydligen väldigt roligt...


För att sedan bli väldigt seriösa...


Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco?

Angie och Filippa var på Ryan Leslies konsert på Berns igår och jag hade gärna hakat om jag kunde. Men jag har kidsen själv denna vecka, så ingen utgång för min del…


Man skulle ju kunna tro att det är så värst farligt att ta hand om två småttingar, varav den ena inte är större än att hon faktiskt ryms i min handväska. Men det här med att de är små är bara en smart förklädnad de kör med för att dölja att de egentligen är galna, dreglande, godiskrävande, diktatorer som aldrig vill sova.


Så när jag äntligen fått kidsen att somna efter mycket lirkande och cirka två timmar efter den vanliga nattningstiden var jag helt slut. Jag som alltid har svårt att somna kände för en gångs skull att det inte skulle vara något problem. Så jag praktiskt taget däckar, men sover sedan riktigt gott, inga mardrömmar, vilket också är otroligt ovanligt. Men vad tror ni händer då? Jo någon jävel skickar ett SMS mitt i natten och väcker oss alla.


Såhär lyder SMS’et:

”Kan du måla någon i kostym med rakat hår som mördar Cupid! Om du gör det bra får du cash för det!”

What?! Va är det här för loco som skriver tänker jag och svarar följande, menat som en pik;

”Just nu sover jag, men i vaket tillstånd kan jag nog göra det!!”


Sedan lägger mig ned för att sova vidare, men tror ni inte galningen bakom SMS-attacken faktiskt svarar på det och väcker alla på nytt..!


Thanks a lot Angie!





Grym kväll!

Klockan är nu 01.39, and its time to hit the bed!
Denna vecka började grymt! Ryan Leslie körde som sagt på Berns ikväll, och vi var där! Och med oss menar jag Mig själv och Filippa. Men vägen dit var lång! Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten, även denna Måndag!
Hur skulle vi fixa biljetter?! Det är några dagar innan löning och jag är så broke man kan bli!
But it was meant to be =) Filippa fixade och Berns blev det!
Showen var grym, och sällskapet snäppet grymmare! Som vanligt blev det lite drama, men det hör ju till!
Nu är det dags och sova, och den sista tanken som snurrar runt är hur ska jag palla jobba imorgon, och fuck va mycket lättare det vore om man vore.. A Billionaire...
Sweet dreams =)

Over and out

Travie McCoy feat. Bruno Mars - "Billionaire"




Tattoos on girls - hot or not?

Läste precis att det kommit en ny tatueringsmetod som gör att det är lättare att ta bort tatueringen med laser om man skulle ånga sig i framtiden.

Fast om man redan innan man gör en tatuering har tanken att man kanske vill ta bort den senare i livet, kanske man inte ska låta sig tatueras överhuvudtaget kan jag tycka. Själva syftet med att plåga igenom sig en tatuering ät väl att den ska sitta där for life… Eller?

 

Fast å andra sidan är jag själv inte helt nöjd med min tatuering på handleden. Så det är klart att man kan ångra sig och då skulle det ju vara skönt om de gick att ta bort dem lättare.

 

Vad tycker ni om tatueringar egentligen?
Personligen tycker jag att det är hett på killar, medans det krävs en speciell tjej för att kunna bära upp en full sleeve tillexempel.
Jag själv är inte den tjejen...

 
Tattoos on girls - Hot or not?

Ja, love it! Ju mer desto bättre!
Nej usch, trashigt!
Nja, någon enstaka kan vara hett om det passar tjejen i fråga!


Se resultat


Då kör vi igång igen med...

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Make Up by Filippa ♦ More Catwalk




Koko idag

Jag har världens bästa svärföräldrar, så kärleksfulla och alltid hjälpsamma.

Men ibland glömmer de nog bort att deras svärdotter är en överanalyserande neurotiker.


Så när jag på Kingstons kalas skryter om att lilla Noelle är en så snäll bebis och aldrig gör ett ljud ifrån sig då gör man bäst i att bara nicka instämmande. Men istället sa farfar (som också råkar vara läkare) att anledningen till att en del små barn är tysta kan bero på att de inte hör och därmed inte har något ”språk”.


Detta resulterade i att jag spenderade hela gårdagen med att utföra en rad egenpåhittade hörseltest. Jag prövade att göra olika ljud i olika ljudnivåer och från olika håll för att se om och hur hon reagerade. När jag för tusende gången kröp runt Noelle och hoade som en uggla kom Kingston och klappade mig på axeln.

”Mamma, du är koko tokig?” frågade han med en oroad blick.

”Ja, jag är rädd för det!” sa jag.

”Okej…” sa han och strök mig tröstande på huvudet.

Sedan vände han sig till Noelle.

”Mamma koko idag!”

Genast började Noelle jollrandes prata tillbaka.


Då slog det mig. Hon är inte döv, hon är bara jäkligt smart. Varför ödsla tid att prata med idioter som mig när man kan vänta tills en vettig person som brorsan kommer…

                                            


Listen up! ♦ Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza


Veckans Blogg Vinnare v41!

Följ med söta Amanda på hennes blogg där hon uppmuntrar sina läsare att följa sina drömmar. Själv lever hon varje dag för att uppfylla sina egna. I veckan tar hon tillexempel ett stort steg och spontant flyttar till London.
Så gör som vi och följ med henne dit…


TILL BLOGGEN


STOR - Allt Vi Gjort ft. Danjah Prod. Masse

Fan asså, kom att tänka på att sommaren verkligen är över.. Man fryser fan ihjäl!
Och när jag kommer hem från Thailand har det säkert redan kommit snö =(
Fuck vad jag hatar vintern! Önskar att sommaren i Sverige kunde vara lite längre i alla fall..
Men men, här kommer en låt som det lyssnades på flitigt hela våren och sommaren 2010. =)



Svarta hål och Superkrafter!

Så var det söndag igen! Shit va tiden går snabbt! Igår blev det utgång med miss Filippa!
Verkade som att the "Real party" ägde rum i en helt annan stad denna lördag =), men eftersom vi inte var där fick vi göra det bästa av kvällen!
Efter några glas på hennes jobb satte vi oss i en taxi mot Berns! Tydligen var det lista där ikväll, och vi var inte med!
Men genom att låtsas lite brukar allt funka, så vi kom in enkelt och smidigt!
Smockat med folk var det, och musiken var sådär, men blev en ganska intressant kväll ändå!
Tyvärr så blev jag full på den här nivån när man gör saker man tycker verkar skit bra just då, men inte alls lika bra dagen efter! Som att bli onödigt arg på folk, och ringa till folk mitt i natten. Sådana pinsamheter pratar jag om! Men men, man kan ju inte alltid vara perfekt ;)

Nu är jag hemma hos mamma och resten av packet, och har kommit in i jävligt intressanta samtalsämnen,
som år 2012. Året då vi enligt min bror och Mayaindianerna kommer sugas in i ett svart hål och dö!
Och sedan förde jag in oss på nya grejer, nämligen superkrafter!
Vilka superkrafter skulle ni ha om ni fick välja? Min skulle nog vara att styra folks känslor, eller byta skepnad!
Och självklart skulle jag ha en fett sexig superhero outfit också ;)




101016 lördag ♦ Happy B-Day!

Ja idag är det alltså Anton Kingstons B-day! Tre år!!


För att fira styrde vi upp kalas med massa paket, bullar och tårta. (Jag vet att jag sagt att jag och Angie skulle baka, men så här efteråt är nog alla ganska glada att de slapp den upplevelsen).


Kingston hade i alla fall kul. Hög på socker av all saft och godis festade han hårdare än någon annan jag festat med. Det känns en aning oroväckande inför framtiden...


Men nu är i alla fall kalaset slut, födelsedagsbarnet sover och jag är redo för att gå och lägga mig så trött som jag är. Ingen utgång för mig alltså, därför får AK vara min representant för dagens outfit och så får vi se vad Gudmor Angie kontrar med då hon drar ut på äventyr ikväll.


Kingston rockar i rutigt, fluga och kavaj som Dagens Outfit!


Happy Birthday Kingston =)


Kingston och hans pappa, waaay back =)

Nu ska jag iväg till Sofia och gänget för att fira lilla Kingston! Först ska jag försöka hitta en grym present, han fyller ju trots allt tre! Tänkte igår att jag skulle hålla mig vaken till kl 00.00 och därmed bli den första att gratta mitt gudbarn! Ehh bara det att han inte har någon mobiltelefon, Thank God! Och treåringar brukar nog ligga och sova vid den tiden.. Men tanken var god i alla fall brukar min mormor säga!
 Ikväll blir det förmodligen utgång!
Och tydligen har jag lärt mig av mina misstag, för jag har redan valt en outfit!
Hur den känns på idag är ju en annan sak.. Men men stress mode som vanligt!
Grattis ännu en gång! Gudmor älskar dig!



Underbart men kort

Känns som att jag inte var här igår! Kom till jobbet och fick veta att alla var sjuka, så fick jobba dubbelt istället, nu känner nästan jag mig lite sjuk =(
Men torsdagen var lyckad i alla fall. Underbar men kort skulle jag vilja säga!
Vi alla möttes upp runt halv ett, och vid halv tre var vi redan på väg hem. Men Berns gav oss ett varmt välkomnande, i form av en massa drinkar! So it was all good ;)




Make Up by Filippa ♦ Idol Make Up

Ni tittar väl på idol ikväll? Ja, bra där!

Ikväll finns det en extra anledning till att du inte får missa det. Vår Filippa kommer nämligen vara med att fixa idolernas make up.
Bara för att ni ska förstå hur grym hon är tänkte jag lägga upp några av hennes tidigare sminkningar.



















After Work

Igår var jag som sagt på After Work med jobbet. Det blev dock väldigt lite snack om jobbet och desto mer om snusk – som alltid när Eva är med. Ewelina är i och för sig också väldigt duktig på att dra upp det som samtalsämne, men hon gick hem tidigt. Så Eva körde på för dem båda.

Kvällens snackis blev min handväska, som tydligen ansågs vara väldigt pornografisk (?!).

Ja, ni får väl avgöra själva…

Efter några kannor öl drog vi vidare till Sopebar (heter det fortfarande så?), jag har i alla fall inte varit där sedan jag var 16år och stod och dansa på bardisken. Jag säger bara tack gode Gud att folk inte hade mobilkameror på den tiden.


Dansen igår var i alla fall något mer kontrollerad, i alla fall för min del. (Fast om det är någon som är intresserad av att se kvällens turturduvor bugga loss har jag det på film. Så just let me know…!)

Vid midnatt lämnade jag AW:n för att möta upp Filippa och Angie med flera, vid Berns. Med mig fick jag Adam som hamnade i mitten på dansgolvet omringad av mina snygga tjejer och gratis drinkar. Att döma av leendet på hans läppar skulle jag gissa att han trivdes han ganska bra ;)

Extra kul var det att det visade sig att eventet på Berns hostades Arthur och en tjej som jag och Angie gick i grundskolan tillsammans med. Emmy som hon heter, är några år äldre och var min stora idol på grund av att hon var, och är, en helt galet grym dansare. Back in the days tog hon mig under sina vingar och lärde upp mig och lät mig vara med då de äldre tjejerna hade olika dansföreställningar. Man hade ju hoppats att lite av hennes talang skulle smitta av sig, men kul var det i alla fall.




Min väska med (snuskiga?) detaljer...


Eva gillar min "snuskiga" väska...


Charlies änglar?


Pusssss!


Homies


Tripp, trapp, trull...


Lägger endast upp denna bild eftersom Eva var MYCKET nöjd med den!


Och Adam var MYCKET nöjd över denna bild...


När Sandra kommer börjar festen på riktigt!


??!!


Kisses ;-*


Naaaw... ;)


Konstnärligt eller bara lite konstigt...?


Söta Sandra


Björn fattar inte riktigt...


Men så fattar han..!


Efter tre öl tror alla att de är hiphop....


Sandra med!


Å tydligen jag med...


Oscar hade bara en sak i sina tankar under kvällen...


Bara en enda sak...


Bara en sak...


To-do-list!

Har egentligen inte tid att blogga just nu, har så mycket att göra...
Ikväll ska jag möta upp mina fina kollegor och haka med ut på After Work.
Men innan dess är det massor som måste bli gjort. Måste handla mat och grejer inför Kingstons kalas på lördag. Behöver något att ha på mig ikväll också så det betyder att det blir att springa något extra varv i centrum.
Sedan ska jag hämta Kingston, laga mat och förhoppningsvis hinna tona håret och ta ett bad innan jag drar iväg. Pust...
Så som ni förstår måste jag dra nu.

Peace out!


Booriiiing!!

Jaha så blev det ingen utgång ikväll.. Houman Sebghati skulle köra sin grej ikväll på O-baren så om ni ska till stan ikväll gå förbi och checka läget! Själv glömde jag mitt jävla visakort hemma idag! känns lite halvtråkigt att vara ute utan en krona på fickan!
Så hade tänkt att gå och träna istället, men även det blev inställt!
Så nu sitter jag bara här och är fett uttråkad!!! Inte ens röka kan jag göra eftersom jag håller på och slutar, annars brukar det vara ett rätt avslappnande nöje =)
Får trösta mig med att det kommer bli roligare imorgon, för då är det Berns som gäller!
Så dags att fundera ut en rolig outfit tills imorgon, se där nu blev kvällen genast mer intressant!
Och nu fick jag precis samtal från kvällens grej, verkar som dom hade skit kul =(
Well well, you cant have it all..


Cooler then me..

Jag undrar, om någon skulle skriva en låt om mig.. Vad skulle den då handla om? Eller rättare sagt skulle det vara en positiv text eller jävligt deprimerande? Beror i och för sig helt på vem som skriver den haha.
Här kommer en låt om just det av Mike Posner. Hittade ingen bra video till, så varför inte ta en remix med Lazee ;)

Enjoy!




Sex och vänskap, good or bad?

Eftersom det inte blev någon powerwalk för oss igår, så tog vi nattlig sådan idag =)
Blev som vanligt det vanliga kill snacket, i alla fall från min sida.. Har nämligen funderat på en sak ett tag nu.
Och det är hur bra eller dåligt vänskap och sex passar ihop. Kan man till exempel gå från att ha ett "1 night stand" till att sedan bli kompisar? Och om man som vänner råkar ha sex, kan man forftarande vara vänner då, eller är det ett jävligt bra sätt att avsluta en vänskap på?
Visst det finns det som kallas "KK" men jag vet inte riktigt om jag tror på det.

Sen finns ju dom som har varit tillsammans, men som  fortfarande kan träffas och ha sex. Fast den här "sex med sitt ex" grejen har aldrig riktigt funkat för mig. Visst man ju precis vad man får men det blir alltid komplicerat, man säger att man ska vara vänner och att allt är lugnt, tills någon flippar ur när den inser att det inte alls är lugnt, utan att känslorna är allt annat än vänskapliga!
Så jag antar att mitt svar är ett starkt nej, vänskap och sex hör inte ihop!
Vad tycker ni?



You see me driving down the street...

Ett stort grattis till lill’syrran Maja som tog körkort idag!!

Jag räknar med att detta betyder att jag aldrig mer behöver ringa efter en taxi ;)




Listen up! ♦ Mohombi feat Nicki Minaj & Gyptian - Hold Yuh (Remix)


Sex in the Hood

Angie pratade om Sex in the City i sitt inlägg så jag tänkte dra en parallell.

Vem är du av de fyra??

För visst är det så att vartenda tjejgäng som sett serien (dvs. alla) jämför sig med karaktärerna och delar ut roller till varandra.

Den killgalna singeltjejen blir Samantha, medan ”the good girl” i gruppen blir Charlotte. Fast egentligen vill vi alla vara Carrie...

Själv tilldelades jag rollen som Miranda, enkelt med tanke på att vi delar hårfärg.


Fast helst skulle jag nog vilja vara en Samantha, bara för att jag tycker att hon är så cool.

Men problemet är att jag är väldigt kräsen när det gäller killar och trivs bättre som flickvän än singel så har jag en alldeles för kort ”lista” för att kunna tilldelas hennes roll.

Dessutom har jag ju hittat min ”Steve” och vi har barn och jag kan nog vara ganska sarkastisk ibland. Så kanske är jag en Miranda ändå..?


Att vår Angelica är en Carrie är det i alla fall ingen tvekan om. Lika skogalen, neurotisk och kär i kärleken. Och nu har hon ju till och med sin lilla ”spalt” som hon skriver här!

Hon kanske inte hittat sin ”Mr Big” ännu eller kanske han funnits där hela tiden?

Jag vet inte… Kanske är du han?

(Ja, för om du tror du att du är Angies ”Mr Big” kan du väl höra av dig till mig så styr jag upp en blidedate ;)

 

Ni som läser detta och undrar vem fan Carrie, Miranda, Steve och Mr Big är ni går genast och köper er Sex in the City boxen och pluggar på, detta hör till allmänbildningen!


Ett bra slut på en bra dag!

Kvällen powerwalk med Sofia blev inställd, rätt skönt då jag inte heller riktigt pallade.
Jag har för säkert hundrade gången börjat om med Sex and the City boxen. Så jag tänkte nog ägna min kväll åt det, är bara inne på säsong två, så det kan bli en lång kväll =)
Fattar inte att jag aldrig tröttnar! Eller jo det vet jag, för dom är så jävla grymma!

 


Over and out ;)


Paradise Hotel

Jaa.. Vad ska man säga.. Blev för det första lite besviken på att alla var så unga, eller det kanske inte är menat att människor i min ålder ska kolla på sånt haha.
Erkänner ju att det var rätt underhållande, men både jag och min syster Jessica satt i princip och skämdes.
Och jag säger bara Thank God att jag inte sökte till det här när jag var 20!!
Hade säkert varit lika eh "underhållande" som den här säsongens deltagare!
Så Sofia jag tar tillbaka mitt val av dokusåpa, jag tar nog Hollywood Fruar istället ;)


Make Up by Filippa ♦ Modevisning på Berns


En av modellerna som blev sminkad av Filippa.


Repetion för modellerna.


Make up Institute var ocksa på plats.


Dominikas dotter var självklart grymmaste modellen och blev kvällens Stjärna!


En av modellerna.


Miss Inga o com.


Värdinnan intar scenen.


Norska designern för Märket ONE PIECE fick stående ovationer.


Dom mysiga och underbara dräkterna från ONE PIECE!





Ny hårfärg =)

Blev att vakna tidigt på sin lediga dag, och stressa iväg till frisören!
Mycket nöjd över resultatet, är numera lite mer åt det röda hållet. Tyckte det passade bra nu till hösten!
Stress mode igen! Ska till Kista med mags och lilla Emilia, hon står säkert redan utanför och väntar!
Men man kallas ju inte för mañana mañana för ingenting ;)



New tattoo

Checka J’s nya tatuering för baby Noelle ♥



Var med och tävla!!

Så var det måndag och ny vecka.
Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Baby got talent

Det finns många olika typer av föräldrar. Dels verkar det finnas de föräldrar som av någon konstig anledning aldrig tycks vara nöjda över sina barn. Men också den typens motsatser, det vill säga de föräldrar som alltid tycker att deras barn är något ut över det vanliga. De föräldrar som ser talang i den mest talanglösa ungen.

Jag tror jag har tendenser att bli utav den sistnämnda typen.

 

Bara i dagarna har jag sett flera tecken hos Noelle på att hon är en oerhört försigkommen femmånaders baby.

Häromdagen, när Max och Linnea var över, låg Noelle på mage i soffan mellan mig och Linnea. Då hon efter ett tag kurade ihop sig genom att dra in benen under sig, för att sedan skjuta ifrån. Ungefär som en säl som hasar sig fram. Det hela resulterade i alla att hon förflyttade sig cirka 3cm framåt.

Detta var ju helt otroligt tyckte jag. Linnea som är en väldigt sympatisk person log, vilket var som vatten till kvarn i min övertygelse om att Noelle gjort något helt fantastiskt.

Så igår när tjejerna var över var jag tvungen att skryta om detta på nytt.

”Mmm…” sa Angelica och verkade mer intresserad av någons Facebooksstatus och tittade inte ens upp från min laptop.

Så idag när jag lämnade Kingston på dagis och en av fröknarna kom fram och frågade hur det stod till så såg jag min chans.

”Jo, det är bra, men det är mycket som händer nu och så har ju Noelle börjat krypa också!” sa jag.

”Oj!” sa fröken och såg uppriktigt imponerad ut.

Jag log stolt.

”Det var väldigt tidigt att ha så bra motorik” fortsatte fröken.

”Ja, hon har väldigt bra motorik!” sa jag och betonade det hela för att verkligen understryka det.

Samtidigt greppar Noelle nappen som ligger bredvid henne i vagnen och gör ett försök att stoppa den i munnen. Missar, träffar ögat. Missar, träffar andra ögat. Missar en tredje gång och tappar den.

Dagisfröken tittar upp från vagnen och på mig. Plötsligt är det som om det gått ett hål i min fantasibubbla.

Kanske var det så, bara kanske, att jag sett något hos Noelle som inte riktigt var så fantastiskt som jag tolkat det.

 

Det finns en risk att jag slutar som mamman till den ökända kandidaten "Sex" till So you think you can dance.




En sneak peak in i framtiden tack =)

Den här helgen har handlat mycket om relationer för mig. Och hur stor roll har ödet egentligen?
Vissa relationer man har är bara så självklara, som den man har med sina vänner och familj.
Man vet sin plats, oftast väldigt enkelt och okomplicerat.
Sen finns det ju vissa relationer man har som är allt annat än okomplicerade.
Och jag undrar, handlar allt om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Som när det kommer till kärlek, hur vet man vad som är rätt och vad som är fel? Vad är värt att kämpa för och när vet man att det är dags att gå vidare?
Man tror att man har koll på läget, och då händer något helt oväntat, och så var man tillbaka på noll igen.
På ett sätt är det rätt spännande, att inte veta vad som kommer hända, vart ens öde kommer föra en.
Men ibland skulle det vara så jävla skönt att få en liten snabbtitt in i framtiden. Eller hur?


Pink Beauty.

Definitivt drömskorna för mig den här veckan. Hur kan man inte bli kär??

                                                         Från Yves Saint Laurent.

Kärlek på Norska!

Efter Sofia fick jag skjuts upp till Vällingby av Mags. Där väntade mormor, Gerd, syster Veronica och hennes snubbe Pärlan. It was dinner time. Eftersom jag var upptagen tidigare och Veronica hade jobbat, så hade mormor och Pärlan hängt själva ett tag och bestämde sig för att ta en öl medans dom väntade.
När jag kom hade nog Pärlan redan fått i sig 5-6 öl! Jag som trodde jag va grym!
Och det bästa, han är helt cool lugn som att han va hur nykter som helst! Hmm jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Men jag diggar han fett och han ger min syster mycket kärlek, ibland tycker man väl kanske bara att dom kan spara på vissa detaljer.
Men en fett bra söndag har jag haft i alla fall!




Veckans Blogg Vinnare v40!

Gör som vi och låt dig inspireras av Louise’s sköna klädstil och förkärlek för accessoarer.

TILL BLOGGEN


Analytiker eller psykopat?

Först och främst vill jag bara säga att jag inte förstår varför Angie är så fördomsfull?!

Varför skulle det vara så chockerande om jag bakat ihop en tårta?!

Inte för att jag någonsin tidigare har gjort det… Och så inte heller denna gång…

I själv verket bjöd jag på den tårta som Max och Linnea tagit med sig igår, men som vi då var för mätta efter all pizza för att äta.

Men ändå! Jag skulle kunna ha bakat en tårta om jag ville… Kan väl inte vara så svårt?

Försten tror jag inte miss Angie är bättre själv! Kanske får styra upp ett bakbattle..?

 

Hur som helst smakade tårtan mycket bra (tack Max och Linnea!), så jag, Magda, Angie och kidsen skyndade att slänga i oss den medan mr J var och tränade.

Kingston passade på att ta flera portioner (på eget initiativ under snabba obevakade sekunder). Men det hade bara en positiv inverkan då han blev på stålande humör. Eller kanske var det Magdas dotter Emilia som påverkade honom..?

För han tittade på henne med stora ögon och delade mer än gärna med sig av sina leksaker.

Han till och med lät henne köra hans stora heliga sparkbil. Han som aldrig leker med tjejer!

Vad säger du Magdish om ett arrangerat bröllop mellan dem om sådär 20år?

På så sätt vet vi ju garanterat att vi får söta barnbarn!

 


Emilia och Kingston.


Medan kidsen lekte ägnade vi oss åt det ökända tjejsnacket.
Vi är mitt uppe i att analysera ett SMS som Angie fått då mr J plötsligt kliver in genom dörren.

”Alltså Angelica du är ju typ psykopat som håller på med dina strategier!” säger han.

Varför ska han alltid ta oss på bar gärning när vi gör sånt som ALLA tjejer gör?!

För kom igen tjejer, vem har inte fått ett meddelande av en kille som man sedan läst upp för bästisen i hopp om att få hjälp med att tyda vad det är killen egentligen vill ha sagt?!



Listen up! ♦ Mohombi ft. Nelly - Miss Me




Mags e i stan!

Fan vad skönt det är att vakna upp och må skit bra! Kom ju hem rätt sent igår, och var nog inte i topp form heller, men lite vitaminer och massa vatten innan man somnar gjorde tydligen susen =)
Kanske min frukost bestående av chips och dip och två avsnitt av Sex and the City också hjälpte till.
Nu ska jag snart möta Magda och Sofia, för lite tårta och skvaller. Är väldigt nyfiken på den där tårtan Sofia ska bjuda på. Undra om hon gjort den själv, haha tror inte det, men folk kan ju chocka ibland.




The Maxson's

Igår kom ”The Maxsons” över till oss, Max, Linnea och Izak.

Plötsligt ser tiny Tilde Noelle inte så liten ut längre jämfört med mini mannen Izak. Tänk vad fort det går!
Hon är ju trots allt inte ens ett halvår!

Fast som Max sa, om ett halvår är det sommar igen och när man tänker så känns det ju som en väldigt lång tid…

 

Det blev i alla fall en mysig kväll med pizza och lite filmgluttande.


 
Denna söta bild av Izak förgyller nu vår bokhylla ;)


I keep dancing on my own.

Kom precis hem från en mycket mycket hemlig kväll. Men jävligt kul har jag haft!
Innan den hemliga kvällen hängde jag med pappa brorsan och farmor. Pappa hade med sig en massa gamla kort. Fy fan asså, jag va riktigt cool när jag var liten =)
Men åter till den hemliga kvällen som utspelades någonstans i Stockholm stad.
Jag kan säga att förutom en rolig kväll med underbart sällskap så har den även varit en ständig fight med mig själv. Och jag vann! Tolka det som ni vill!
Nu säger jag god natt och langar en grym låt!

Over and good night =)




Hämnden är ljuv!

Jag har ju tidigare berättat hur mina dåliga skämt gör att jag hamnar i pinsamma situationer.

Ja, den här gången är det min dåliga humor och EVA som försatt mig i en pinsam situation.

Eva är en av alla mina fina kollegor och sist vi sågs sa jag att de skulle vara kul och haka på en After Work.

”Visst, maila mig ett datum som du kan!” sa Eva.

Så det gjorde jag. Självklart var jag tvungen att i mitt mail försöka vara rolig och bifogade en ”kravlista” för att jag skulle följa med.

Det skulle jag inte ha gjort.

Idag fick jag nämligen detta mail från Eva som även gått ut till ALLA på företaget.


Från: Eva Broman
Till: [email protected]
Ämne: After Work av och med Sofia aka. SSX-Tricky

Förlåt! Va inte jättearg för alla andra blev jätteglada å skicka massa smileys å sånt! Ajajaj!
 

Från: Eva Broman
Till: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ämne: After Work av och med Sofia aka. SSX-Tricky    

Hej!

 

Vi tycker att det börjar bli dags för en riktig after work!

Efter lagom mycket stök och bök tänkte vi oss torsdag den 14:e oktober.

Vi samlas i receptionen kl 17.15 så hittar vi dit vi ska med gemensamma krafter.

 

Sprid gärna vidare till era egna favoriter så hyllar vi varandra med fina beats, eller några öl ialla fall.

 



Plats är inte bestämt än, men om ni har något roligt förslag är det mer än välkommet!! 

Nä, nu är det nog dags att överlåta ordet till Sofia J


(Här har alltså Eva klistrat in mitt skämt-mail till henne)

”Jag har inga förväntningar, men det vore kul om alla mina favoriter följde med.

Å det är helt okej om alla har övat in denna replik;
- Oj, man kan verkligen inte tro att du just fött ditt andra barn!
(Här ska man sedan se väldigt imponerad och övertygande ut, så se till att öva innan).

Något annat som vore trevligt vore ju om ni spontant föll in i en hyllningssång.

Inget avancerat, lite olika stämmer med ett parti i falsett och med någon känd rapartist som gästar. Det räcker…

Jag vet att jag nämnt Jay Z tidigare men om du lyckas fixa brännan ock raka skallen går det som sagt också bra ;)

Be för Guds skull inte Jocke bara, för då vill han bara dissa mig med en massa mamma-rim. Å då måste jag ta upp vår gamla battle och då vet vi alla att jag kommer knäcka honom och han kommer gå hem gråtandes (igen). Det vore inge kul…

Inte för att jag tänkt på det här mycket eller så, men jag tänker att sången borde börja typ såhär;

Alla:
Inget är sig likt när du inte är här
Vi vill bara vara där du är
Åååå SOFIA!

Jay Z:
Uhh, uhh that’s whats up!
Yo put your number on this paper cause I would love to date ya.
Holla at ya when I come off tour…

(Här dissar jag honom genom att skaka på huvudet och han går besviket hem till Beyoncé)

Alla:
Ååå SOFIA!

Snoop dogg (som bestämt sig för att droppa förbi när han hört att jag kommer);
Fo shizzle ma nizzle!

Om ni hade tryck upp några T-shirts med mig på som alla bar vore det ju också najs. Men det måste vara ett foto där jag är sjukt snygg så det blir en utmaning till någon som är grym på att redigera. Men det går också bra att klippa in mitt huvud till Carmen Electras kropp, ingen som kommer ana något =P

Så som sagt, inga förväntningar…

Fast en god drink uppkallad efter mig vore ju uppskattat. ;)"

 

Jag säger bara en sak Eva; Hämden är ljuv ;)


Hang with me =)

Läste i tidningen idag att Kate Perry skrivit på sin twitter att hon stod hemma framför spegeln som ett barn med en hårspray som mic och digga till "Hang with me" med Robyn.
Ville bara visa att vi också gillar Robyn =)




Congratz Babygirl!

Min kära vän Marie fyller år idag =) Så grattis på din dag! ♥




If i was a star.

En rolig grej igår, under kvällen, innan själv spelningen, stod vi och hängde i hiphop baren.
Och även självaste Adam själv står där och hänger ett tag. Och vad händer, Dj:n spelar hans låt, Its my cool.
Han avlägsnar sig väldigt snabbt.
Tänk dig själv, hur skulle man reagera, folk står och diggar, till din musik, what to do?
Måste va en väldigt konstig känsla, ego som jag är hade jag nog stått kvar med ett stort smile ;)
Eller inte.. hmm tur att jag inte är musikaliskt lagd, även fast jag vill tro det ibland.
Hur skulle ni gjort tror ni?


Kodord Lejon

När jag idag på bussen på väg hem satt och reflektera över gårdagen kom jag på det, Kodord Lejon!
Vi var lite osäkra på hur vi skulle bete oss om vi hamnade i en viss situation, så Sofia droppa kodords grejen, och kod ordet blev lejon.
Hur jävla töntigt som helst egentligen, men sådär har jag och Sofia hållt på i alla år, vi hade till och med ett eget kodspråk ett tag!
Och det roliga är att Filippa också bara va helt med på noterna haha.
Det fick mig att tänka på att vilket hood man än kommer ifrån så verkar alla tjejgäng vara mer eller mindre lika!
Fast om man kommer från Vällingby eller Handen kanske man var liiite coolare än dom andra ;)
Och skillnaden är väl att man hade lite olika intressen, vissa kanske brann för sin bokklubb, medans andra var ute och slogs, eller vad vet jag..
Men jag kan tänka mig att just kodordet är något som alla tjejer använder.
Undra hur det är mellans dudes, håller dom också på med kodord?

Over and Out



La Spyan

Jaaa, vad ska man säga om gårdagens kväll.. Intressant är nog ordet.Det hemliga eventet verkade väldigt hemligt till och börja med. Jag Sofia och Filippa dök upp lite innan ett snåret och trodde att vi kanske var lite sena, men det visade sig att vi var väldigt tidigt ute! Stället var tomt och vi kände oss nästan lite dumma när vi satt där, omgivna av ingenting. Men allt eftersom så dök mer och mer folk upp. Jävligt mycket skumt folk måste jag säga, men det vägdes upp av Pato och Jeff =) Och såklart kvällens stjärnor. Och då menar jag inte oss tre tjejer, för vi va fan fly as hell igår ;)
Nej jag menar Adam Tensta och Michel Dida såklart. Som Sofia redan sagt var dom grymma som alltid, så fett besviken blev jag över att filmen blev så dålig, men men, det kommer fler tillfällen för det..
Som sagt en intressant och rolig kväll var det i alla fall! Men det har jag alltid med mina girls!


Over and out



Me or Pato Pooh, dude..?!

Det finns så många skumma människor i detta land, på gott och ont!
Och igår tror jag de alla hade bestämt möte på Spy Bar...
Tillexempel cirkulerade det en skum dude med slips runt oss hela kvällen. Han kom och sa skumma saker, komplimanger och bjöd på dricka. Såhär efteråt vet jag inte riktigt vem det var han försökte få hem, mig eller Pato..?



Gameboii Jeff & Playboii Angie


Filippa, Sofia & Pato


Who's in da house - no one knows...

Så det ”hemliga” gästuppträdandet bestod av inga mindre än Adam Tensta och Michel Dida.

Men tekniken var verkligen inte med dem, varken ljus eller ljudmässigt.

Som tur var bjöd Tensta och Dida själva på rå talang och sköna beats som vägde upp.

Men verkligen, kunde ni åtminstone fixat lite spotlight på grabbarna?!

Filmkameran åkte i alla fall upp men lyckades inte fånga mer än några glimtar av en vevande raphand då stroben flasha förbi då och då.

Men jag bjuder på en snutt ändå… Varsågoda!





Da girls


Dida rockar


Mr Tensta


Det är jobbigt när man bli kissnödig å står på scen, men att fejka en MJ funkar ;)


Grabbarna shares a moment


Do da Dida dance


Rapattack


Filippa & George Scott


Angie baxar brillor och gör det snyggt!


Filippa & Sofia


Nya och gamla vänner ;)


Adam Tensta My cool, Over and out!




Ny tid ny strid!

Har fått helt nya krafter på senaste tiden! Vet inte varför men känns som att inget är omöjligt för mig just nu!
När det kommer till jobb pengar kärlek! Det har året har varit väldigt tråkigt, speciellt på den sista fronten.. =(
Men det känns som att något stort väntar runt hörnet, något som kommer få mig helt ur balans fast på ett bra sätt!
Om inte annat så har jag ju Thailand om tre veckor!! Sweet!
Ikväll blir det en liten runda på stan med Filippa och Sofia. Filippa ska sminka mig, så om stan gör mig besviken ikväll så kommer jag i alla fall se jävligt snygg ut!
Nu ska jag välja kläder för ikväll, och skor såklart =)

Over and out!


Shoes I love you

Varför kan jag inte få allt jag vill ha? Well well efter Thailand då får jag shoppa igen, hittar bara mer och mer skor jag vill ha! Checka in dom här bara, me just LOVE!

Alla dessa skor och mycket mer kan ni hitta på Asos.com.
Tips till mina när och kära, det är julafton snart ;)

 


Min mormor kör som en biltjuv!!

Idag har jag varit helt ledig, hade ställt klockan tidigt men vaknade ändå inte förrän mobilen ringde klockan elva, det var en jätte trevlig polis som ringde. brukar alltid bli lite orolig när dom ringer, men som tur var var inte jag boven i det här dramat ;)
Efter det ringde jag mormor för en date i mitt kära Vällingby. Och eftersom jag inte skulle möta Sofia förrän klockan åtta så blev jag hembjuden på middag, min syster Veronica skulle joina oss också, och morfar såklart =)
Så vi bestämde oss för att överraska Veronica och hämta upp henne på jobbet. Hon blev alldeles till sig när hon såg oss komma och sa ; "jaha vad gör ni här?" Veronica har lite svårt att visa sina rätta känslor ibland men jag såg nog hur lycklig hon var!
Vi satte oss i bilen och allt var frid och fröjd tills en bil framför oss körde i 30km/h på en 50 väg! Vilket jävla liv det blev! För när man åker med mormor, då går det snabbt!
 Hon är väldigt lite min mormor men väldigt stor i munnen ibland, shit va vi garva!
När idioten framför oss till slut började gasa lite va hon snabb på att köra upp brevid och vi alla hånade den stackars mannen! Så kul har vi det en vanlig Onsdag, och kvällen med Sofia blev lika rolig den!

Over and out!


Här ligger vi å skedar…

Här ligger vi å skedar… Nä, inte riktigt, men nästan!

Kompisbloggar kan vi kalla det.

Har precis varit ute på veckans andra powerwalk (det låter mycket bra att skriva så tycker Angelica).



Angelica hade till och med köpt varsin Gainomax, väldigt generöst och seriöst tyckte Sofia.

Efter en timme kom vi stolta hem till J som under tiden skulle ha laddat hem en film att kolla på. Men så fort vi slog oss ned bredvid honom fick han plötsligt brottom att resa sig upp. Inga tvivel om att vi kört hårt, för tydligen luktade vi som faan. Det blev inte bättre när Sofia tog av sig strumporna (Ja, Sofia går med på att skriva det på bloggen). Och med det lämnade J oss och skyllde på att han var väldigt trött. Ingen film för oss alltså.

Istället valde vi att ägna oss åt bloggen. Dock upptäckte vi snabbt varandras ticks.
Angelica stönar (nöjt) varje gång hon gör en punkt!

Sofia däremot skriver fel (hela tiden) och utbrister som en liten tant ”Å nej!” var tredje sekund.

Dessa brister kommer dock göra oss starkare och mäktigare än något annat bloggpar i världen! (Alltså inte; Dessa britser kommer dock göra oss stakare och mäcktigare än något annat bloggpar i vrten! - Som Sofia ville stava det.)

(Angelica stönade inte en enda gång under den sista meningen!)

 

Over and out (stönar Angelica).


Var med och tävla!!

Var med och tävla om att bli veckans blogg.

Detta gör du enkelt genom att lämna en kommentar om att du vill vara med.

I slutet av veckan drar vi en vinnare som får sin blogg med beskrivning, länk och bild publicerad.


Det går bra nu

Jag försöker hålla stilen under min mammaledighet, trots att två kids tar mycket av ens tid. Jag har till och med svurit eden ”Våga vägra Birkenstock” med mamma Carina.

Så jag kammar håret och sätter på mig fräscha kläder för att gå och hämta Kingston från dagis.
Men vad är vitsen med det när jag ändå går därifrån med de där jäkla blå plastöverdragen på fötterna?!

Åååh..! Det går bra nu!

 

Så om ni rör er i orten ikväll och plötsligt känner lukten av en otvättad kvinna och sedan ser två skumma figurer varav den ene ser ut att ha blå plastpåsar på fötterna. Då är det bara fröknarna Vista som är ute och tar en powerwalk.

 

Som sagt… Det går bra nu!





Hallo Halloween?!

Som Angie skrev tidigare så är det mycket som händer i oktober.

En tradition som bara blir större och större är ju Halloween, ett prefekt tillfälle att ha fest!

Men vad gör Angie då? Jo han drar på semester med frugan och lämnar mig och alla andra festsugna kvar i detta kalla land. Inte okej!

Jag tänker inte acceptera detta, antingen bjuder ni oss allihop eller så får vi ta och ha en fest innan eller efter er tripp?! Nå..?

Vad tycker ni andra??

                                       


Ännu mer skor, jag blir galen!

Hur kan man inte gilla dom här?? Fan att Topshop i Sverige har så dåligt utbud!
Hoppas verkligen på en trip till London snart, måste bara spara lite pengar först.
Sist jag var där så spenderade jag utan att överdriva minst fyra timmar på topshop, en av dagarna!



Thailand here i come!

Ok här är det snabba vändningar! Först var det meningen att vi skulle till Miami, sen gick det snabbt över till Egypten för att hälsa på Nate. Men det blev inte riktigt som planerat, priserna stiger och vi hitta inte ett shit!
Tills ikväll! Zandra har suttit hemma och krigat hela dagen medans jag stått på jobbet, och nu är allt bokat och betalat! And Thailand it is! Två veckor i paradiset, är fortfarande lite i chocktillstånd!
Det kommer bli så fucking fett!!
Plus att det rullar in fett med grejer! Fashoin shows, besök från Usa, release fester, oktober langar fett!
Vet bara inte hur man ska hinna med allt, men kul kommer det bli i alla fall!
Fuck sommaren år 2010! Det är hösten detta år som gäller!
Antar att det blir en del shoe shopping =) Me like!

Over and out!


En kvinnas rätt till att duscha!

Jag är i chocktillstånd! Det är tisdag, jag vaknar kollar klockan och ser att jag sovit alldeles för länge!
Kastar mig upp från sängen, går in  badrummet, ställer mig i duschen och väntar på, ja vattnet!
Men det kommer inte! Va fan är det som pågår??! Kranen funkar inte heller, ingenting funkar!
Jo toaletten, men nej jag kan fan inte och hur skulle det gå till, får huvudet ens plats i toaletten, någon som prövat??
Jag sätter på mig morgonrocken och smyger ner i porten, och mycket riktigt vattnet är avstängt till klockan 15.00 och jag börjar kl 14.00. HELVETE!!
Och jag lovar nästan att lappen inte satt där när jag kom hem igår kväll.
Jaja jag får väl vara skitig och för jävlig idag! Så om ni ser mig, keep the distance!!
Hoppas eran dag börjat bättre än min!

Over and out!




Drake ♥ Nicki Minaj

Drake rapar om kärlek(?) i kommande singeln Miss Me med orden…

”…I love Nicki Minaj, I told her, I’d admit it.

I hope one day we get married, just to say we fucking did it.

And girl I’m fucking serious I’m with it if you with it…”

Lil Wayne gästar och lyckas vara med både i låt och video samtidigt som han i dagarna flyttats till en isoleringscell i fängelset. Att flytten dröjt så länge beror helt enkelt på att det inte funnits några lediga celler sedan han bröt mot fängelsereglerna i Maj då han blev påkommen med en Mp3-spelare.

Så vad kan vi göra förutom att önskar båda grabbarna lycka till medans vi lyssnar in deras Miss Me.




Bjuder också på senaste släppet från hjärterdam herself Nicki Minaj - Right Through Me.



Cool baby

Hahaha hoppas jag var lika cool baby som Noelle är, och hoppas hon blir lika cool som mig och sin mamma när hon blir stor.
Jag tänker i alla fall jobba hårt på att lära henne allt jag kan ;)
Måndagen är snart över, har inte hänt ett shit idag, but its all good, har en känlsa av att något stort kommer hända snart Jag antar att det är bara att vänta och se..


Noelle ♥ St John's Dance & St John's Dance ♥ Noelle

Mycket roligt att Michel Dida (fr St John’s Dance) lagt upp denna video av vår Noelle,
som dansar loss till The Plot, på sin FB-sida ;)

 


Vad händer i oktober?

Vet du vad som händer i oktober?

Känner du till något roligt event? Planerar du en fest? Eller fyller du kanske år?

Let us know! Skriv en kommentar till det här inlägget och tipsa oss så postar vi det i bloggkalendern!




Age aint nothing but a number?

Jag tänkte på det Angie skrev i sitt senaste inlägg om Sean Connery – om hur han är den hetaste gubben hon sett.

Hur kommer det sig att män bara blir snyggare och snyggare med åren?

Eller ”stiligare” kanske är ett bättre ord.

Medan kvinnor tydligen måste operera sig för att på så sätt radera spår av ålderdom för att anses vara vackra…?

Varför är det så?!

”Age aint nothing but a number” brukar man ju säga. Men hur kommer du själv reagera när rynkorna börjar framträda??



   25 VS 75?


En sen stund med Mr Sean Connery

Om exakt tio minuter börjar "I sanningens tjänst" En film från 1995 med Sean Connery och även många andra stora namn såsom Ed Harris och Blair Underwood.
Såg filmen för flera flera år sen, mycket möjligt att det till och med var år 1995.
Fast då var jag ju bara elva år, coh jag kommer ihåg att jag tyckte den var rätt läskig.
Lät mamma mig verkligen se den då?
Vi får väl se om den är lika läskig idag, eller om den kanske bara var läskig då för att jag var just elva år =)
Finns bara ett sätt att ta reda på svaret! Och jag råder er alla att göra samma sak, för oavsett hur bra filmen är just idag, så innehåller den en massa Sean Connery, het för tjugo år sen, och idag måste jag få säga att han är den hetaste gubben jag sett!
Om inte han faller er i samken, checka in Blair Underwood, inte så dum han heller ;)



En medel gammal Sean Connery =)



Blair Underwood

Enjoy, kl 23.30 kanal 3


Heja A.I.K

Faaan asså! 2-1 till Djugården i kvällens match, nu ligger vi illa till =(
Men vi är bäst ändå! Och vi kommer igen!
Och vad är en blödande näsa? Är väl inget att klaga på, dom fick ju göra två mål och vi bara ett!
Jag röstar inte för avstänging! Heja heja heja A.I.K!
Jag är forft glad att vi vann i Hockeyn sist i alla fall, önskar jag vart där!





Rensa ut skiten!

Jobbet avklarat, barnkalaset avklarat! Snart dags för powerwalk med Sofia, och sen ska jag chilla som aldrig förr.
Lägga mig på soffan och bara va. Sweet oh so sweet!

På väg hem från jobbet idag mötte jag en gammal vän, Elise. Så jävla sjukt, jag och hon umgås knappt längre, och det känns som flera år sen vi egentligen sågs.
Men på senaste tiden ser jag henne överallt!! Och jag ser henne heela tiden! Ok inte hela tiden men minst en gång i veckan i alla fall!

Konstigt det där hur människor kommer och går i ens liv..
Man kanske borde börja tänka på vilka man har i sin omgivning, och känna efter vilka som verkligen betyder något för en, och vilka som INTE betyder något för en. Jag själv har märkt att jag ibland lägger ner alldeles för mycket tid och energi på människor som egentligen inte ger mig ett shit! Och sen lägger jag ner massa onödig tid på att irritera mig på att skiten jag inte borde bry mig om inte ger min det jag vill!
Hajjar ni grejen? Och när man sen vaknar upp och ser skiten för vad det är så kommer man på sig själv..
Man har glömt ett möte, man har glömt att svara på en väns sms, glömt att ringa mamma, pappa.
Och sen står jag där och skäms, och får stå till svars, för att jag förtjänar att skämmas!
Jag glömde till exempel en mycket nära väns födelsedag, men som tur var är hon en bra vän och förlät mig!

Så man kanske ska sätta sig ner, ta fram mobil, telefonbok, vad man nu än har, och ta bort all skit!
Så att allt det fina man har, verkligen syns =) Jag vet att jag kommer göra det ikväll i alla fall.
Undra hur många nr jag kommer få kvar, hmm...



Nate Elise och jag, way way back...

Time to go for a walk

Over and OUT =)


En utekväll på Lobby.

Efter Claes födelsedags middag igår mötte jag upp Nate i stan. Hon var ute för att fira sin syster Kim som fyllde år tidigare i veckan.
Sen bar det av mot Lobby. Vi mötte upp Filippa på vägen och sen bar det av.
Klubbkoll.se hade som sagt sitt 2-års jubileum och Lazee m.m skulle stå på scen.
Den första vi möter på stället är såklart Lazee himself =)
Vi önskade honom lycka till ikväll, och tog oss in i folkmassan.
Min kära Fredric hälsade oss välkomna och även massa andra bekanta var där för att kolla in kvällens show.
Pato och Stor rullade in senare, så ja det blev en del härliga bilder!
Men det blev en tidig kväll. Nates plan gick ju tidigt i morse och nu har hon lämnat oss för Egyptens hetta och förhoppningsvis en massa roliga äventyr!

Det var allt för ikväll, imorgon blir det jobb och sen ska jag på barnkalas och agera servitris utklädd till Jasmine från Aladdin!
Hoppas jag inte skrämmer slag på barnen haha.

Good night!


Lazee himself


Sandro, Jeff "GameBoii", Jaouli


Filippa och Nate


Sekou med vän


Angie och Jaouli


Angie och Stor


Angie


Pato och Sandro på scen Med Hitlåten Follow Me


Pato Pooh


Ännu mer från Scenen..


Angie och Lazee


Angie och Lazee och skum dude i bakgrunden =)


Listen up! ♦ Eminem ft. Lil Wayne - No Love


Walking down Memory Lane..

Nu sitter jag här.. klockan är 03.06 och Nate har precis gått och lagt sig för sista gången på ett bra tag här i Söderberga. Måste säga att jag känner mig jävligt sorgsen.
Hur ska jag klara mig utan mitt hjärta =(
Så jag avslutar med; Till vi ses igen! Och ha en grym resa, allt kommer gå skit bra!
Puss och god natt! Love you!

En jävligt rolig kväll



Klippte våra kredit kort =)



På tåget till Barca



En kväll på La Rambla



Grekland =)



Sommar hos Mormor



Utekväll på Stures



En kväll i vår kära förort



Det var allt för nu

Over and out




Friday night out.. Again..

Shit har varit så lost den här veckan att jag trodde det var söndag igår! Fattade inte varför folk messa om skola och jobb! Jag tänkte har folk blivit så flitiga att dom gör inbrott i skolan på en söndag? Damn..
Men visade sig bara att jag varit i någon slags koma den här veckan.

Men nu är det fredag och mammas fästman Claes fyller år! Just nu står han och lagar en riktig gourmet middag till oss andra medans vi latar oss, eller hänger vid datan!

Senare ikväll blir det Lobby. Klubbkoll.se har 2-års jubileum och gästas av ingen mindre än Lazee!
Så jag och Nate, Filippa tänkte gå dit, mingla lite med förhoppningsvis alla sköna människor.
Och hälsa på Fredric såklart =)
Den vanliga frågan är som vanligt..
WHAT TO WEAR?! Återkommer med det.

Tills vidare, så här ser det ut när Claes lagar mat och vi andra, ja vi gör något annat.







Och så här roar vi oss under tiden...


Supermario Time =)


Min bror Patric


Syskonkärlek?


Hmm...


Vi glömde köpa födelsedags kort så vi gjorde ett eget =)


Min bror med kläder på.

Over and out


Listen up! ♦ Zacke - Konsten att släppa taget


Buffalo soldier VS Nils Karlsson pyssling

Tänkte på en sak när jag satt på tuben på vägen hem från stan…

Hur trender kan komma och gå och hur alla, speciellt i högstadieåldern, hakar på det senaste som om det vore en obligatorisk skoluniform.

Har ni sett hur kidsen klär sig nu för tiden?

Med kids menar dem som är sådär en 14-15år gamla.

Satt nämligen bredvid ett gäng killar i den åldern som jag skulle gissa hörde till de ”populära” i sin skola.

Alla hade samma sak på sig. Långa jeans, men som de kavlat upp så att de slutade över vaden. Gigantika dunjackar, men som de hade öppna med bara en T-shirt eller linne under.

Lite klimat schizofrent, som om de inte kan bestämma sig om de tycker att det är galet varmt eller väldigt kallt ute.

För att toppa de hela hade de alla varsin mössa, á la Nils Karlsson pyssling. Små små mössor som satt alldeles för högt upp på grund av allt spretigt hår som stack ur där under. Som om de alla hade gigantiska huvuden eller snott dem på barnavdelningen.

 

Plötsligt blinkade en av killarna till mig och jag kom på mig själv med att sitta och glo. Jag blev genast röd om kinderna. Killen, som antagligen trodde att jag stirrat av andra anledningar än mitt herre-gud-vad-har-de-på-sig filosoferande, log mot mig. Rädd att uppfattas som en pedofil tog jag (min käpp och mina löständer) och bytte plats.

 

På min nya plats fortsatte jag mitt filosoferande.

Vad hade man själv på sig för ”skoluniform”?

Jag och Angie gick på högstadiet under Buffalo-eran. Kanske den värsta fjortis-trenden genom tiderna!

Till dem skulle man helst ha ett par Savannahbyxor nedstoppat i ett par tubsockor. Alfajackor eller stora sporttröjor (NIKE, Adidas eller Champion).
På ryggen skulle man ha en liten NIKE ’Just do it’ ryggsäck, som ofta var helt tom. Förutom på helgen då den gärna fylldes med en folköl och ett litet rött Marlboro.

Så jag kanske inte är den som ska snacka...?



Två små glada fjortisar.


"Såhär håller ni ju fortfrande på å posar, jag har väl sett helgens bilder" sa J när han såg dessa.


101001 fredag ♦ Eva i en ask

Kom just hem efter att ha varit och lunchat i stan med världens finaste Eva. Vilket verkligen var på tiden då det känns som det var evigheter sedan vi sågs.

”Jag har blivit så arg och bitter av mig!” sa Eva.

Det hade jag väldigt svårt att tro. Det har nog alla som känner Eva väldigt svårt att tro. Och för att göra det ännu svårare att tro log hon sedan stort och började på sitt eget bubblande sätt uppdatera mig på det senaste i hennes liv. Några minuter senare låg jag dubbelvikt av skratt medan Eva med stor inlevelse och flaxande handrörelser tog med mig till Eva-land.

 

Kunde jag så skulle jag vilja förminska Eva att ha i en liten ask som man kunde ha i väskan. Så att så fort man kände sig lite nedstämd bara kunde plocka fram henne och låta henne berätta om sin senaste dröm eller kreativa skapelse.

Nere i sin låda skulle hon kunna sitta och pyssla åt mig. Skriva små dikter, göra fina gratulationskort och modellera fram små tiger-rävar i lera. Det skulle jag gilla.

 

Till dess att jag listat ut hur detta ska fungera i praktiken får jag nöja mig med att läsa Evas blogg då jag saknar henne, gör det du med om du vill få en dos glädje.





Vad händer i oktober?

1/10 LAZEE på Lobby!


2/10


3/10


4/10


5/10


6/10


7/10 ST JOHNS DANCE Spy Bar


8/10 MARIE'S B-Day!


9/10 FORNARINA FASHION SHOW på Lobby


10/10


11/10


12/10 KELIS på Berns!


13/10


14/10


15/10 LABYRINT


16/10 KINGSTON'S B-Day ;)


17/10


18/10 RYAN LESLIE på Berns!


19/10


20/10


21/10


22/10


23/10


24/10


25/10


26/10


27/10


28/10


29/10


30/10


31/10


 


RSS 2.0